gözümü nereden görüyorsun bee aynamı elime aldırmayın yine@Çiğdem- bugun cok yoruldun gözleede küculmus erken uyu
kız benden 2 yaş küçük 12 santim uzunum kendisinden böyle kıs boylular sayesinde kendimi uzun sanıyorum ayollNiye ya erkek adamsın etkilenmende mahsur yok kimse o kadar adil değil ver fazlalığı.ayrıca Ariana zaten sesi ile ön planda. 5.5 oktav sesi var kızın 7'ye kadar çıkıyor. Boyu 1.53 yani fiziği ile çokta bir şey kazanmıyor.
kiz yeter azicik dinlen cok yorum yazip yoruluyorsun. yarin liste basinda olma yinegözümü nereden görüyorsun bee aynamı elime aldırmayın yine
gözümü nereden görüyorsun bee aynamı elime aldırmayın yine
kız benden 2 yaş küçük 12 santim uzunum kendisinden böyle kıs boylular sayesinde kendimi uzun sanıyorum ayoll
hayırrr normal boyum 1.65 senin bereninde 1.66 onun boyundayım diyeblirimSen topuklu ile 165'sin normalde 150 falan bunu biliyoruz.
Niye yapmadığını biliyorum bir insan yorum yapmıyorsa ya kötü vermiştir ya da ikilem yaratmaya çalışıp benim puanıma etki etmemeye çalışmıştırOyları kullandım sıcağı sıcağına bir değerlendirme yapayım.
Bu hafta en beklemediğim çıkışları İrem Derici ve Deniz Seki yaptı. İkisine de üst sıralara çok yakın iyi puanlar verdim. @vadikızı @MayısKralı
Fettah Can'a geçen haftaki ortalama puandan sonra güzel bir puan verdim, puanımdan memnun olacağına eminim@eskici
Yabancılara normalde bonkör davranmam ama 3 haftadır beğeniyorum, 10+ puan aldınız@Harunnn60 @sokak sanati
Gökhan Türkmen'in şarkısını maalesef fazla beğenemedim, üzgünüm@Bully
Zahidem'in normal şarkısı varken slow versiyonunu kullanmışsın ve hiç beğenmedim. Normalde düşük vermem gerekirdi ama Neşet babanın hatrına iyi bir puan verdim ama bir daha olmasın lütfen@Mr.At
Ziynet Sali için yorum yapmıyorum sonuçlar açıklandığı zaman görürsün@denizz19
Senin her şeyini çözdüm ben içten pazarlıklı sinsi .ssNerden anladın.s.s iyi vermeye çalıştım ama bu hafta iyi gelen çoktu.
Niye yapmadığını biliyorum bir insan yorum yapmıyorsa ya kötü vermiştir ya da ikilem yaratmaya çalışıp benim puanıma etki etmemeye çalışmıştır
Senin her şeyini çözdüm ben içten pazarlıklı sinsi .ss
Ben müzik terimleri bilmem, bana Turkish konuş Turkish!Oyları kullandım sıcağı sıcağına bir değerlendirme yapayım.
Bu hafta en beklemediğim çıkışları İrem Derici ve Deniz Seki yaptı. İkisine de üst sıralara çok yakın iyi puanlar verdim. @vadikızı @MayısKralı
Fettah Can'a geçen haftaki ortalama puandan sonra güzel bir puan verdim, puanımdan memnun olacağına eminim@eskici
Yabancılara normalde bonkör davranmam ama 3 haftadır beğeniyorum, 10+ puan aldınız@Harunnn60 @sokak sanati
Gökhan Türkmen'in şarkısını maalesef fazla beğenemedim, üzgünüm@Bully
Zahidem'in normal şarkısı varken slow versiyonunu kullanmışsın ve hiç beğenmedim. Normalde düşük vermem gerekirdi ama Neşet babanın hatrına iyi bir puan verdim ama bir daha olmasın lütfen@Mr.At
Ziynet Sali için yorum yapmıyorum sonuçlar açıklandığı zaman görürsün@denizz19
Şunu niye kullanmadınBen müzik terimleri bilmem, bana Turkish konuş Turkish!
Bu kısa geldi gözüme, ben bu şarkıyı uzun olarak hatırlıyordum hep çünkü.Şunu niye kullanmadın
evet bu diğerinden çok daha iyi dediğine katılıyorum yalnız sen bu işi madem anlıyonda cem karaca nın o kadar güzel şarkıları varken bu hafta niye sıvayıp bıraktın onu anlaamdımŞunu niye kullanmadın
en azından esmeri tutturmuşsun gerisi önemli değil hep yüklenecek değiliz bazı şeyleri görmezden gelmek lazım
en harika olanı ilk hafta kullanma gafletinde bulundun tam finale yakışır bir şarkıydı oysaki ?neyse senin şarkıcın sen belirlersin tabiki şarkılarıDaha çok, iyi şarkıları var ya. 30 tane falan not etmiştim sonra aralarında eledim falan. Elenirsekte tüm sorumluluk bana ait zaten sıkıntı yok.
bende güzel bir kızın yanına gitsem kalkıp gidesim gelmez misafirlere hak vermek lazımmisafirlerde kurulduyatiyami kalacak ne
sen olmayınca iki saniyede harcarlar beni aman desteğini çekme benden kuruyup kalırızhhahahaha foruma alıştığına göre sana yüz vermeyi yavas yavas bırakabilirim sanırım foruma tamamen dönüş yaptın
Oylarını verdim.
