MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Hatalı olsaydım dayak olmasa bile sağlam azar yiyecektim. :A İlk kazamı yaptım arabayla. Önceden ufak 1 2 tane sürtmem vardı da karşılıklı başka arabayla ilk kazam oldu. :)
Geçmiş olsun, kimin ahı tuttuysa artık. :A

Bi de öğretmenler günü hediyemi almadın sen haliyle bir şeyler yapmalısın 2 puanda öyle eklersek 11 puana tav olurum :) Ayrıca Ziynet kaliteli pop yapar .ss
sende bana hediye almadin :A ödestik.
sen ögretmensen bizde öyleyiz :A

@MEnes şarkımı nasıl buldun :A içerdeci kardeşim :F
Daha dinleme fırsatı bulamadım hiç bir şarkıyı. Yarın akşama doğru dinlerim zaman bulabilirsem. :A
sen en iyisi evinde otur geceleri istedigin kadar takil burda birsey demiyecem. yeterki disarda zarar görme :)
Genelde olan bir durum değil çok istisnaydı dün geceki. :A Anlatsam olayı baya yani olması gerekiyormuş dersin. Yani gerçekten olacağı varmış. :) Ama fark etmez burada da takılırım zaman buldukça tabi. :A

sende bana hediye almadin :A ödestik.
sen ögretmensen bizde öyleyiz :A
Benim sana varlığım hediye aslında bunu fark etmemişsen büyük kayıp :)

Daha dinleme fırsatı bulamadım hiç bir şarkıyı. Yarın akşama doğru dinlerim zaman bulabilirsem. :A

Genelde olan bir durum değil çok istisnaydı dün geceki. :A Anlatsam olayı baya yani olması gerekiyormuş dersin. Yani gerçekten olacağı varmış. :) Ama fark etmez burada da takılırım zaman buldukça tabi. :A
Ziynet'ten bahsediyorum bu hafta da iyi bekliyorum :A

neyse sen iyisinya.önemli olan bu.

Geçmiş olsun, kimin ahı tuttuysa artık. :A
Saol, bilemiyorum kimin ahı tuttuysa tutmuştur. :A Ama çok uçlardan dönmüştüm sanki olacaktı yani bu olay elbet bi ara. :A Tabi hata bende değildi ana caddeden ilerlerken biraz hızlı gidiyor olsam da adam yola atladı pat diye duramadım. :A

Saol, bilemiyorum kimin ahı tuttuysa tutmuştur. :A Ama çok uçlardan dönmüştüm sanki olacaktı yani bu olay elbet bi ara. :A Tabi hata bende değildi ana caddeden ilerlerken biraz hızlı gidiyor olsam da adam yola atladı pat diye duramadım. :A
yayayami carptin :O
bende iki araba carpisti birbiriyle sandim

bakariz :A

yakistiramadim sana bu söylemi :A
Hala yaşadığına göre sıkıntı yok. :A Ben büyük bir kaza yapmıştım zamanında, araba takla atsa ölmüştüm muhtemelen bu yüzden sağlık her şeyden önde gelir, diğer sıkıntılar çözülür bir şekilde. :D

@MEnes çok bir şey var mı la arabada :D

Ariana Grande - 3. Hafta
Santa Tel Me

Geçen haftayı 4. sırada kapatan Ariana Grande bu hafta Vitesi turboya taktı geliyor.:Z Klipte Ariana evinde çeşit çeşit renkteki kız arkadaşları ile pijama partisi veriyor ve olanlar oluyor gözümüz gönlümüz açılıyor.:A

SANTA TEL ME (1.30'dan sonra dinlerseniz saha çok seversiniz.:D)

@dosimosi @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @destere @Bully @MEnes @MasacRE- @Maskeli Fedai @mrt-06 @denizz19 @Ahmad @Harunnn60 @eskici @DarkLeqenD @cookies @Billy Kane @EFE UYSAL @soo @dreamy @Felon @OzaN @yigit_00 @ozmoturk @FaJi @MayısKralı @cevaa @batuhankaralar @Sherlock @Mr.At
@turkuazz @destere @MEnes şarkım yorumlarınızı bekliyorum.:Z

Hala yaşadığına göre sıkıntı yok. :A Ben büyük bir kaza yapmıştım zamanında, araba takla atsa ölmüştüm muhtemelen bu yüzden sağlık her şeyden önde gelir, diğer sıkıntılar çözülür bir şekilde. :D

@MEnes çok bir şey var mı la arabada :D
Bizim arabada pek yok ama karşı Mercedes'ti makam arabasıymış. Gittik İstanbul'da en çarpılmayacak arabaya çarptık. :A :A