MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

@Çiğdem- bugun cok yoruldun gözleede küculmus erken uyu
gözümü nereden görüyorsun bee aynamı elime aldırmayın yine

kız benden 2 yaş küçük 12 santim uzunum kendisinden böyle kıs boylular sayesinde kendimi uzun sanıyorum ayoll

gözümü nereden görüyorsun bee aynamı elime aldırmayın yine
kiz yeter azicik dinlen cok yorum yazip yoruluyorsun. yarin liste basinda olma yine
taktim ben bu olaya
bu son ust siralarda olusum olacak. gunluk 100 msjdan 10-30 arasi degisecek belki. senin konuda 235 mi ne yapmisim. beni kaybedeceksin artik

Son düzenleme:
demek 1.65 sin
boyun ideall. 1.60 alti olanlar kisa katagorisine giriyor

Niye yapmadığını biliyorum bir insan yorum yapmıyorsa ya kötü vermiştir ya da ikilem yaratmaya çalışıp benim puanıma etki etmemeye çalışmıştır

Nerden anladın.s.s iyi vermeye çalıştım ama bu hafta iyi gelen çoktu.
Senin her şeyini çözdüm ben içten pazarlıklı sinsi .ss

Ben müzik terimleri bilmem, bana Turkish konuş Turkish!

Şunu niye kullanmadın

evet bu diğerinden çok daha iyi dediğine katılıyorum yalnız sen bu işi madem anlıyonda cem karaca nın o kadar güzel şarkıları varken bu hafta niye sıvayıp bıraktın onu anlaamdım
)

hhahhh @destere görmesin amann
en azından esmeri tutturmuşsun gerisi önemli değil hep yüklenecek değiliz bazı şeyleri görmezden gelmek lazım
)

Daha çok, iyi şarkıları var ya. 30 tane falan not etmiştim sonra aralarında eledim falan. Elenirsekte tüm sorumluluk bana ait zaten sıkıntı yok.
en harika olanı ilk hafta kullanma gafletinde bulundun tam finale yakışır bir şarkıydı oysaki ?neyse senin şarkıcın sen belirlersin tabiki şarkıları
)

misafirlerde kuruldu
yatiyami kalacak ne
bende güzel bir kızın yanına gitsem kalkıp gidesim gelmez misafirlere hak vermek lazım
)

hhahahaha foruma alıştığına göre sana yüz vermeyi yavas yavas bırakabilirim sanırım foruma tamamen dönüş yaptın
sen olmayınca iki saniyede harcarlar beni aman desteğini çekme benden kuruyup kalırız

nilüfere bir puan veren yarışmacı bir sonraki hafta benden bir puan alır denemesi bedava
)

Ben daha dinlemedim şarkın neydi?
ben esmeri fındık ile ben esmeri fıstık ile besledim idi şarkının ismi
)

Sen de beni seviyor musun peki
seni seven çok da fetoş canı seven yok malesef
)

@destere istedigi zaman cok kibar oluyor

kibarlık ruhuma kazınmış istesemde çıkaramam
)

Ayy sen kimsin ki beni öveceksin varoş .ss

Kurbağa mı .ss ne alaka be

Seni de vitesleyeceğim zamanlar gelecek .ss

öyle deme köy hasreti çekenler bilir kurbağanın değerini
) yani her sesin bir gideri vardır

dağılan karizmayı çabuk toparlarım öyle bir özelliğim var kuyruğu kopmuş kertenkelenin kuyruk tazelemesi gibi bir hünere sahibiz

ayrıca her daim bayanlara karşı kibar ve centilmen olmuşumdur bugün belki biraz daha yumuşadım bunun sebebinide hayra yormak lazım @dosimosi nin dediği gibi bundan sonra artık dosiyle gece birlikte kalamayacağız
o yüzden daha bir kibar olmak zorunda kaldık

umarım içiniz fesat değildir cümleyi kurcalayıp durmazsınız
)

Son düzenleme:
Yok canım hiç aklımızdan geçmedi öyle fesat insanlar olabilir miyiz sence.
Dediğin gibi bugün eskisi gibi olmayacağı için doğru olanı yapmışsın. Bırak karizmayı falan insanlarla iyi geçinebilmek daha önemli sonuçta.