MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

fena sayılmaz ama haluk leventin sevdiğim şarkılarından değil malesef .. elfida ya sıra ne zaman gelecek ?

konuyu saptırmam imkansız ama halvetin canlı yayınına kadar geldi iş forum kuralları devamına izin vermiyor
birazdan @Bully damlar buraya
)

tam dedikodu bitti sen geldin sana bişey kalmadı malesef
@dosimosi çok üzülmüş dün gece o gittikten sonra kendisini çekiştirdiğin için.

2 kez üst üste dinle belki fikrin değişir
Elfida 3.haftada harcanacak bir şarkı mı sence

o da doğru üçüncü hafta harcanacak şarkı değil ama herkes ilk haftaları kötü şarkılarla geçerse biz jürilerede yazık değilmi arada bir kaliteli şarkı arıyor insan
)

@Bully damlamış bile baksana, bizim ekmeğimizi kapamak için bekliyor akbaba gibi.

@MasacRE- re de buralarda @Doğu haricinde gece baykuşları ekip olarak burda sanırım

o da doğru üçüncü hafta harcanacak şarkı değil ama herkes ilk haftaları kötü şarkılarla geçerse biz jürilerede yazık değilmi arada bir kaliteli şarkı arıyor insan
)
Geçen hafta çok güzel bir şarkı dinledik Yollarda Bulurum Seni şarkısını kullanmıştım gerçi sen düşük puan verdin

Evet ekip olarak her şey müsait. Şartlar oluştuğunda gerekli işlemler başlayacaktır.

@dosimosi çok üzülmüş dün gece o gittikten sonra kendisini çekiştirdiğin için.

bana cevap bile yazmamış kız üzüntüsünü nasıl anlayacağız bende hakkında dedikodu yaptığımız için mutlu olur dedim nerden bilim küseceğini hem kötü bahsetmedikki hep kendisini özvüp durduk

Geçen hafta çok güzel bir şarkı dinledik Yollarda Bulurum Seni şarkısını kullanmıştım gerçi sen düşük puan verdin

kötü puanmı verdim? en yüksek puan 18 di ve ben 15 puan falan verdim sanırım o puanı bulamayanlar var ?

Evet ekip olarak her şey müsait. Şartlar oluştuğunda gerekli işlemler başlayacaktır.

@dosimosi gitseydi daha rahat dedikodu yapardık kızın aklında bakla ıslanmıyor yarın yetiştirir anında hiçbir anlamı kalmıyor öyle
dedikodu dediğin sır olarak kalmalı

2 dakıka bırakmaya gelmiyorsun destere

sendemi uyumamıştın
)

@MEnes saat daha erken sanırım biz bir saat sonra başlayalım dedikoduya
)

Aaa herkes burdaysa o zaman olmaz tabi.
Biraz bekleyelim hava soğusun ve puslansın, ortalık sakinleşsin azıcık.