Şimdi oylayacağım iyi alacaktır çocukluğumun şarkısı çocukken belliymiş total olacağımYirim seni layn.
Şimdi oylayacağım iyi alacaktır çocukluğumun şarkısı çocukken belliymiş total olacağımYirim seni layn.
Kesinlikle ben de küçükken kendi kendime "dağlar oyyyy" diye ağıt yakardım.Şimdi oylayacağım iyi alacaktır çocukluğumun şarkısı çocukken belliymiş total olacağım
Oylarımı verdim. En yüksek puan benim için sürpriz birine gitti. Daha önce benden 8 9 civarı puanlar alan bir şarkıcı bu hafta 15 puanı kaptı. Onun dışında Candan Ercetin, Cem Karaca,Deniz Seki ve Ahmet Aslan da en beğendiklerim arasında yer aldılar. Herkese başarılar.
Ulan 2 haftadır sana iyi puan veriyorum yazık.Oylarımı kullandım, derbiyi izlemeden önce kısa bir yorum yapayım
Birincilik için Ahmet Aslan, Fettah Can ve Nilüfer arasında bayağı kararsız kaldım ve ancak birkaç dinleme sonucunda karar verebildim. Umarım oylarım sizi memnun eder @soo @eskici @Felon
Yabancılardan birisi şuana kadarki en iyi performansını sergilemiş, ben de hak ettiği puanı verdim @sokak sanati @Harunnn60
Neşet Baba'ya normalde 16 ya da 15 puan verecektim ama yukarıdaki şarkılar iyi olunca biraz düştü. Yine de 10+ puandan aşağı düşürmedim @Mr.At
Ferdi Tayfur'a iyi bir puan vermek istedim ama diğerlerine göre verebileceğim maksimum puanı verdim, umarım yine kızdırmam @DarkLeqenD
Candan Erçetin, Sibel Can ve Yüksek Sadakat her hafta olduğu gibi bu hafta da 5 puanın altında kalmayı başardılar, tebrikler @MasacRE- @OzaN @mrt-06
Özel bir istek ile Ziynet Sali'ye sıfır puan basmak istedim bakalım ne cevap gelecek @denizz19
Bunu da kötü verdiklerine sayarsın hem nasıl olsa elenmezsin bu haftaUlan 2 haftadır sana iyi puan veriyorum yazık.
Bir eleneyim var ya elimden çekeceğin var.Bunu da kötü verdiklerine sayarsın hem nasıl olsa elenmezsin bu hafta
Oylarımı kullandım, derbiyi izlemeden önce kısa bir yorum yapayım
Birincilik için Ahmet Aslan, Fettah Can ve Nilüfer arasında bayağı kararsız kaldım ve ancak birkaç dinleme sonucunda karar verebildim. Umarım oylarım sizi memnun eder @soo @eskici @Felon
Yabancılardan birisi şuana kadarki en iyi performansını sergilemiş, ben de hak ettiği puanı verdim @sokak sanati @Harunnn60
Neşet Baba'ya normalde 16 ya da 15 puan verecektim ama yukarıdaki şarkılar iyi olunca biraz düştü. Yine de 10+ puandan aşağı düşürmedim @Mr.At
Ferdi Tayfur'a iyi bir puan vermek istedim ama diğerlerine göre verebileceğim maksimum puanı verdim, umarım yine kızdırmam @DarkLeqenD
Candan Erçetin, Sibel Can ve Yüksek Sadakat her hafta olduğu gibi bu hafta da 5 puanın altında kalmayı başardılar, tebrikler @MasacRE- @OzaN @mrt-06
Özel bir istek ile Ziynet Sali'ye sıfır puan basmak istedim bakalım ne cevap gelecek @denizz19
Çok az daha yüksek alsaydı yorum yapardım abla kötü puan vermedimDeniz sekiye neden yorul yapılmazz yaaa
Çok az daha yüksek alsaydı yorum yapardım abla kötü puan vermedim
hahah aa dün başladık yarın açıklayacaz işte ayoll 2 günoylama süreleri çok uzun soğuduk yarışmadan
hahah aa dün başladık yarın açıklayacaz işte ayoll 2 gün
sende başkanlığını bazen kötüye kullanıyorsun ayoll yarışmacıları isyana davet eden hareketler sergiliyorsun
hhahaha ajan yani içerde dizisindede karşı tarafa ajan yerleştiriyorlar tamam yarışmacıların yanındaymıs gibi yapıp bazı dedikodularını öğren ayolliyi polis kötü polisi oynuyoruz işte sen kötü polissin ben iyi polis ben onlardan yanaymış gibi davranıyorum çaktırma ? ama kalbim seninle )
Çekilebilirsin. Sen git mafya müzikleri dinle .ssOylarımı kullandım, derbiyi izlemeden önce kısa bir yorum yapayım
Sen neyin tribindesin la
Bu yarismayi da himayen altina alabilirsin bence
son puan durumuna kim gidici mesela sadece onu söylesen bir durum değerlendirmesi, yaparız )hhahaha ajan yani içerde dizisindede karşı tarafa ajan yerleştiriyorlar tamam yarışmacıların yanındaymıs gibi yapıp bazı dedikodularını öğren ayoll
hhahahah senin için erkek şarkıcıları tek tek elemeye devam edecez cnmson puan durumuna kim gidici mesela sadece onu söylesen bir durum değerlendirmesi, yaparız )
mesela bu hafta bir parlağamı veda edeceğiz yoksa bir hanımefendiyemi sadece ufak bir tiyo versen de tahmin yürütsek
Neden böyle bir sey yapiyorsun amacin neBir şeyin tribünde değilim o konu çok hit almasın istiyorum sadece. Mayıs böcügü sunsa oraya yazardım.