MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

ben ölumle defalarca burun buruna geldim. bebekligimden beri farkli kazalar hastaliklar yasamisim. Ecel gelmeyince ölunmuyor

Bizim arabada pek yok ama karşı Mercedes'ti makam arabasıymış. Gittik İstanbul'da en çarpılmayacak arabaya çarptık.
Çok üzüldüm.
Bu hafta Gökhan'a yüksek verirsen bi hayır duamı alırsın yoksa dertler eksik olmaz başından.

Çok üzüldüm.
Bu hafta Gökhan'a yüksek verirsen bi hayır duamı alırsın yoksa dertler eksik olmaz başından.
Ben üzülmedim sen de üzülme geçti gitti atlattık çok şükür.
Onu bir düşünmek lazım ama bilemiyorum ne diyeceğimi.
Vereceğim en yüksek puan zaten 4 veya 5 biliyorsun.

@MEnes ciftleri oylamayi unutma. videolar hazir 😉
Bakalım yarına kalır bu gece zor gibi duruyor.
Ama yollayacağım boş bir zamanımda diye umuyorum.

@MEnes benim mesajlarımı takmadığı içinde başına dert gelmiş olabilir.
La yetişemiyorum her yerden bir şey geliyor.
Dedim ya daha şarkıları dinleyemedim fırsat bulamadım diye.
Çok şarkı var yarına kaldı o iş. Bugün erken uyuyup erken uyanacağım için gece pek buralarda olamam.

Bakalım yarına kalır bu gece zor gibi duruyor.
Ama yollayacağım boş bir zamanımda diye umuyorum.
simdi bende digerleri gibi yolamazsan su bu olur demiyecem. ben onlar gibi bedduaci cikarci degilim

keyfine bak ama hatirimi kirma

Ben gece olmuyorum zaten neyse ek sen bizi hep. haftasonu boş oluyordun artık yarın dinlersin.

simdi bende digerleri gibi yolamazsan su bu olur demiyecem. ben onlar gibi bedduaci cikarci degilim

keyfine bak ama hatirimi kirma
Yok kırmamaya çalışırım.
Hallederiz bir ara artık.

Ben gece olmuyorum zaten neyse ek sen bizi hep. haftasonu boş oluyordun artık yarın dinlersin.
Tamam işte ben de ondan bahsettim zaten. Yarın gün içerisinde dinleyip bakarım artık nedir ne değildir.

Yok kırmamaya çalışırım.
Hallederiz bir ara artık.

Tamam işte ben de ondan bahsettim zaten. Yarın gün içerisinde dinleyip bakarım artık nedir ne değildir.

Senin işin uzun daha çiftlerede oy vereceksin. Kıvançı severim demiştin Bihtere nötrüm dedin ama bir gözleri var yani çok ihtiraslı.
izleyince anlayacaksın zaten @destere en son 50 puan vermem gerekiyor dedi mayısşeysini ikna etmeye çalışıyordu sende 10 versen yeter.

Bakalım izleyince göreceğiz. Yarın hepsine yetebilecek mi bu konuda bilmiyorum çünkü hafta sonu da arada bi yerlere gidebiliyorum hep de boş değilim.
Ama yeter heralde aradan çıkarırım umarım şu 2 yarışmayı.

Ben senin gözünü şimdiden boyamaya başlıyayımda işimi sağlama alalım.