MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

-5 CEZA alıcak cnm ne zaman geleceği belli değil oyüzden şarkısını gelmezse ben seçerim milleti bekletemeyiz
-5 azmis. oy kulanmazssa ozaman hapi yutar
madem diger sayfalarda var ordan citlatsin bari sana

Yaşasın duş kardeşliği.

Akşama doğru paylaşıcam öğretmenim.

Tövbe estağfurullah.
Beklentim cok buyuk. ilk siradaki koltuk simdilik Sibelin ama önce bi sarkiya bakayimda @Bully yada sana gelecek yuksek puan. kiyaslamam gerekiyor

@denizz19
Aa sana bir sözum vardi. Baktim sarkilara. Bugun adim leyla, daginik yatak, ceyrek gönul dusunebilirsin
ama yurek yarali buyuyor hareketli ama en yuksek puanimi alabilir doru zamanda paylasilirsa. En sevdigim ve bildigim sarkisidir.

Son düzenleme:
Yaşasın duş kardeşliği.

Akşama doğru paylaşıcam öğretmenim.

Tövbe estağfurullah.
-5 azmis. oy kulanmazssa ozaman hapi yutar
madem diger sayfalarda var ordan citlatsin bari sana

Beklentim cok buyuk. ilk siradaki koltuk simdilik Sibelin ama önce bi sarkiya bakayimda @Bully yada sana gelecek yuksek puan. kiyaslamam gerekiyor
-5 şarkı göndermemeye oyda yollmzsa -15 lır -20 olurm toplamda
sen seç istersen şarkısını h o h sen fark etmez ayoll

hahah aa uzaksınız ama @denizz19 forumdan üyelerle bulusan birisi oyüzden butür mesajları her eyrde yazmayın @mrt-06 yanlış anlayan olabilir HAHAH

Sıkıntı yok Atacan da bizden
Bakalım hangimizin parçası daha çok hoşuna gidecek

@denizz19 icin sarki bakarken murat boz ziynet sali beyazla ilgli videoyu gördum koptum

@Çiğdem- senin mesajınıda tamamıs.
Görüntü aldığın mesajıda atlamış hani şu aradaki erkek destere değilim dediğin mesaj.

@Çiğdem- senin mesajınıda tamamıs.
Görüntü aldığın mesajıda atlamış hani şu aradaki erkek destere değilim dediğin mesaj.
hahahah incelememiş belliki önceki sayfaları ayoll görse yorumlardı ama memnun kalırmısınız bilmem yorumlarından orasına karışmam ayoll
: A

hahahah incelememiş belliki önceki sayfaları ayoll görse yorumlardı ama memnun kalırmısınız bilmem yorumlarından orasına karışmam ayoll
: A

Memnun kalırız her halde 3 tane cıbıl kız var videoda.
Şarkıda güzel. Güzel dimi sen dinledin.

Sıkıntı yok Atacan da bizden
Bakalım hangimizin parçası daha çok hoşuna gidecek
senin icin sıkıntı olmasin zaten. benim kulaga normal gelen sarki ile bile final puani aldigina göre önun acik

@tolgab şarkımı nasıl buldun şampiyon.

3 şarkıda listemde ama Yürek Yaralı Büyüyoru kullanmayacağım

Şarkıyı biliyor onlar. Adele'in meşhur şarkısı o. Ariana cover yapmış şarkıyı.

Hee tamam o zaman ona baskıya gerek yok.
HAHAAH aa bencede artık her hafta oy verecekleri etiket yapıyorum bu hafta etikette olanlara ahrca enerjini cnm