O adam uğursuz geldi bana.
O adam uğursuz geldi bana.
evetWhenever, Wherever ?
Bakalım kesin bir şey diyemem daha Waka Waka var Rihanna ile düet var final yoluna girince aralarında sseçim yapacağım ama Whenever bende çok seviyorum.eveto sarkiyla ne oynardim ben zamaninda
Bekliyoruz birliğin gücü adına.
Yükseleceğim merak etmeyin.😎
simdide dilime dolandi. artik tum gun söylerimeveto sarkiyla ne oynardim ben zamaninda
hadi git yemegini ye. bayilma. @vadikızı ndan sonra bir kaybimiz daha olmasinSon Oy Gönderme Tarihi 29 Kasım Salı 22:00
Evet tüm şarkılar gelince oylamayı başlatıyorum daha kahvaltı etmeden geldim hemen oylama için 2 saat süremiz olduğu halde ama sizleri bekletmek istemedim
@vadikızı ne zaman geleceği belli olmadığından ben şarkısını seçtim böyle durumlarda oldukça ilgilenicem -5 ceza aldı ama 16:00 dan öcne gelirse cezası kalkar
Herkese Başarılar
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Deniz Seki'ye niye iyi şarkı seçtin ki belki kötü şarkı seçip elenecekti ne güzel.Son Oy Gönderme Tarihi 29 Kasım Salı 22:00
Evet tüm şarkılar gelince oylamayı başlatıyorum daha kahvaltı etmeden geldim hemen oylama için 2 saat süremiz olduğu halde ama sizleri bekletmek istemedim
@vadikızı ne zaman geleceği belli olmadığından ben şarkısını seçtim böyle durumlarda oldukça ilgilenicem -5 ceza aldı ama 16:00 dan öcne gelirse cezası kalkar
Herkese Başarılar
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
kızın foruma ne zaman geleceği belli değil oyda yollamazsa -20 olucak iddialı şarkı seçmem gerekiyorduDeniz Seki'ye niye iyi şarkı seçtin ki belki kötü şarkı seçip elenecekti ne güzel.
gözleri üzerine cekmemek icin. herkes süpheleniyor @Çiğdem- denDeniz Seki'ye niye iyi şarkı seçtin ki belki kötü şarkı seçip elenecekti ne güzel.
şakir ağa süper gelmişBu hafta ki yarışacağım şarkı;
Umarım şarkımı beğenirsiniz. Ben gerek klip olsun gerek ritim olsun bu şarkıyı çok seviyorum.Bir dinleyin bakalım.
Bence sizde seveceksiniz.
@Çiğdem- @dreamy @sokak sanati @soo @denizz19 @dosimosi @eskici @xemrexxx @Billy Kane @ozmoturk @DarkLeqenD @cookies @mrt-06 @turkuazz @MayısKralı
@batuhankaralar @destere @Felon @MasacRE- @FaJi @MEnes @Bully @OzaN @yiğit_00 @Mr.At @Ahmad @papuleoo @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski
Her hafta senin zevkine göre gelemeyiz tabii9-10 alırsın bişeyler ama ilk 2 haftanın baya gerisinde bu şarkı.
Oylarımı kullandım.
Neşet Ertaş ve Cem Karaca rahat bir şekilde final puanı alacaktır.Bir tanesi bile alamazsa bu forum bitmiş demektir
Yabancı şarkıcıları bu sezon genel olarak beğenmiyorum.Keşke biri Calvin Harris ile katılsaydı.
Bakıgoy ortalama üstü alırsın bu haftaHer hafta senin zevkine göre gelemeyiz tabiiOrtalama üstü vermişsindir umarım
Hiçbir beklentin olmasın.Şarkımı nasıl buldun. Geçen haftadan iyi mi kötü mü?
Son Oy Gönderme Tarihi 29 Kasım Salı 22:00
Herkese Başarılar
Bakıgoy ortalama üstü alırsın bu hafta
Hiçbir beklentin olmasın.
geldim geldim kızkrdeşimin yanına gittik te perşembe günü haber vceremedim
bugün geldik daha ya
ya ben oyumu göndermiştim çiğdeme
saskin yeni oylamageldim geldim kızkrdeşimin yanına gittik te perşembe günü haber vceremedim
bugün geldik daha ya
ya ben oyumu göndermiştim çiğdeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?