Bu iki mesajtan ikinizin birlikte duş aldığı anlasılıyor
Bu iki mesajtan ikinizin birlikte duş aldığı anlasılıyor
-5 CEZA alıcak cnm ne zaman geleceği belli değil oyüzden şarkısını gelmezse ben seçerim milleti bekletemeyiz
Yaşasın duş kardeşliği.Duş duşa karşıdır
Akşama doğru paylaşıcam öğretmenim.sarkini göremedim daha ????? merak ettim
Tövbe estağfurullah.Bu iki mesajtan ikinizin birlikte duş aldığı anlasılıyor
-5 azmis. oy kulanmazssa ozaman hapi yutar madem diger sayfalarda var ordan citlatsin bari sana-5 CEZA alıcak cnm ne zaman geleceği belli değil oyüzden şarkısını gelmezse ben seçerim milleti bekletemeyiz
Beklentim cok buyuk. ilk siradaki koltuk simdilik Sibelin ama önce bi sarkiya bakayimda @Bully yada sana gelecek yuksek puan. kiyaslamam gerekiyorYaşasın duş kardeşliği.
Akşama doğru paylaşıcam öğretmenim.
Tövbe estağfurullah.
Yaşasın duş kardeşliği.
Akşama doğru paylaşıcam öğretmenim.
Tövbe estağfurullah.
-5 şarkı göndermemeye oyda yollmzsa -15 lır -20 olurm toplamda sen seç istersen şarkısını h o h sen fark etmez ayoll-5 azmis. oy kulanmazssa ozaman hapi yutar madem diger sayfalarda var ordan citlatsin bari sana
Beklentim cok buyuk. ilk siradaki koltuk simdilik Sibelin ama önce bi sarkiya bakayimda @Bully yada sana gelecek yuksek puan. kiyaslamam gerekiyor
Sıkıntı yok Atacan da bizden Bakalım hangimizin parçası daha çok hoşuna gidecek-5 azmis. oy kulanmazssa ozaman hapi yutar madem diger sayfalarda var ordan citlatsin bari sana
Beklentim cok buyuk. ilk siradaki koltuk simdilik Sibelin ama önce bi sarkiya bakayimda @Bully yada sana gelecek yuksek puan. kiyaslamam gerekiyor
@denizz19
Aa sana bir sözum vardi. Baktim sarkilara. Bugun adim leyla, daginik yatak, ceyrek gönul dusunebilirsin
ama yurek yarali buyuyor hareketli ama en yuksek puanimi alabilir doru zamanda paylasilirsa. En sevdigim ve bildigim sarkisidir.
hahahah incelememiş belliki önceki sayfaları ayoll görse yorumlardı ama memnun kalırmısınız bilmem yorumlarından orasına karışmam ayoll : A@Çiğdem- senin mesajınıda tamamıs. Görüntü aldığın mesajıda atlamış hani şu aradaki erkek destere değilim dediğin mesaj.
hahahah incelememiş belliki önceki sayfaları ayoll görse yorumlardı ama memnun kalırmısınız bilmem yorumlarından orasına karışmam ayoll : A
senin icin sıkıntı olmasin zaten. benim kulaga normal gelen sarki ile bile final puani aldigina göre önun acikSıkıntı yok Atacan da bizden Bakalım hangimizin parçası daha çok hoşuna gidecek
aaa evet hoşş bir şarkı birde şunu fark ettim ayoll 2.hafta çoğu kişide arianayı tanıyor ben tanımıyordum mesalaMemnun kalırız her halde 3 tane cıbıl kız var videoda. Şarkıda güzel. Güzel dimi sen dinledin.
Ariana Grande - 3. Hafta@dosimosi @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @destere @Bully @MEnes @MasacRE- @Maskeli Fedai @mrt-06 @denizz19 @Ahmad @Harunnn60 @eskici @DarkLeqenD @cookies @Billy Kane @EFE UYSAL @soo @dreamy @Felon @OzaN @yigit_00 @ozmoturk @FaJi @MayısKralı @cevaa @batuhankaralar @Sherlock @Mr.At
Santa Tel Me
Geçen haftayı 4. sırada kapatan Ariana Grande bu hafta Vitesi turboya taktı geliyor. Klipte Ariana evinde çeşit çeşit renkteki kız arkadaşları ile pijama partisi veriyor ve olanlar oluyor gözümüz gönlümüz açılıyor.
SANTA TEL ME (1.30'dan sonra dinlerseniz saha çok seversiniz.)
aaa evet hoşş bir şarkı birde şunu fark ettim ayoll 2.hafta çoğu kişide arianayı tanıyor ben tanımıyordum mesala
@tolgab 10 kişi kalınca oylayacam dedi
3 şarkıda listemde ama Yürek Yaralı Büyüyoru kullanmayacağım-5 azmis. oy kulanmazssa ozaman hapi yutar madem diger sayfalarda var ordan citlatsin bari sana
@denizz19
Aa sana bir sözum vardi. Baktim sarkilara. Bugun adim leyla, daginik yatak, ceyrek gönul dusunebilirsin
ama yurek yarali buyuyor hareketli ama en yuksek puanimi alabilir doru zamanda paylasilirsa. En sevdigim ve bildigim sarkisidir.
HAHAAH aa bencede artık her hafta oy verecekleri etiket yapıyorum bu hafta etikette olanlara ahrca enerjini cnmŞarkıyı biliyor onlar. Adele'in meşhur şarkısı o. Ariana cover yapmış şarkıyı.
Hee tamam o zaman ona baskıya gerek yok.
ok en sevdigim sarkisi3 şarkıda listemde ama Yürek Yaralı Büyüyoru kullanmayacağım
Doğrudur ben de çok seviyorum ama forumun yaşına uygun değil biz yaşlılar daha iyi bilirizok en sevdigim sarkisi
neyse. slow sarki paylastiginda oylarimda olumlu yönde kipirdama olacaktir 😉Doğrudur ben de çok seviyorum ama forumun yaşına uygun değil biz yaşlılar daha iyi biliriz