MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

4. olmuşum. Kıl payı kaçırdım final puanını ama bu şarkı ile bu oranları aldıysam 2 haftaya zirveye yerleşirim.:A

@turkuazz öncelikle geçmiş olsun. Yüksek verdim ama elendin. Kötü olmuş.:( @Bully ve @FaJi dizide tebrik ederim.:D
aynur aydın ın eleneceğini başlarda tahmin etmiştim kızı sevsekte iki haftadır berbat şarkılarla geliyor ona rağmen bu hafta yükseltmiştim oyu ama kurtaramadık :)
elenme riski yaşarım diyordun bu şahane geldi sana @sokak sanati :F

@Bully un puan almasına ne diyorsun @destere :A

2.haftadan final puanı almak çok mutlu etti, destekleyen herkese teşekkürler. :D

@xemrexxx ve @FaJi sizlere de tebrikler. :D

@turkuazz geçmiş olsun, şu yarışmalardaki şanssızlığını kıramadın sen de bir türlü. :(

hadi iyisin kurtuldun.
Baya kurtulmuşum zaten :) haftaya ilk 5e girersem 2-3 hafta daha elenmem sırf geçen hafta aktif değilsin dedin diye bugün aktif oldum ve çok eğlendim aktif olmaya çalışacağım bundan sonra :F

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynur Aydın'ı bu hafta bayağı beğenmiştim elenmesine şaşırdım açıkcası. Geçmiş olsun @turkuazz :(

Bu tarz imaları hiç sevmem, o yorumunu da hiç beğenmedim, kırıldım bilesin. :) @xemrexxx

İlk 5'imdekiler zirveye oynamış. 😉 Tebrikler. :)

Baya kurtulmuşum zaten :) haftaya ilk 5e girersem 2-3 hafta daha elenmem sırf geçen hafta aktif değilsin dedin diye bugün aktif oldum ve çok eğlendim aktif olmaya çalışacağım bundan sonra :F

ben bu hafta biraz yuksek puan vermeye calismistim. o sarkiyla yarisirsan 10 + olur kesin

Sonuc heyecanını canlı şekilde yaşamak baska oluyor gerçekten vaktiniz olduğu sürece kaçırmayın sonucları :F

Yine mi kalite elendi? :T: Candan Erçetin'e düşük verenler sizler yanliş dinlemişsiniz sizin suçunuz değil bu :T:

bu düşük profilli şarkıyla 1. olmuşum resmen kem gözler kör oldu bu sonucu görünce:A

ay şimdi ciddi bir şekilde şarkı listesi yapayım işim çok daha önce dediğim gibi Ajda'nın kariyeri @Çiğdem- le @vadikızı nın yaşları toplamı kadar .ss kudurun @destere ve @dosimosi :A

Söz ağızdan çıktı Minnet Eylemem le geliyorum

bak aktif degilsin dedigimde kafama kocaman bir kaya tasinin isabet ettigini hissetmistim siteminde :A
aktif olmayi begendigine sevindim :D