MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

@destere Yapmaz öyle şey o ekibini her zaman korur :A Neyse ben bir orta yol bulacam siz merak etmeyin ama sen yine de benim puanlarımı yükselt senden daha iyi puanlar bekliyorum :A

çok pis kin tuttum sana öfkem en az bir haftada zor geçer :) hogatha yarışmayı ertelemese bu hafta darbeyi yiyeceksin demektir :))

bu düşük profilli şarkıyla 1. olmuşum resmen kem gözler kör oldu bu sonucu görünce:A

ay şimdi ciddi bir şekilde şarkı listesi yapayım işim çok daha önce dediğim gibi Ajda'nın kariyeri @Çiğdem- le @vadikızı nın yaşları toplamı kadar .ss kudurun @destere ve @dosimosi :A
@mrt-06 final haftaları kalitesinde şarkı harcamıssın demiş erken oldu sanırım biraz ama yine iyi şarkıları vardır tabi :F

bu düşük profilli şarkıyla 1. olmuşum resmen kem gözler kör oldu bu sonucu görünce:A

ay şimdi ciddi bir şekilde şarkı listesi yapayım işim çok daha önce dediğim gibi Ajda'nın kariyeri @Çiğdem- le @vadikızı nın yaşları toplamı kadar .ss kudurun @destere ve @dosimosi :A

senin kart ajdanın profili düşüktü şarkıda sorun yoktu :) bizim millet büyüklerine hürmet etmek konusunda çok duyarlıdır ama o da bir yere kadar yarışma heyecanı gittikçe artınca hürmet yerine tekmeyi basarız ajdoşuna :))

içimizdeki hainler yüzünden türbüşon çekirgesi bir kez daha sıçradı:) ama en fazla üç kez sıçrar sonra çekirgeyi kavuracağız :))
Çerezlik şarkıyla final puanı alıyorum bundan sonrasını sen düşün artık. :A