MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

İntikam almak bu şekilde olurmu bilmiyorum ama böyle bir durumu planlasam dahi birden fazla kişiden intikam almak lazım:D ayrıca hangi kişiden intikam alacağım bilmiyorum:A
öncelikle sana dusuk verenleri bul yani yarisanlardan. ben juriyim. benden intikam alma :A sana dusuk verenlere dusuk ver. yarisma uzun.
defalarca intikam alma imkanin olur :)

Benim albümümde de ilk iki hafta düşük olmuştu ama öbür haftalar iyi olmuştu bakalım ms de nasıl olacak:) aynı şekilde Y.yarışıyorda Tolga ya ilk haftalar düşük Oylayıp öbür haftalarda oylamamda çok yüksek puanlar almıştın:)
Doğrudur ben çıtayı hep giderek yükselttiğim için senin oyların da giderek yükseldi haliyle inşallah burada da aynı durum olur yine :A

öncelikle sana dusuk verenleri bul yani yarisanlardan. ben juriyim. benden intikam alma :A sana dusuk verenlere dusuk ver. yarisma uzun.
defalarca intikam alma imkanin olur :)
Yarışmacı olsanda intikam almazdım çünkü sen 4 puanla oylamıştın 1 ya da 2 puanı oylayanları intikam listesinde tutuyordum aslında o yüzden oylamada 1 yada 2 puan oylayanları disslike yaptım:D her hafta biri içinmi kullanayım intikamı acaba:A:A:A

@Çiğdem- senden bir ricam var. bugunlerde yorum sayini azalt :A listeyi 1 kereligine ele gecireyim haftaya 75% azaltacam tempomu :A
sen bugun 100 mesaj yazdin. frene bas istop et :F

Şarkıyı biliyorsundur ya mutlaka Mirkelam'ın var ya hani "bu yüzden her gece ben her gece üzülmüşüm" falan diye gidiyor :A
@Çiğdem- senden bir ricam var. bugunlerde yorum sayini azalt :A listeyi 1 kereligine ele gecireyim haftaya 75% azaltacam tempomu :A
sen bugun 100 mesaj yazdin. frene bas istop et :F
Ben mesaj sayısına göre konusmamki kız eğlence amaçlı takılıyorum kaç yazmısım hiç takip etmedim bugüne kadar okadar önemli değil bence :A :A :A

@MasacRE- senin kel kafalı adam şu peruk takanmı yoksa :F

Ben mesaj sayısına göre konusmamki kız eğlence amaçlı takılıyorum kaç yazmısım hiç takip etmedim bugüne kadar okadar önemli değil bence :A :A :A

benim icin önemli. bu hafta önemli. birakta zirvede birakayim :A yanliz ben 120-140 yazmisimdir :A haftayi 700le bitirecem belli :A

Ben bu şarkıyı çok severim bence haftayı atlatabilirsin, denemeye değer. :A

Atlatamazsan da benden iyi puan alıp öyle elenmiş olursun en azından. :F
aynen kalben katiliyorum. ayni fikirdeyiz. bak benim adimada konusulmus oldu 😉

Ben bu şarkıyı çok severim bence haftayı atlatabilirsin, denemeye değer. :A

Atlatamazsan da benden iyi puan alıp öyle elenmiş olursun en azından. :F

evet biliyorum ben 😉 sana bu haftaya kiyak cift haneli puan verecem.

Tamam o zaman kullanayım ben bunu yorumlar için teşekkürler :)

Peruk değil o orijinal saç :A Yüksek Sadakat'in 3. solisti bu 2 kel kafalıdan sonra bunu getirdiler :D

Bak bu 1. kel
0a5b89443f48357ecbea58223b077376_400x400.png

Bu 2.
kenan-vural-120901404821262.jpg

Bu da şimdiki adam :D
1Y22g7pG.jpg

benim icin önemli. bu hafta önemli. birakta zirvede birakayim :A yanliz ben 120-140 yazmisimdir :A haftayi 700le bitirecem belli :A

aynen kalben katiliyorum. ayni fikirdeyiz. bak benim adimada konusulmus oldu 😉
Bugün yorgun değilim istediğin kadar muhabbet edebilirim senle. :A @Çiğdem- de kıskançlığından yatmıyor ki bi türlü :A

Peruk değil o orijinal saç :A Yüksek Sadakat'in 3. solisti bu 2 kel kafalıdan sonra bunu getirdiler :D

Bak bu 1. kel

Bu 2.

1Y22g7pG.jpg
Rica ederim umarım elenirsin. :A

Bak bu 1. kel

Bu 2.

1Y22g7pG.jpg
aaa gerçekten peruk sandım saça bak ayoll :F

şu 2.kel kal kafa daha iyi söylüyor 1.cide idare eder sonuncu gelen ise fiyasko :A