Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Ayy bak hiç bu kadar konuşmam normal de sayemde 8 sayfa 9 oldu hadi yine iyisiniz teşekküre gerek yok o kadar da mütevazi insanım :J :A :A @Dosi @Bully
Aynen, az ama öz konuşmanla biliyoruz seni :A

Konunun 9 sayfa olmasına katkıda bulunduğun için teşekkürler tabii ki :A Değerli vaktini ayırdın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Zeyno
Aynen, az ama öz konuşmanla biliyoruz seni :A

Konunun 9 sayfa olmasına katkıda bulunduğun için teşekkürler tabii ki :A Değerli vaktini ayırdın :A

165 mesajın 7si ile katkı gösterdiğin için teşekkürler :A
Ahh hiç önemli değil canlarım ben ara sıra gelir lafımı sokarım amaan yorumumu yaparım diyecektim :A :A Hadi size hayırlı geceler öpüyorum sizi :love1:

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Ahh hiç önemli değil canlarım ben ara sıra gelir lafımı sokarım amaan yorumumu yaparım diyecektim :A :A Hadi size hayırlı geceler öpüyorum sizi :love1:
Lafını durup dururken sokmaya çalıştın aman yani yorumunu yaptın senlik bir durum veya sana yönelik bir mesaj olmamasına rağmen :A
Alıştık bu hallerine :A
İyi geceler :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Bully and Zeyno
Lafını durup dururken sokmaya çalıştın aman yani yorumunu yaptın senlik bir durum veya sana yönelik bir mesaj olmamasına rağmen :A
Alıştık bu hallerine :A
İyi geceler :bhr:
Kiminle karıştırdın laa beni alıştık bu hallerine falan sende arşiv geniştir bulsana benimde geçmişteki alıştığın bu hallerimi bak beni de merak ettirdin şimdi :A
------

Ay hem 2 laf sokuşumun lafını mı ediyon aşk ol bacım darıldım sana :ppp:

Trip Ok GIF by TRT

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kiminle karıştırdın laa beni alıştık bu hallerine falan sende arşiv geniştir bulsana benimde geçmişteki alıştığın bu hallerimi bak beni de merak ettirdin şimdi :A
Kimseyle karıştırmadım. Eskileri karıştırmaya gerek yok ama defalarca bana karşı yorum yaptığın olmuştu seninle bire bir tartışma vs olmamasına rağmen :A Ya geçiştiriyorum yada cevapsız bırakıyorum o mesajlarını. Tartışmalara girmeyi istemiyorum çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Kimseyle karıştırmadım. Eskileri karıştırmaya gerek yok ama defalarca bana karşı yorum yaptığın olmuştu seninle bire bir tartışma vs olmamasına rağmen :A Ya geçiştiriyorum yada cevapsız bırakıyorum o mesajlarını. Tartışmalara girmeyi istemiyorum çünkü :A
Yaptıysam haklıyımdır yoksa kolay kolay yorum yapmam haksızsam kırıp dökmeden kendini bana açıklayabilirsin tabi ki ayrı düşeceğimiz bir çok konu olabilir bende sıkıntı gördüysem yazarım bunu da yazdım bu tartışmaya girmek değil tabi ki :bilmem:Zaten bu forumda tartışılacak son kişi olabilirim bak yine çok mütevaziyim :A

• Güldürdün
Yaptıysam haklıyımdır yoksa kolay kolay yorum yapmam haksızsam kırıp dökmeden kendini bana açıklayabilirsin tabi ki ayrı düşeceğimiz bir çok konu olabilir bende sıkıntı gördüysem yazarım bunu da yazdım bu tartışmaya girmek değil tabi ki :bilmem:Zaten bu forumda tartışılacak son kişi olabilirim bak yine çok mütevaziyim :A
Senle bire bir mesajlaşmada yapsan kendini haklı görmeni anlarım ama diyorumki sen mevzuda yoksun. Ben birisi ile yazışıyorum. Fikir ayrılığımız oluyor sen hop konuya dalıp laf sokmaya çalışıyorsun. Haklı olman için benim senle tartışma içinde olmam gerekirdi.

Tamam canım sen haklısın. Tıpkı @Bully ile yazışırken kendin itiraf ettin gelip senle alakalı olmayan bir konuda lafını sokmaya çalıştın. Çok haklısın :A
Bende forumda kavga eden biri değilim. Tartışmaya çekerler ben es geçer uzak dururum.

