MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

-5 CEZA alıcak cnm ne zaman geleceği belli değil oyüzden şarkısını gelmezse ben seçerim milleti bekletemeyiz :F
-5 azmis. oy kulanmazssa ozaman hapi yutar :D madem diger sayfalarda var ordan citlatsin bari sana

Yaşasın duş kardeşliği. :F

Akşama doğru paylaşıcam öğretmenim. :D

Tövbe estağfurullah. :A
Beklentim cok buyuk. ilk siradaki koltuk simdilik Sibelin ama önce bi sarkiya bakayimda @Bully yada sana gelecek yuksek puan. kiyaslamam gerekiyor :A

@denizz19
Aa sana bir sözum vardi. Baktim sarkilara. Bugun adim leyla, daginik yatak, ceyrek gönul dusunebilirsin
ama yurek yarali buyuyor hareketli ama en yuksek puanimi alabilir doru zamanda paylasilirsa. En sevdigim ve bildigim sarkisidir.

Son düzenleme:
Yaşasın duş kardeşliği. :F

Akşama doğru paylaşıcam öğretmenim. :D

Tövbe estağfurullah. :A
-5 azmis. oy kulanmazssa ozaman hapi yutar :D madem diger sayfalarda var ordan citlatsin bari sana

Beklentim cok buyuk. ilk siradaki koltuk simdilik Sibelin ama önce bi sarkiya bakayimda @Bully yada sana gelecek yuksek puan. kiyaslamam gerekiyor :A
-5 şarkı göndermemeye oyda yollmzsa -15 lır -20 olurm toplamda :A sen seç istersen şarkısını h o h sen fark etmez ayoll :F

hahah aa uzaksınız ama @denizz19 forumdan üyelerle bulusan birisi oyüzden butür mesajları her eyrde yazmayın @mrt-06 yanlış anlayan olabilir HAHAH :A :A :A

@denizz19
Aa sana bir sözum vardi. Baktim sarkilara. Bugun adim leyla, daginik yatak, ceyrek gönul dusunebilirsin
ama yurek yarali buyuyor hareketli ama en yuksek puanimi alabilir doru zamanda paylasilirsa. En sevdigim ve bildigim sarkisidir.
Sıkıntı yok Atacan da bizden :A Bakalım hangimizin parçası daha çok hoşuna gidecek :A

@Çiğdem- senin mesajınıda tamamıs.:A Görüntü aldığın mesajıda atlamış hani şu aradaki erkek destere değilim dediğin mesaj.:F
hahahah incelememiş belliki önceki sayfaları ayoll görse yorumlardı ama memnun kalırmısınız bilmem yorumlarından orasına karışmam ayoll :A: A :A

Ariana Grande - 3. Hafta
Santa Tel Me

Geçen haftayı 4. sırada kapatan Ariana Grande bu hafta Vitesi turboya taktı geliyor.:Z Klipte Ariana evinde çeşit çeşit renkteki kız arkadaşları ile pijama partisi veriyor ve olanlar oluyor gözümüz gönlümüz açılıyor.:A

SANTA TEL ME (1.30'dan sonra dinlerseniz saha çok seversiniz.:D)

@dosimosi @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @destere @Bully @MEnes @MasacRE- @Maskeli Fedai @mrt-06 @denizz19 @Ahmad @Harunnn60 @eskici @DarkLeqenD @cookies @Billy Kane @EFE UYSAL @soo @dreamy @Felon @OzaN @yigit_00 @ozmoturk @FaJi @MayısKralı @cevaa @batuhankaralar @Sherlock @Mr.At

@tolgab şarkımı nasıl buldun şampiyon.:Z

@denizz19
3 şarkıda listemde ama Yürek Yaralı Büyüyoru kullanmayacağım :D