@destere Yapmaz öyle şey o ekibini her zaman korurNeyse ben bir orta yol bulacam siz merak etmeyin ama sen yine de benim puanlarımı yükselt senden daha iyi puanlar bekliyorum
![]()
çok pis kin tuttum sana öfkem en az bir haftada zor geçer
@destere Yapmaz öyle şey o ekibini her zaman korurNeyse ben bir orta yol bulacam siz merak etmeyin ama sen yine de benim puanlarımı yükselt senden daha iyi puanlar bekliyorum
![]()
*dream isimli forumda sevilmeyen bir üye var baya sevilmiyor kendisi ona bezniyorNickimde ne var abi benim ya@xemrexx
haftaya verecegim biri tepe tepe kullan. zaten elenmezsim. icim rahat o konuda
@mrt-06 final haftaları kalitesinde şarkı harcamıssın demiş erken oldu sanırım biraz ama yine iyi şarkıları vardır tabi
Sanırım 100.söyleyişin*dream isimli forumda sevilmeyen bir üye var baya sevilmiyor kendisi ona bezniyor![]()
etikete falan gerek yok her türlü tam puan benden her hafta
Nickimde ne var abi benim ya@xemrexx
Bana böyle hareketlerle gelinetikete falan gerek yok her türlü tam puan benden her hafta![]()
Bu haftadan sonra Gökhan ile yarışırsın gariYarışıyorduk yaa.s.z
Değişik bir üyenin nickide dream'dı![]()
sarkiya bakmiyoruz diye bir laf kullandigimda köpurmustun. sen ne yapiyorsun? aynisi degilmi 😉etikete falan gerek yok her türlü tam puan benden her hafta![]()
Tam puanın garanti aga umarım elenmezsinSöz ağızdan çıktı Minnet Eylemem le geliyorum
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde aklıma gelmedi değil
benim ki sadece 1 şarkıcı içinsarkiya bakmiyoruz diye bir laf kullandigimda köpurmustun. sen ne yapiyorsun? aynisi degilmi 😉
sonuclar aciklandi daha neyi bekliyorsun. yorgan yastik seni bekler 😉Değişik bir üyenin nickide dream'dı![]()
Efsaneydi be özledim o günleri
kız 1978 de mecliste kriz çıkınca ajda pekkanı cumhurbaşkanlığına aday gösteren vekiller varmış düşün kadının ne ka şarkısı var@mrt-06 final haftaları kalitesinde şarkı harcamıssın demiş erken oldu sanırım biraz ama yine iyi şarkıları vardır tabi![]()
Çerezlik şarkıyla final puanı alıyorum bundan sonrasını sen düşün artık.içimizdeki hainler yüzünden türbüşon çekirgesi bir kez daha sıçradıama en fazla üç kez sıçrar sonra çekirgeyi kavuracağız
)