MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

cevap yazdim ben. sunu ögrendim sen yokken sana yazilmamasi gerekiyor. arada kaynior hep

Kız o değil de @vadikızı yok ortalarda, gelmezse şarkısını kim seçecek

Çok komiksin sen
Kırk yılın başı senin haydutlara iyi puan verecektim bu mesajınla her şeyi mahvettin
yarın foruma girmeden bir şarkı ayarlayacam ona yarın gündüzde gelmez zaten onun harici @Harunnn60 kaldı sadece harun yarın gelip paylasırsa oylamayıda baslatırım denize bir şarkı ayarlarım artık

Ne bileyim 2016'ya ait 54 tane film indirmişim niye bu kadar indirdim ben de bilmiyorum tabi.
Bunlardan en fazla 10'unu izlemişimdir.
İndirdiysem bir şekilde izlemem lazım diye indirmişim ama zaman yetmeyecek tabi izlemeye çoğunu. Bakalım napacağız Oscar filmleri de gelince işler iyice karışacak.

Kız o değil de @vadikızı yok ortalarda, gelmezse şarkısını kim seçecek

Çok komiksin sen
Kırk yılın başı senin haydutlara iyi puan verecektim bu mesajınla her şeyi mahvettin

İlk 2 haftada sana verdiğim bol puanlara say şu an sana 1 puan bile versem yine senden fazla puanlar vermiş oluyorum
O yüzden bu durumu düzeltmek için sana ne söylersem söyleyeyim yine de yüksek bir puan vermen gerekiyor bana

Harun şarkısını paylaşmazsa da başlatmak zorundasın onun keyfini mi bekleyecez

Ayrıca Deniz ne alaka

Ama şarkı göndermediği için -15 puanını alacak değil mi

54 film ne la o kadar film var mıymış yarısı çöptür onların boşuna indirmişsindir seçerek indirseydin bari

hangi baklayi islatmisim ben ?

Amma konuştun be, senin bana verdiğin en yüksek puandan bile daha yüksek verecem sana yeter ki şu çenen kapansın

54 film ne la o kadar film var mıymış yarısı çöptür onların boşuna indirmişsindir seçerek indirseydin bari
-5 ŞARKI GÖNDERMEMEYE CNM -15 OY YOLLAMAMAYA

Yarısı çöp de değildir la genelde seçerek indiririm.
Bu ayıklanmış halidir büyük ihtimal.
Aralarında çöpler de vardır tabi ona bir şey diyemem.

He benim kafa bi ara bizim Deniz'e gitti, Allah iyiliğimi versin.

1-2 kadehçik olabilir.
suya hapsentini ayarlayacam ona benim albümümdede erkenlerde kullanmıs ilgi görmüştü sanırım şimdi bu kız oyda yollamazsa -20 olucak oyüzden iddialı bir şarkı olsunda elenme riski az azalsın tabi -20 ile yine tehrikede olur ama oy yollamaya gelir belki hadi ben yatıyorum iyi geceler @destere efendi dedikodu yapamıyormus ben varken

Amma konuştun be, senin bana verdiğin en yüksek puandan bile daha yüksek verecem sana yeter ki şu çenen kapansın

Evet hemen baktım 14 vermişim sana, yani 15 vereceksin tam puan -1 oluyor çok güzel teşekkürler şimdiden

-5 ŞARKI GÖNDERMEMEYE CNM -15 OY YOLLAMAMAYA

-5 ne ya etkisi bile olmaz onun -10 yap sen onu şarkı yollamamak ne demek ya çok büyük suç valla

Evet hemen baktım 14 vermişim sana, yani 15 vereceksin tam puan -1 oluyor çok güzel teşekkürler şimdiden

-5 ne ya etkisi bile olmaz onun -10 yap sen onu şarkı yollamamak ne demek ya çok büyük suç valla
asıl ceza oy yollamamaya
hem onuda yapmazsa 20 olucak işte

Fırsatçı herif nasıl da bakmış hemen.
Yalnız 16 ve 15 puanım dolu, 11 - 14 civarı bir şeyler ayarlarız sana bu hafta.

Yarısı çöp de değildir la genelde seçerek indiririm.
Bu ayıklanmış halidir büyük ihtimal.
Aralarında çöpler de vardır tabi ona bir şey diyemem.

10-15 film anca vardır şu ana kadar iyi sayılabilecek daha oscar filmleri bile düşmedi mümkün değil o kadar iyi filmin olması
Var mı indirdiklerinin listesi falan

asıl ceza oy yollamamaya
hem onuda yapmazsa 20 olucak işte

Ona yetişir herhalde ya o kadar da değil