MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi 29 Kasım Salı 22:00

Evet tüm şarkılar gelince oylamayı başlatıyorum daha kahvaltı etmeden geldim hemen oylama için 2 saat süremiz olduğu halde ama sizleri bekletmek istemedim :A

@vadikızı ne zaman geleceği belli olmadığından ben şarkısını seçtim böyle durumlarda oldukça ilgilenicem -5 ceza aldı ama 16:00 dan öcne gelirse cezası kalkar :A

Herkese Başarılar
:Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
hadi git yemegini ye. bayilma. @vadikızı ndan sonra bir kaybimiz daha olmasin

Evet tüm şarkılar gelince oylamayı başlatıyorum daha kahvaltı etmeden geldim hemen oylama için 2 saat süremiz olduğu halde ama sizleri bekletmek istemedim :A

@vadikızı ne zaman geleceği belli olmadığından ben şarkısını seçtim böyle durumlarda oldukça ilgilenicem -5 ceza aldı ama 16:00 dan öcne gelirse cezası kalkar :A

Herkese Başarılar

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Deniz Seki'ye niye iyi şarkı seçtin ki belki kötü şarkı seçip elenecekti ne güzel. :A

Bu hafta ki yarışacağım şarkı;

tumblr_n43350rVrb1rrfw56o1_500.gif

Umarım şarkımı beğenirsiniz. Ben gerek klip olsun gerek ritim olsun bu şarkıyı çok seviyorum.:love1:Bir dinleyin bakalım.:love1:
Bence sizde seveceksiniz. :Z:Z

tumblr_n304p2O01V1qd4z2ko7_500.gif

:bhr::bhr::bhr::bhr:

@Çiğdem- @dreamy @sokak sanati @soo @denizz19 @dosimosi @eskici @xemrexxx @Billy Kane @ozmoturk @DarkLeqenD @cookies @mrt-06 @turkuazz @MayısKralı
@batuhankaralar @destere @Felon @MasacRE- @FaJi @MEnes @Bully @OzaN @yiğit_00 @Mr.At @Ahmad @papuleoo @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski
şakir ağa süper gelmiş :A

Oylarımı kullandım.

Neşet Ertaş ve Cem Karaca rahat bir şekilde final puanı alacaktır.Bir tanesi bile alamazsa bu forum bitmiş demektir :)

Yabancı şarkıcıları bu sezon genel olarak beğenmiyorum.Keşke biri Calvin Harris ile katılsaydı.

Oylarımı kullandım.

Neşet Ertaş ve Cem Karaca rahat bir şekilde final puanı alacaktır.Bir tanesi bile alamazsa bu forum bitmiş demektir :)

Yabancı şarkıcıları bu sezon genel olarak beğenmiyorum.Keşke biri Calvin Harris ile katılsaydı.

Şarkımı nasıl buldun. Geçen haftadan iyi mi kötü mü?

Herkese Başarılar

geldim geldim kızkrdeşimin yanına gittik te perşembe günü haber vceremedim
bugün geldik daha ya:D

@vadikızı sahalara döndu :Z :Z :Z
kiz yine kaybolmadan hemen oylari kullan. ne olur ne olmaz

ya ben oyumu göndermiştim çiğdeme