MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Telefon ya da laptopuna el koydular muhtemelen. :D Zaten resimde laptop yeğenlerindeydi, onlara kaptırdı herhalde. :A
gencligimde gizlice gece internete girmistim. 2 kere babama yakalanmama ramak kalmisti :A ozaman bilgisayar yeniydi hevesliydik. sabaha kadar oturdugum zamanlarim olmustu :D

bu yazi nezaman yazildi bi bakayim :D

@turkuazz ben sana yamuk yaparmıyım hiç. Dosi kuyumu kazmaya çalışıyor.s.s Üzüyorsun beni.:(

@ozmoturk süper olur çift haneli olursa. Şarkı güzel gerçekten şimdiden teşekkür ederim.:Z
simdi buldum bu mesaji.
ben nezamam kuyu kaziyormusum. iftira atma. etiketlemedin @turkuazz i sonra foruma suc at sonrada bana iftira ha 😡

Yaman-Mira oylamasında aksi bir durum senden beklemiyorum çünkü bu diziye olan sevgin sana bunu yaptırmaz:);A
Maşallah zehir gibisin sen de :A Aynur'a ilk 2 hafta verdiğim düşük puanları Yaman - Mira'dan telafi ederiz :Z

Zaten sen de ilk 2 hafta düşük oylamıştın beni :A

Maşallah zehir gibisin sen de :A Aynur'a ilk 2 hafta verdiğim düşük puanları Yaman - Mira'dan telafi ederiz :Z

Zaten sen de ilk 2 hafta düşük oylamıştın beni :A
Benim albümümde de ilk iki hafta düşük olmuştu ama öbür haftalar iyi olmuştu bakalım ms de nasıl olacak:) aynı şekilde Y.yarışıyorda Tolga ya ilk haftalar düşük Oylayıp öbür haftalarda oylamamda çok yüksek puanlar almıştın:)