MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Bu haftaki şarkımız Candan Erçetin'in modern klasiklerinden sayabileceğimiz enfes bir şarkı olan "Meğer".

Sade melodisi harika olsa da şarkının asıl marifeti anlamlı sözlerinde. Eğer şarkıyı bilmiyorsanız baştan sona dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. :)

Ben ne çok hata yapmışım meğer
Gözüm kapalı bakmışım meğer
Yıllar geçmiş ben saymışım meğer
Dostum sanıp aldanmışım meğer

Yıllarca sürer sanmışım meğer
Boşa kalbimi açmışım meğer
Vakit kaybıydı diyemem ama
Sen hiç dostum olmamışsın meğer

Olsun varsın pişman değilim
Biraz üzüldüm hepsi bu

Ağlamam artık gidenlere
Ağlamam artık bitenlere
Ağlamam artık üzenlere
İhanet edenlere

Ben ne çok hata yapmışım meğer
Seni yokken var saymışım meğer
Yollar gitmiş ben kalmışım meğer
Aşkım deyip hapsolmuşum meğer

Bir ömür sürer sanmışım meğer
Ben boşa kürek çekmişim meğer
Vakit kaybıydı diyemem ama
Senden çoktan vazgeçmişim meğer

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @mrt-06

@mrt-06

candan erçetinde bir vantrologluk var sanırım :) karnından şarkı söylüyor dudaklarını kıpırdattığını görmedim :))

Tamam umut tşk ederim ablacım :love1:
Hoşgeldin cnm ne zaman geleceğin belli olmayınca ben seçtim şarkını yarışmacım olarak koruma altına aldım seni gelmezsen ble elenmezdin bu şarkıyla şimdi final puanına oynarsın :A :A :A

aaa bu arada böyle gitmelerde haber et önceden şarkını yolla öyle git ayoll sonra yarışma tıkanıyor :F

Hoşgeldin cnm ne zaman geleceğin belli olmayınca ben seçtim şarkını yarışmacım olarak koruma altına aldım seni gelmezsen ble elenmezdin bu şarkıyla şimdi final puanına oynarsın :A :A :A

aaa bu arada böylegitmelerde haber et önceden şarkını yolla öyle git ayoll sonra yarışma tıkanıyor :F

hoşbulduk canım nasılsın iyimisin :)

pardon vadikızına demişsin :))

evet bu mesajla birlikte son tokmağıda çaktın arianaya artık kimse kurtaramaz kızı :))

mesela soyunup öyle izliyorum şarkıyı daha etkili oluyor :))

Ben başkanken istediğimi eliyordum sen başkan olunca hep bully finale çıkıyor. Bence çokta önemli değil yetkin doğru kullanamıyorsun.:A