DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,127
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Sen adamı sevmiyorsun ki , şarkısına laf etmenin bir anlamı yokOylarını kullandım. MS çok daha zevkli gerçekten. Her hafta güzel şarkılar çıkıyor Benim Albümümde çok berbat şarkılarda dinlemek zorunda kalıyorduk.
Nilüfer gerçek hafta bir korkuttu ama bu hafta muhteşem gelmiş. Cem Karaca ile zirve yarışında oldu ve biri birinci geldi. @soo @batuhankaralar
Deniz Seki güzel gelmiş sevdim. Shakira normalde kötü ortalaması olan ancak nakaratı muhteşem olan bir şarkı ile gelmiş. Çok iyiydi. Sibel Can bir zamanların efsane şarkısı ile güçlü sesini süper dinlettirdi yine.
Candan Erçetin güzel değildi pek ama sesi çok iyiydi şarkıda oradan kurtardı. Birde benim bu hafta yüksek puan alacağım oyu düşünerek kurtuldu. Fettah Can yine nakarat ile kazananlardan oldu. Nakarat kurtardı ve 10+ aldı benden. @eskici @mrt-06 @Harunnn60 @vadikızı @OzaN
Gökhan Türkmen güzeldi aslında ama arada kaynadı sanırım. Haftanın Sürprizini Nesat bey yaptı. İlk kez iyi sayılacak bir puan aldı benden. Ziynet Sali Gökhan ile aynı kaderi paylaştı. Arada kaynadı bu kadar iyiler arasında. Değerinin altında kaldı. @denizz19 @Mr.At @Bully
Ahmet Arslan gecem haftadan bir tık düşük gelmiş ama yine ortalama üstünde gelmiş. Verdik iyi puanını. @Felon
Ferdi baba kötüydü yine. Ajda geçen haftanın 2 katı puan aldı ve sevdim şarkıyı.
Meşgul bir adamım benben oylamami son dakika yapacagim. sen oy kullanmazsan cezayla birlikte 1 tekmede ben atarim elenirsin