MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

bana cevap bile yazmamış kız üzüntüsünü nasıl anlayacağız bende hakkında dedikodu yaptığımız için mutlu olur dedim nerden bilim küseceğini hem kötü bahsetmedikki hep kendisini özvüp durduk :)
cevap yazdim ben. sunu ögrendim sen yokken sana yazilmamasi gerekiyor. arada kaynior hep

Kız o değil de @vadikızı yok ortalarda, gelmezse şarkısını kim seçecek :A

Çok komiksin sen :A Kırk yılın başı senin haydutlara iyi puan verecektim bu mesajınla her şeyi mahvettin :A
yarın foruma girmeden bir şarkı ayarlayacam ona yarın gündüzde gelmez zaten onun harici @Harunnn60 kaldı sadece harun yarın gelip paylasırsa oylamayıda baslatırım denize bir şarkı ayarlarım artık :A :A :A

Süper kahraman filmleri hariç pek seyre değer bir şey çıkmadı gibi şu ana kadar. 3-4 film izledim ben de yani izlense de izlenmese de olur tarzda filmlerdi. Gerçi şimdi sinemada var yavaş yavaş geliyorlar da nete düşen sağlam film yok yani.

İnşallah bu şarkıyla elenirsin de yeri daha da bir ayrı olur senin için bu şarkıyla 3. haftada şutlandım diye anarsın artık :A
Ne bileyim 2016'ya ait 54 tane film indirmişim niye bu kadar indirdim ben de bilmiyorum tabi. :A Bunlardan en fazla 10'unu izlemişimdir. :A İndirdiysem bir şekilde izlemem lazım diye indirmişim ama zaman yetmeyecek tabi izlemeye çoğunu. Bakalım napacağız Oscar filmleri de gelince işler iyice karışacak. :A

Kız o değil de @vadikızı yok ortalarda, gelmezse şarkısını kim seçecek :A

Çok komiksin sen :A Kırk yılın başı senin haydutlara iyi puan verecektim bu mesajınla her şeyi mahvettin :A

İlk 2 haftada sana verdiğim bol puanlara say şu an sana 1 puan bile versem yine senden fazla puanlar vermiş oluyorum :A O yüzden bu durumu düzeltmek için sana ne söylersem söyleyeyim yine de yüksek bir puan vermen gerekiyor bana :A

yarın foruma girmeden bir şarkı ayarlayacam ona yarın gündüzde gelmez zaten onun harici @Harunnn60 kaldı sadece harun yarın gelip paylasırsa oylamayıda baslatırım denize bir şarkı ayarlarım artık :A :A :A
Harun şarkısını paylaşmazsa da başlatmak zorundasın onun keyfini mi bekleyecez :A

Ayrıca Deniz ne alaka :A

Ama şarkı göndermediği için -15 puanını alacak değil mi :A

Ne bileyim 2016'ya ait 54 tane film indirmişim niye bu kadar indirdim ben de bilmiyorum tabi. :A Bunlardan en fazla 10'unu izlemişimdir. :A İndirdiysem bir şekilde izlemem lazım diye indirmişim ama zaman yetmeyecek tabi izlemeye çoğunu. Bakalım napacağız Oscar filmleri de gelince işler iyice karışacak. :A

54 film ne la o kadar film var mıymış yarısı çöptür onların boşuna indirmişsindir seçerek indirseydin bari :A

İlk 2 haftada sana verdiğim bol puanlara say şu an sana 1 puan bile versem yine senden fazla puanlar vermiş oluyorum :A O yüzden bu durumu düzeltmek için sana ne söylersem söyleyeyim yine de yüksek bir puan vermen gerekiyor bana :A
Amma konuştun be, senin bana verdiğin en yüksek puandan bile daha yüksek verecem sana yeter ki şu çenen kapansın :A

Ama şarkı göndermediği için -15 puanını alacak değil mi :A

54 film ne la o kadar film var mıymış yarısı çöptür onların boşuna indirmişsindir seçerek indirseydin bari :A
Yarısı çöp de değildir la genelde seçerek indiririm. :A Bu ayıklanmış halidir büyük ihtimal. :A Aralarında çöpler de vardır tabi ona bir şey diyemem. :A

He benim kafa bi ara bizim Deniz'e gitti, Allah iyiliğimi versin. :A

1-2 kadehçik olabilir. :A
suya hapsentini ayarlayacam ona benim albümümdede erkenlerde kullanmıs ilgi görmüştü sanırım şimdi bu kız oyda yollamazsa -20 olucak oyüzden iddialı bir şarkı olsunda elenme riski az azalsın tabi -20 ile yine tehrikede olur ama oy yollamaya gelir belki hadi ben yatıyorum iyi geceler @destere efendi dedikodu yapamıyormus ben varken :A :A :A

Amma konuştun be, senin bana verdiğin en yüksek puandan bile daha yüksek verecem sana yeter ki şu çenen kapansın :A

Evet hemen baktım 14 vermişim sana, yani 15 vereceksin tam puan -1 oluyor çok güzel teşekkürler şimdiden :A

-5 ŞARKI GÖNDERMEMEYE CNM -15 OY YOLLAMAMAYA :F

-5 ne ya etkisi bile olmaz onun -10 yap sen onu şarkı yollamamak ne demek ya çok büyük suç valla :A

Evet hemen baktım 14 vermişim sana, yani 15 vereceksin tam puan -1 oluyor çok güzel teşekkürler şimdiden :A

-5 ne ya etkisi bile olmaz onun -10 yap sen onu şarkı yollamamak ne demek ya çok büyük suç valla :A
asıl ceza oy yollamamaya :F hem onuda yapmazsa 20 olucak işte :A

Fırsatçı herif nasıl da bakmış hemen. :A Yalnız 16 ve 15 puanım dolu, 11 - 14 civarı bir şeyler ayarlarız sana bu hafta. :A

Yarısı çöp de değildir la genelde seçerek indiririm. :A Bu ayıklanmış halidir büyük ihtimal. :A Aralarında çöpler de vardır tabi ona bir şey diyemem. :A

10-15 film anca vardır şu ana kadar iyi sayılabilecek daha oscar filmleri bile düşmedi mümkün değil o kadar iyi filmin olması :A Var mı indirdiklerinin listesi falan :D

asıl ceza oy yollamamaya :F hem onuda yapmazsa 20 olucak işte :A

Ona yetişir herhalde ya o kadar da değil :A