- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
telefonunumu aldilar elinden acabaFacebook'ta en son 2 saat önce aktif olmuş. Neyse yazdım instagram'dan görünce döner.
telefonunumu aldilar elinden acabaFacebook'ta en son 2 saat önce aktif olmuş. Neyse yazdım instagram'dan görünce döner.
Telefon ya da laptopuna el koydular muhtemelen. Zaten resimde laptop yeğenlerindeydi, onlara kaptırdı herhalde.telefonunumu aldilar elinden acaba
Artık vitrine kaldırma zamanı geldibu hafta Vitrin diyoruz @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @Aserat @eskici @dosimosi @gizem ak @OzaN @cevaa @MEnes @DarkLeqenD @soo @Maskeli Fedai @MayısKralı @GunesinOglu @Ahmad @Bully @denizz19 @turkuazz @Tzira @MasacRE- @Harunnn60 @dreamy @Felon @yigit_00 @FaJi @Mr.At @Sherlock @batuhankaralar @ozmoturk
gencligimde gizlice gece internete girmistim. 2 kere babama yakalanmama ramak kalmisti ozaman bilgisayar yeniydi hevesliydik. sabaha kadar oturdugum zamanlarim olmustuTelefon ya da laptopuna el koydular muhtemelen. Zaten resimde laptop yeğenlerindeydi, onlara kaptırdı herhalde.
sen kösem konusuna gel ''afitap'' hatun geldi bu hafta senin favorin olacak kesinArtık vitrine kaldırma zamanı geldi
Ziynet'e iyi puan verirsen gelirimsen kösem konusuna gel ''afitap'' hatun geldi bu hafta senin favorin olacak kesin
Daha bakmadım şarkıya ama detaylı yorumumu bakıp yaparım
@turkuazz ben sana yamuk yaparmıyım hiç. Dosi kuyumu kazmaya çalışıyor.s.s Üzüyorsun beni.
[\QUOTE]
Yok senden şüphe yok zaten ama başka birinin ipini çekeceğim
Benim şarkımı beğenmiştin Benim Albümüm'de, bakalım ben sana düşük verdim diye düşük verecek misinDaha bakmadım şarkıya ama detaylı yorumumu bakıp yaparım
simdi buldum bu mesaji.
Benim şarkımı beğenmiştin Benim Albümüm'de, bakalım ben sana düşük verdim diye düşük verecek misin
aaa çocuğu baskı altına alma gerçi artık yarışmacı olmadığına göre rahatca senden intikam alabilir bu haftaDaha bakmadım şarkıya ama detaylı yorumumu bakıp yaparım
Bilmiyorum bakalım kaç puan olacak sıralamada düşük aldım diye bende düşük oylamam buna bağlı kalmam tamamıyla yoruma puanlıyacağımBenim şarkımı beğenmiştin Benim Albümüm'de, bakalım ben sana düşük verdim diye düşük verecek misin
hicmi icinde intikam duygulari kabarmiyor?Bilmiyorum bakalım kaç puan olacak sıralamada düşük aldım diye bende düşük oylamam buna bağlı kalmam tamamıyla yoruma puanlıyacağım
Süpersin Ben de Yaman - Mira'yı çok iyi oylamayı düşünüyordumBilmiyorum bakalım kaç puan olacak sıralamada düşük aldım diye bende düşük oylamam buna bağlı kalmam tamamıyla yoruma puanlıyacağım
İntikam almak bu şekilde olurmu bilmiyorum ama böyle bir durumu planlasam dahi birden fazla kişiden intikam almak lazım ayrıca hangi kişiden intikam alacağım bilmiyorumhicmi icinde intikam duygulari kabarmiyor?
Sus kız sen cadaloz.ss Bu şarkıyla daha önce yarıştığım için iyi verenlerin peşine düşecem hep bu haftaaaa çocuğu baskı altına alma gerçi artık yarışmacı olmadığına göre rahatca senden intikam alabilir bu hafta
Yaman-Mira oylamasında aksi bir durum senden beklemiyorum çünkü bu diziye olan sevgin sana bunu yaptırmaz;ASüpersin Ben de Yaman - Mira'yı çok iyi oylamayı düşünüyordum
Ortada etiket krizi çıktı bakbu yazi nezaman yazildi bi bakayim
simdi buldum bu mesaji.
ben nezamam kuyu kaziyormusum. iftira atma. etiketlemedin @turkuazz i sonra foruma suc at sonrada bana iftira ha 😡
Maşallah zehir gibisin sen de Aynur'a ilk 2 hafta verdiğim düşük puanları Yaman - Mira'dan telafi ederizYaman-Mira oylamasında aksi bir durum senden beklemiyorum çünkü bu diziye olan sevgin sana bunu yaptırmaz;A
Benim albümümde de ilk iki hafta düşük olmuştu ama öbür haftalar iyi olmuştu bakalım ms de nasıl olacak aynı şekilde Y.yarışıyorda Tolga ya ilk haftalar düşük Oylayıp öbür haftalarda oylamamda çok yüksek puanlar almıştınMaşallah zehir gibisin sen de Aynur'a ilk 2 hafta verdiğim düşük puanları Yaman - Mira'dan telafi ederiz
Zaten sen de ilk 2 hafta düşük oylamıştın beni