MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Bu da güzel sayılır ama Atacan Sibel'in çok rahat çıkabilecek nostaljik bir sürü parçası var neden bu diye sorarım ben sana?

Ben hiç dinlememişim sanki tanıdık gelmedi.

Bu da güzel sayılır ama Atacan Sibel'in çok rahat çıkabilecek nostaljik bir sürü parçası var neden bu diye sorarım ben sana?
Ben "Kanasın" şarkısını önerdim mesela ona, biliyorsundur muhakkak.

4. hafta itibariyle başlıyorum o bahsettiğin şarkıları ilk 3 hafta kullansaydım ilerisi sıkıntı olurdu.
Slow sever olarak desteğini bekliyorum.

Ben hiç dinlememişim sanki tanıdık gelmedi.
Dinle seversin bence.

Hem YİĞİT hem ASLAN deyince benim de bu sefer aklıma bu şarkı geldi. 😉 Mesajımızı da verelim.

Bir daha ki sezona Zülfü beyle katılıcam nerdeyse tüm şarkılarını çok severim.
Süper evet bence de.
Ayrıca yine söylüyorum Sibel Can'ın bulabileceğin çok rahat 13 şarkısı var bence riske girme
Özelden yazabilirsin

Şarkı pasif geldi bana bol şans

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper evet bence de.
Ayrıca yine söylüyorum Sibel Can'ın bulabileceğin çok rahat 13 şarkısı var bence riske girme
Özelden yazabilirsin
Şarkımı değiştirmeye karar verdim.
Tabii ki danışırım hatta sana listemi yarın atayım önerilerini dinler ona göre şey ederim. 😉

Şu birkaç haftayı geçsen benden çok iyi puanlar alacaksın da bu hafta da ortalama kalabilirsin.

2 haftaya Dangereus Woman geliyor o hiç sevmediğim şarkıyı sırf senin için kullanıyorum.
Bana recap tavsiye edersen sevinirim çünkü hiç bir noktası güzel değil seçemiyorum.

2 haftaya Dangereus Woman geliyor o hiç sevmediğim şarkıyı sırf senin için kullanıyorum.
Bana recap tavsiye edersen sevinirim çünkü hiç bir noktası güzel değil seçemiyorum.
Bakarız, aklıma gelen bir kısmı oldu direkt.

Sevmem, keşke değiştirmeseydin.