Haftanın yıldızı şüphesiz Cem Karacan ve onu gizliden rakip eden Fettah Can oldu. Ikiside muhteşem. @eskici@batuhankaralar
Sibel iyiydi sevdim şarkısını. Alaturka sevmeyen biri olarak çok iyi buldum @mrt-06
İrem Derici bu hafta düştü ama yine güzel gelmiş çok iyi puan verdim. Deniz Seki zaten hak getire iyi puan aldı. Shakira her zaman ki temposunda iyi puan verdim. @Harunnn60 @vadikızı @MayısKralı
Candan Erçetin geçen haftaya göre iyi ama bu sese 8-9 puan yakışmıyor acil artmalısın @OzaN Gökhan Türkmen iyi puan aldi geçen haftaya göre artış yaşayanlardan oldu. Ahmet Aslan bu hafta güzel gelmiş 10+ puanı haketti.@Felon @Bully
Nilüfer çok sağlam nakaratı olan bir şarkı seçmiş ama o giriş nedir öyle ben 1 verecektiniz köşeden döndün @soo nakarat olmasa 1'di ama bir anda Kötü sayılmayan bir puana arttı.
@soo
ben esmeri fındık ile ben esmeri fıstık ile besledim idi şarkının ismiBen daha dinlemedim şarkın neydi?
seni seven çok da fetoş canı seven yok malesefSen de beni seviyor musun peki
@destere istedigi zaman cok kibar oluyor
Ayy sen kimsin ki beni öveceksin varoş .ss
Kurbağa mı .ss ne alaka be
Seni de vitesleyeceğim zamanlar gelecek .ss
Kısmet göreceğiz artık sonuçlarda.
La oyuna falan geldiğimi nerden çıkardın.Ben tehtitlerden göndermeli mesajlardan ne zaman etkilenmişim sanki.
Senin karizma daha da yerlere düşmeden ipi eline alma zamanın gelmiş.Bu benzetmeden sonra hele bu işin acelesi var gibi duruyor.
Evet bazen çok şaşırtıcı şekilde bu moda girebiliyor.
Ohoo biz onu çözeli çok oldu. Ben böyle ali cengiz oyunlarına gelmem, kalite kıstasıma göre oy vermeye devam edeceğim.
Tabi karşı taraftan gelen etkiye göre değişiyor da olabilir.Sağı solu belli olmuyor ama bazen bunun.
Yok canım hiç aklımızdan geçmedi öyle fesat insanlar olabilir miyiz sence.evet bu diğerinden çok daha iyi dediğine katılıyorum yalnız sen bu işi madem anlıyonda cem karaca nın o kadar güzel şarkıları varken bu hafta niye sıvayıp bıraktın onu anlaamdım)
en azından esmeri tutturmuşsun gerisi önemli değil hep yüklenecek değiliz bazı şeyleri görmezden gelmek lazım)
en harika olanı ilk hafta kullanma gafletinde bulundun tam finale yakışır bir şarkıydı oysaki ?neyse senin şarkıcın sen belirlersin tabiki şarkıları)
bende güzel bir kızın yanına gitsem kalkıp gidesim gelmez misafirlere hak vermek lazım)
sen olmayınca iki saniyede harcarlar beni aman desteğini çekme benden kuruyup kalırız
nilüfere bir puan veren yarışmacı bir sonraki hafta benden bir puan alır denemesi bedava)
ben esmeri fındık ile ben esmeri fıstık ile besledim idi şarkının ismi)
seni seven çok da fetoş canı seven yok malesef)
kibarlık ruhuma kazınmış istesemde çıkaramam)
öyle deme köy hasreti çekenler bilir kurbağanın değerini) yani her sesin bir gideri vardır
dağılan karizmayı çabuk toparlarım öyle bir özelliğim var kuyruğu kopmuş kertenkelenin kuyruk tazelemesi gibi bir hünere sahibiz
ayrıca her daim bayanlara karşı kibar ve centilmen olmuşumdur bugün belki biraz daha yumuşadım bunun sebebinide hayra yormak lazım @dosimosi nin dediği gibi bundan sonra artık dosiyle gece birlikte kalamayacağızo yüzden daha bir kibar olmak zorunda kaldık
umarım içiniz fesat değildir cümleyi kurcalayıp durmazsınız)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?