Neden böyle bir sey yapiyorsun amacin ne
Yeni sunucuya hit kazandırmak istemiyorum o kadar basit. Oraya, Ona gidecek hit Çikoma gitsin.
Neden böyle bir sey yapiyorsun amacin ne
Kavga mi ettiniz yoksa onlaYeni sunucuya hit kazandırmak istemiyorum o kadar basit. Oraya, Ona gidecek hit Çikoma gitsin.
Kavga mi ettiniz yoksa onla
Rahat durmuyorsunuz ki benim nerden haberim olacak anlat bakalim o zaman neden kapistinizSenin dünyadan haberin. Evet engelledi beni en sonunda kışkırtmalarıma dayanamadı.
Rahat durmuyorsunuz ki benim nerden haberim olacak anlat bakalim o zaman neden kapistiniz
harika bir haber bakalım bu hafta piyango kime vuracak tahmin ediyorum bir kere kesin içlerinde @Bully var onun haricinde @MasacRE- de gidici olabilir tabi @eskici gitse yine mutlu olacağımda fetoş canı sibel canla karıştıranlar var sanırım kazayla yüksek puan alıyor jürilerdenhhahahah senin için erkek şarkıcıları tek tek elemeye devam edecez cnm
hhahah aa gerçekten şu @eskici nin tuhaf herifini bir şutlayamadınız yarışmadan ayoll tüh size
hhahah aa gerçekten şu @eskici nin tuhaf herifini bir şutlayamadınız forumdan ayoll tüh size
Cok garipsiniz yaYabancılar şampiyon olmasın istemiyorum dedi bende hesap sorarken bana insanları kullanıyorsun yağcı dedi. Üst üste hakaretler. Öyle bir olay işte bende egolu dedim.
Siz daha cok beklersinizhhahah aa gerçekten şu @eskici nin tuhaf herifini bir şutlayamadınız yarışmadan ayoll tüh size
Çekilicem zaten merak etme ayollYarışmanın başkanına teşekkür ederim. İyi sayılır.
@turkuazz teşekkür ederim kanka. Süper bir oy.
@vadikızı Bihter Behlül için verdiğin puan süper. Sağol
@denizz19 seni Nalet olası pislik.s.s Beren'in ağlaması direk 15 puan be pis nankör marul.
@denizz19
@vadikızı @turkuazz
@Çiğdem- kız nasıl bir reklam yaptıysan zirvede başladın
@Çiğdem-
@Çiğdem-
@Çiğdem-
Çekilicem zaten merak etme ayoll
yarışmaları başlatıp ilgilenmiyor ayoll yıldızlar yarısıyoruda 2.haftalardan bırakmıştı çiftler yarışıyorlada ilgilenmiyor sonuclar bitsinde çekilme kararımı belirtirim @Bully un yanına gidiyorumNiye ki bulamadın mı adam gibi sahneler
@sokak sanati çok teşekkürler harika puan
Geçen haftaki 2 puandan iyi ama Ayşegül & Ayşegül yazmanın sebebi? @sokak sanati
Senin puanında çok iyiydi sanada sevdirdik demekki cnm efsane dizimiziMuhteşemdi sahne. Çok iyi alman doğal.
Çünkü Ayşegül için verdim puanı. Mimikleri göz kas hareketleri bombaydı. Gecem haftada böyle şeyler olsa yine ederini verirdim ama tek poyraz var.
@MEnes adamdır net. Güzel puan dostum. Sağol Beren ve Kıvanç sahnem verdiğin puan için
@denizz19 boğazında kalsın puanım.
yarışmaları başlatıp ilgilenmiyor ayoll yıldızlar yarısıyoruda 2.haftalardan bırakmıştı çiftler yarışıyorlada ilgilenmiyor sonuclar bitsinde çekilme kararımı belirtirim @Bully un yanına gidiyorum
Senin puanında çok iyiydi sanada sevdirdik demekki cnm efsane dizimizi
Oy veririm juri olup merak etme cnmsendemi çekiliyonn kızz çekilmee benim puanlar azalır yaaa
Oy veririm juri olup merak etme cnm