MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

hic puan tablosu görmedigim icin supriz olacak oylama sonucu

Aynur Aydın geçmiş olsun @turkuazz (şarkıcının iddialı olduğu şarkı bir elin parmaklarını geçmez ama erken elendin tekrardan geçmiş olsun)
15.olmuşum sevindirik oldum :F

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkanın harika oylarına laf yok iki haftadır senden beklediğim oyları ondan alıyorum ben en iyisi ekip arkadaşlarımla ortak hareket edeyim bundan sonra :A
Sen bilirsin inşallah @destere bu haftaki puanından dolayı seni yanına almaz da ortada kalırsın :A

4. olmuşum. Kıl payı kaçırdım final puanını ama bu şarkı ile bu oranları aldıysam 2 haftaya zirveye yerleşirim.:A

@turkuazz öncelikle geçmiş olsun. Yüksek verdim ama elendin. Kötü olmuş.:( @Bully ve @FaJi dizide tebrik ederim.:D

Ya ben elendim ya cem yada aynur

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynur aydın ın eleneceğini başlarda tahmin etmiştim kızı sevsekte iki haftadır berbat şarkılarla geliyor ona rağmen bu hafta yükseltmiştim oyu ama kurtaramadık :)

4. olmuşum. Kıl payı kaçırdım final puanını ama bu şarkı ile bu oranları aldıysam 2 haftaya zirveye yerleşirim.:A

@turkuazz öncelikle geçmiş olsun. Yüksek verdim ama elendin. Kötü olmuş.:( @Bully ve @FaJi dizide tebrik ederim.:D
bana pek kil payi gibi gelmedi. @destere 1 verme hakki olsaydi gökhana verirdi ozaman sansin olurdu.