Kızzzz sefasını süreyim de cefa çekilir sefa sürülür bacıımAynen, birazda ben sefasını çekeyim![]()
Kızzzz sefasını süreyim de cefa çekilir sefa sürülür bacıımAynen, birazda ben sefasını çekeyim![]()
Her daim centilmenliğimle nam salmışımdır zaten 😎Aynen, birazda ben sefasını çekeyim
Tabi tabi. Çok centilmensin![]()
Türkçemin eksikliği işteKızzzz sefasını süreyim de cefa çekilir sefa sürülür bacıım![]()
Aynen, az ama öz konuşmanla biliyoruz seni
Konunun 9 sayfa olmasına katkıda bulunduğun için teşekkürler tabii kiDeğerli vaktini ayırdın
![]()
Ahh hiç önemli değil canlarım ben ara sıra gelir lafımı sokarım amaan yorumumu yaparım diyecektim165 mesajın 7si ile katkı gösterdiğin için teşekkürler![]()
Lafını durup dururken sokmaya çalıştın aman yani yorumunu yaptın senlik bir durum veya sana yönelik bir mesaj olmamasına rağmenAhh hiç önemli değil canlarım ben ara sıra gelir lafımı sokarım amaan yorumumu yaparım diyecektim![]()
Hadi size hayırlı geceler öpüyorum sizi
![]()
Kiminle karıştırdın laa beni alıştık bu hallerine falan sende arşiv geniştir bulsana benimde geçmişteki alıştığın bu hallerimi bak beni de merak ettirdin şimdiLafını durup dururken sokmaya çalıştın aman yani yorumunu yaptın senlik bir durum veya sana yönelik bir mesaj olmamasına rağmen
Alıştık bu hallerine
İyi geceler![]()
Kimseyle karıştırmadım. Eskileri karıştırmaya gerek yok ama defalarca bana karşı yorum yaptığın olmuştu seninle bire bir tartışma vs olmamasına rağmenKiminle karıştırdın laa beni alıştık bu hallerine falan sende arşiv geniştir bulsana benimde geçmişteki alıştığın bu hallerimi bak beni de merak ettirdin şimdi![]()
Yaptıysam haklıyımdır yoksa kolay kolay yorum yapmam haksızsam kırıp dökmeden kendini bana açıklayabilirsin tabi ki ayrı düşeceğimiz bir çok konu olabilir bende sıkıntı gördüysem yazarım bunu da yazdım bu tartışmaya girmek değil tabi kiKimseyle karıştırmadım. Eskileri karıştırmaya gerek yok ama defalarca bana karşı yorum yaptığın olmuştu seninle bire bir tartışma vs olmamasına rağmenYa geçiştiriyorum yada cevapsız bırakıyorum o mesajlarını. Tartışmalara girmeyi istemiyorum çünkü
![]()
Senle bire bir mesajlaşmada yapsan kendini haklı görmeni anlarım ama diyorumki sen mevzuda yoksun. Ben birisi ile yazışıyorum. Fikir ayrılığımız oluyor sen hop konuya dalıp laf sokmaya çalışıyorsun. Haklı olman için benim senle tartışma içinde olmam gerekirdi.Yaptıysam haklıyımdır yoksa kolay kolay yorum yapmam haksızsam kırıp dökmeden kendini bana açıklayabilirsin tabi ki ayrı düşeceğimiz bir çok konu olabilir bende sıkıntı gördüysem yazarım bunu da yazdım bu tartışmaya girmek değil tabi kiZaten bu forumda tartışılacak son kişi olabilirim bak yine çok mütevaziyim
![]()
Pardon da her hangi bir yoruma yorum yapmak için sizlerden izin mi almam gerekiyor ...Senle bire bir mesajlaşmada yapsan kendini haklı görmeni anlarım ama diyorumki sen mevzuda yoksun. Ben birisi ile yazışıyorum. Fikir ayrılığımız oluyor sen hop konuya dalıp laf sokmaya çalışıyorsun. Haklı olman için benim senle tartışma içinde olmam gerekirdi.
Tamam canım sen haklısın. Tıpkı @Bully ile yazışırken kendin itiraf ettin gelip senle alakalı olmayan bir konuda lafını sokmaya çalıştın. Çok haklısın
Bende forumda kavga eden biri değilim. Tartışmaya çekerler ben es geçer uzak dururdum
Şimdi bu konudan bu çıkarımımı yapıyorsun?Pardon da her hangi bir yoruma yorum yapmak için sizlerden izin mi almam gerekiyor ...
Sokuyorum demedim "ara da gelir laf sokarım dedim" ben ne dediğimi çok iyi biliyorum .. Bence önce sen tekrar oku da gel ..Şimdi bu konudan bu çıkarımımı yapıyorsun?
Ben arada gelip laf sokuyorum dedin, bende evet alıştık dedim bu kez örnek ver diyorsun. Anlatıncada konuyu başka yere çekiyorsun. Mevzu bu konuda olan değil, önceki zamanlardan bahsettim. İstediğini söyle tabiki, ben her zamanki gibi es geçerim.
Sohbeti burada noktalıyorum çünkü bir şeylere kurulmuşsun.
Tartışmayı düşünmüyorum. Kutlama konuma gölge düşmesin. İyi geceler.
Bugün o adımı attım sayılırAttın mı ilk adımı?Nasıl bir gün geçirdin?
Enerjin yüksektir umarım.
------
İyi bari. İkinci denemende hatırı sayılır bi başarı elde edip ilk hafta elenmenin acısını çıkarmışsın
Bir de Gülşenle strateji hatası yapmıştın ama olur o kadar. Sonuç olarak bir şampiyonluğun, bir de yarı finalin var![]()