Geçmiş olsun, kimin ahı tuttuysa artık.Hatalı olsaydım dayak olmasa bile sağlam azar yiyecektim. İlk kazamı yaptım arabayla. Önceden ufak 1 2 tane sürtmem vardı da karşılıklı başka arabayla ilk kazam oldu.
Geçmiş olsun, kimin ahı tuttuysa artık.Hatalı olsaydım dayak olmasa bile sağlam azar yiyecektim. İlk kazamı yaptım arabayla. Önceden ufak 1 2 tane sürtmem vardı da karşılıklı başka arabayla ilk kazam oldu.
bakarizHemcinsine iyi puan bekliyorum 9 puandan aşağısı kesmiyor bizi
yakistiramadim sana bu söylemiGeçmiş olsun, kimin ahı tuttuysa artık.
Bi de öğretmenler günü hediyemi almadın sen haliyle bir şeyler yapmalısın 2 puanda öyle eklersek 11 puana tav olurum Ayrıca Ziynet kaliteli pop yapar .ssbakariz
sende bana hediye almadin ödestik.Bi de öğretmenler günü hediyemi almadın sen haliyle bir şeyler yapmalısın 2 puanda öyle eklersek 11 puana tav olurum Ayrıca Ziynet kaliteli pop yapar .ss
Daha dinleme fırsatı bulamadım hiç bir şarkıyı. Yarın akşama doğru dinlerim zaman bulabilirsem.@MEnes şarkımı nasıl buldun içerdeci kardeşim
Genelde olan bir durum değil çok istisnaydı dün geceki. Anlatsam olayı baya yani olması gerekiyormuş dersin. Yani gerçekten olacağı varmış. Ama fark etmez burada da takılırım zaman buldukça tabi.sen en iyisi evinde otur geceleri istedigin kadar takil burda birsey demiyecem. yeterki disarda zarar görme
Benim sana varlığım hediye aslında bunu fark etmemişsen büyük kayıpsende bana hediye almadin ödestik.
sen ögretmensen bizde öyleyiz
Ziynet'ten bahsediyorum bu hafta da iyi bekliyorumDaha dinleme fırsatı bulamadım hiç bir şarkıyı. Yarın akşama doğru dinlerim zaman bulabilirsem.
Genelde olan bir durum değil çok istisnaydı dün geceki. Anlatsam olayı baya yani olması gerekiyormuş dersin. Yani gerçekten olacağı varmış. Ama fark etmez burada da takılırım zaman buldukça tabi.
neyse sen iyisinya.önemli olan bu.Daha dinleme fırsatı bulamadım hiç bir şarkıyı. Yarın akşama doğru dinlerim zaman bulabilirsem.
Genelde olan bir durum değil çok istisnaydı dün geceki. Anlatsam olayı baya yani olması gerekiyormuş dersin. Yani gerçekten olacağı varmış. Ama fark etmez burada da takılırım zaman buldukça tabi.
Saol, bilemiyorum kimin ahı tuttuysa tutmuştur. Ama çok uçlardan dönmüştüm sanki olacaktı yani bu olay elbet bi ara. Tabi hata bende değildi ana caddeden ilerlerken biraz hızlı gidiyor olsam da adam yola atladı pat diye duramadım.Geçmiş olsun, kimin ahı tuttuysa artık.
ee hersey karsikli. benimde varligim sana hediyeBenim sana varlığım hediye aslında bunu fark etmemişsen büyük kayıp
Ziynet'ten bahsediyorum bu hafta da iyi bekliyorum
Bakalım dediğim gibi şarkıları dinleyince göreceğiz durumu ama düşük vereceğim bir şarkı değildir heralde.Benim sana varlığım hediye aslında bunu fark etmemişsen büyük kayıp
Ziynet'ten bahsediyorum bu hafta da iyi bekliyorum
Tabi önemli olan sağlık her zaman. Araba yapılır bir şekilde elbet.neyse sen iyisinya.önemli olan bu.
yayayami carptin :OSaol, bilemiyorum kimin ahı tuttuysa tutmuştur. Ama çok uçlardan dönmüştüm sanki olacaktı yani bu olay elbet bi ara. Tabi hata bende değildi ana caddeden ilerlerken biraz hızlı gidiyor olsam da adam yola atladı pat diye duramadım.
Anladım.ee hersey karsikli. benimde varligim sana hediye
Yanabiliriz şarkımın adıBakalım dediğim gibi şarkıları dinleyince göreceğiz durumu ama düşük vereceğim bir şarkı değildir heralde.
Tabi önemli olan sağlık her zaman. Araba yapılır bir şekilde elbet.
iyi ozaman puan beklentin olmasinAnladım.
Yanabiliriz şarkımın adı
Yok arabaya çarptım, adam dediğim sürücüsü arabayla atladı yola.yayayami carptin :O
bende iki araba carpisti birbiriyle sandim
10 puandan aşağı bir gelsin görürsüniyi ozaman puan beklentin olmasin
sirf o olmamis 1 puan kaybettirdi.10 puandan aşağı bir gelsin görürsün
ha tamam. zamaninda bende trafik kazasi gecirdimde yaya halimle. etkilendimYok arabaya çarptım, adam dediğim sürücüsü arabayla atladı yola.
Hala yaşadığına göre sıkıntı yok. Ben büyük bir kaza yapmıştım zamanında, araba takla atsa ölmüştüm muhtemelen bu yüzden sağlık her şeyden önde gelir, diğer sıkıntılar çözülür bir şekilde.bakariz
yakistiramadim sana bu söylemi
@turkuazz @destere @MEnes şarkım yorumlarınızı bekliyorum.Ariana Grande - 3. Hafta@dosimosi @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @destere @Bully @MEnes @MasacRE- @Maskeli Fedai @mrt-06 @denizz19 @Ahmad @Harunnn60 @eskici @DarkLeqenD @cookies @Billy Kane @EFE UYSAL @soo @dreamy @Felon @OzaN @yigit_00 @ozmoturk @FaJi @MayısKralı @cevaa @batuhankaralar @Sherlock @Mr.At
Santa Tel Me
Geçen haftayı 4. sırada kapatan Ariana Grande bu hafta Vitesi turboya taktı geliyor. Klipte Ariana evinde çeşit çeşit renkteki kız arkadaşları ile pijama partisi veriyor ve olanlar oluyor gözümüz gönlümüz açılıyor.
SANTA TEL ME (1.30'dan sonra dinlerseniz saha çok seversiniz.)
Canın sağ olsun tabi senin keyfindir. Beğenmek beğenmemek 1 vermek 10 vermek senin elindedir. Saygı duyarım o OLMAMIŞ onurum içindisirf o olmamis 1 puan kaybettirdi.
Bizim arabada pek yok ama karşı Mercedes'ti makam arabasıymış. Gittik İstanbul'da en çarpılmayacak arabaya çarptık.Hala yaşadığına göre sıkıntı yok. Ben büyük bir kaza yapmıştım zamanında, araba takla atsa ölmüştüm muhtemelen bu yüzden sağlık her şeyden önde gelir, diğer sıkıntılar çözülür bir şekilde.
@MEnes çok bir şey var mı la arabada