MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

hhahahah senin için erkek şarkıcıları tek tek elemeye devam edecez cnm :F
harika bir haber bakalım bu hafta piyango kime vuracak :) tahmin ediyorum bir kere kesin içlerinde @Bully var onun haricinde @MasacRE- de gidici olabilir :) tabi @eskici gitse yine mutlu olacağımda fetoş canı sibel canla karıştıranlar var sanırım kazayla yüksek puan alıyor jürilerden :)

harika bir haber bakalım bu hafta piyango kime vuracak :) tahmin ediyorum bir kere kesin içlerinde @Bully var onun haricinde @MasacRE- de gidici olabilir :) tabi @eskici gitse yine mutlu olacağımda fetoş canı sibel canla karıştıranlar var sanırım kazayla yüksek puan alıyor jürilerden :)
hhahah aa gerçekten şu @eskici nin tuhaf herifini bir şutlayamadınız yarışmadan ayoll tüh size :A :A :A

Yabancılar şampiyon olmasın istemiyorum dedi bende hesap sorarken bana insanları kullanıyorsun yağcı dedi. Üst üste hakaretler. Öyle bir olay işte bende egolu dedim.:F
Cok garipsiniz ya :F
hhahah aa gerçekten şu @eskici nin tuhaf herifini bir şutlayamadınız yarışmadan ayoll tüh size :A :A :A
Siz daha cok beklersiniz :A

Yarışmanın başkanına teşekkür ederim. İyi sayılır.:)

@turkuazz teşekkür ederim kanka. Süper bir oy.:Z

@vadikızı Bihter Behlül için verdiğin puan süper. Sağol:Z

@denizz19 seni Nalet olası pislik.s.s Beren'in ağlaması direk 15 puan be pis nankör marul.:bağır:

@denizz19

@vadikızı @turkuazz

@Çiğdem- kız nasıl bir reklam yaptıysan zirvede başladın :F

Son düzenleme:
Yarışmanın başkanına teşekkür ederim. İyi sayılır.:)

@turkuazz teşekkür ederim kanka. Süper bir oy.:Z

@vadikızı Bihter Behlül için verdiğin puan süper. Sağol:Z

@denizz19 seni Nalet olası pislik.s.s Beren'in ağlaması direk 15 puan be pis nankör marul.:bağır:

@denizz19

@vadikızı @turkuazz

@Çiğdem- kız nasıl bir reklam yaptıysan zirvede başladın :F

@Çiğdem-

@Çiğdem-

@Çiğdem-
Çekilicem zaten merak etme ayoll :A :A :A

@sokak sanati çok teşekkürler harika puan:)

Muhteşemdi sahne. Çok iyi alman doğal.:Z

Geçen haftaki 2 puandan iyi ama Ayşegül & Ayşegül yazmanın sebebi? :A @sokak sanati

Çünkü Ayşegül için verdim puanı. Mimikleri göz kas hareketleri bombaydı. Gecem haftada böyle şeyler olsa yine ederini verirdim ama tek poyraz var.:D

@MEnes adamdır net. Güzel puan dostum. Sağol Beren ve Kıvanç sahnem verdiğin puan için:Z

@denizz19 boğazında kalsın puanım.:A

Son düzenleme:
Muhteşemdi sahne. Çok iyi alman doğal.:Z

Çünkü Ayşegül için verdim puanı. Mimikleri göz kas hareketleri bombaydı. Gecem haftada böyle şeyler olsa yine ederini verirdim ama tek poyraz var.:D

@MEnes adamdır net. Güzel puan dostum. Sağol Beren ve Kıvanç sahnem verdiğin puan için:Z

@denizz19 boğazında kalsın puanım.:A
Senin puanında çok iyiydi sanada sevdirdik demekki cnm efsane dizimizi :A :A :A

Tosbağada sonunda ise yarıyor. Tabi Bihter'in hakkını yiyecek kadar şey değildir yani. Aferin Emoş.:A

@Çiğdem- bende seninki puan verecek sanıyorum.s.s 7 puan orta kız.:(

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar