MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Telefon ya da laptopuna el koydular muhtemelen.
Zaten resimde laptop yeğenlerindeydi, onlara kaptırdı herhalde.
gencligimde gizlice gece internete girmistim. 2 kere babama yakalanmama ramak kalmisti
ozaman bilgisayar yeniydi hevesliydik. sabaha kadar oturdugum zamanlarim olmustu

bu yazi nezaman yazildi bi bakayim

@turkuazz ben sana yamuk yaparmıyım hiç. Dosi kuyumu kazmaya çalışıyor.s.s Üzüyorsun beni.

@ozmoturk süper olur çift haneli olursa. Şarkı güzel gerçekten şimdiden teşekkür ederim.
simdi buldum bu mesaji.
ben nezamam kuyu kaziyormusum. iftira atma. etiketlemedin @turkuazz i sonra foruma suc at sonrada bana iftira ha 😡

Benim şarkımı beğenmiştin Benim Albümüm'de, bakalım ben sana düşük verdim diye düşük verecek misin
Bilmiyorum bakalım kaç puan olacak sıralamada
düşük aldım diye bende düşük oylamam buna bağlı kalmam tamamıyla yoruma puanlıyacağım

Bilmiyorum bakalım kaç puan olacak sıralamada
düşük aldım diye bende düşük oylamam buna bağlı kalmam tamamıyla yoruma puanlıyacağım
hicmi icinde intikam duygulari kabarmiyor?

aaa çocuğu baskı altına alma gerçi artık yarışmacı olmadığına göre rahatca senden intikam alabilir bu hafta
Sus kız sen cadaloz.ss Bu şarkıyla daha önce yarıştığım için iyi verenlerin peşine düşecem hep bu hafta

Yaman-Mira oylamasında aksi bir durum senden beklemiyorum çünkü bu diziye olan sevgin sana bunu yaptırmaz
;A
Maşallah zehir gibisin sen de
Aynur'a ilk 2 hafta verdiğim düşük puanları Yaman - Mira'dan telafi ederiz

Zaten sen de ilk 2 hafta düşük oylamıştın beni

Maşallah zehir gibisin sen de
Aynur'a ilk 2 hafta verdiğim düşük puanları Yaman - Mira'dan telafi ederiz

Zaten sen de ilk 2 hafta düşük oylamıştın beni
Benim albümümde de ilk iki hafta düşük olmuştu ama öbür haftalar iyi olmuştu bakalım ms de nasıl olacak
aynı şekilde Y.yarışıyorda Tolga ya ilk haftalar düşük Oylayıp öbür haftalarda oylamamda çok yüksek puanlar almıştın