MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

berbat.. nerde buluyon la bu antika şarkıları
sanki arkeolojik kazı sonucu elmas keşfetmişsin gibi sevinçle paylaşmışsın birde
bu resmen 10 bin yıl önce yaşamış mamut fosili olsa gerek

Ben kazanırım yeniden senin sempatini kolay iş o.
Gece burda ol yine.
dosinin sempatisini git yıldızlar fingirdeşiyorda kazan
burda benim sempatimi kazanman lazım bunun içinde şarkıcı değiştirmen şart onuda yapamayacağına göre sen asıl küreklere karaya ulaşamazsanda bu yolda boğulup gidersin en azından
)

23 yıl bekledin eline geçe geçe çiğdem çikinellası geçti diğer alanlarda da yüksek şeyler bekleme bence
hogathaya ulaşmam zor olmadı hem hogathanın kalitesi bile bunu sekize katlar birde düşün biraz çaba sarfetsem kimbilir hogathanın üstüne ne kumalar getireceğim
)

HOGATHA NIN DEdesi yoktu ajda kariyerine başladığında olsun o ka

senin fosil zaten ömrünü tüketmiş haketmediği uzatmaları oynuyor
allah sevdiği kulu yanına çabuk alır derler bu senin kokana o kadar istenmeyen biriki öteki taraf kirlenmesin diye öldürmüyor bir türlü

Yıldızlar Fingirdeşiyor'dan çekildik ya.
Senin sempatini kazanma ihtiyacım yok zaten jüri ve yarışmacıların çoğunluğu Gökhan fanı.
Benim için tek sıkıntı Menes ve sensiniz işte, sizi de finale doğru bir bahaneyle banlarsam yarışmayı rahat kazanırım.

jüriyi değiştirme hakkım var benim bundan sonra dosiyi jürilikten atıp kendime iki jürilik puan yollama yetkisi veriyorum

kirli ittifak son buldu @Bully nin kanal d si bu şarkıyı kullanmıştı tanıtım filminde bir sokak totoşu kaldı geriye şer ittifakında iyi düşün
kimseyle ittifak icerisinde degilim. herkesi etiketlemekten sagda solda gezmekten birseyler gözunden kacmis

Eğer olay Çiğdeme dönerse seni başkanlıktan atar bunu bil.

bana kıyamaz seni harcar? hem kim bindiği dalı keserki .. benim saygıdeğer sunucuma güvenim sonsuz, boşuna umutlanma farkına varmadan kendini kapı önünde bulursun
)

jüriyi değiştirme hakkım var benim bundan sonra dosiyi jürilikten atıp kendime iki jürilik puan yollama yetkisi veriyorum
bana niye sardin sen yine. dua et suan ocaktaki firindaki yemeklerrle hamur isleriyle ugrasiyorum.