• Beğendim
Reactions: Bully
Senle bire bir mesajlaşmada yapsan kendini haklı görmeni anlarım ama diyorumki sen mevzuda yoksun. Ben birisi ile yazışıyorum. Fikir ayrılığımız oluyor sen hop konuya dalıp laf sokmaya çalışıyorsun. Haklı olman için benim senle tartışma içinde olmam gerekirdi.

Tamam canım sen haklısın. Tıpkı @Bully ile yazışırken kendin itiraf ettin gelip senle alakalı olmayan bir konuda lafını sokmaya çalıştın. Çok haklısın :A
Bende forumda kavga eden biri değilim. Tartışmaya çekerler ben es geçer uzak dururdum
Pardon da her hangi bir yoruma yorum yapmak için sizlerden izin mi almam gerekiyor ...
------

O an konuya bakıyordum ve @Bully nin yazıdığı şey dikkatimi çekti ve cevap vermek istedim yalan mıydı dediğim ya da yanlış mı bir haftadır konu yorumlarda ve o kadar olsun dedim ne var bunda gerçekten bu forumdakiler artık saçma sapan detaylara takar oldu

• Güldürdün
Pardon da her hangi bir yoruma yorum yapmak için sizlerden izin mi almam gerekiyor ...
Şimdi bu konudan bu çıkarımımı yapıyorsun?
Ben arada gelip laf sokuyorum dedin, bende evet alıştık dedim bu kez örnek ver diyorsun. Anlatıncada konuyu başka yere çekiyorsun. Mevzu bu konuda olan değil, önceki zamanlardan bahsettim. İstediğini söyle tabiki, ben her zamanki gibi es geçerim.
Sohbeti burada noktalıyorum çünkü bir şeylere kurulmuşsun.
Tartışmayı düşünmüyorum. Kutlama konuma gölge düşmesin. İyi geceler.

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Şimdi bu konudan bu çıkarımımı yapıyorsun?
Ben arada gelip laf sokuyorum dedin, bende evet alıştık dedim bu kez örnek ver diyorsun. Anlatıncada konuyu başka yere çekiyorsun. Mevzu bu konuda olan değil, önceki zamanlardan bahsettim. İstediğini söyle tabiki, ben her zamanki gibi es geçerim.
Sohbeti burada noktalıyorum çünkü bir şeylere kurulmuşsun.
Tartışmayı düşünmüyorum. Kutlama konuma gölge düşmesin. İyi geceler.
Sokuyorum demedim "ara da gelir laf sokarım dedim" ben ne dediğimi çok iyi biliyorum .. Bence önce sen tekrar oku da gel ..

Bence de uzatmanın anlamı yok ve evet yineliyorum ve yineleyeceğim "Her hangi bir yoruma yorum yapmak için sizlerden izin mi almam gerekiyor ..."

• Güldürdün
Yine bu şarkının zamanı gelmiş.
Yorucu bir hafta bitti. Hem iş hem sonrasında evdede yoğun bir hafta oldu. Yeni haftaya sakin dinlenebileceğim bir hafta olur umarım :Z

Attın mı ilk adımı? :A Nasıl bir gün geçirdin? :A Enerjin yüksektir umarım.
------

İyi bari. İkinci denemende hatırı sayılır bi başarı elde edip ilk hafta elenmenin acısını çıkarmışsın :A

Bir de Gülşenle strateji hatası yapmıştın ama olur o kadar. Sonuç olarak bir şampiyonluğun, bir de yarı finalin var :A
Bugün o adımı attım sayılır :A :A
Bu arada hava güneşli (soğuk mu? dışarda nöbete çıkınca anlarım). Güneşten mi kaynaklı bilmiyorum ama enerjim çok yerinde. Haftaya güzel bir başlangıç yaptım. Darısı tüm haftaya :Z

• Harika
Bugün o adımı attım sayılır :A :A
Bu arada hava güneşli (soğuk mu? dışarda nöbete çıkınca anlarım). Güneşten mi kaynaklı bilmiyorum ama enerjim çok yerinde. Haftaya güzel bir başlangıç yaptım. Darısı tüm haftaya :Z
Hadi bakalım, hayırlara vesile olsun o adımın sonu :A

Güneşin etkisi illa ki olmuştur enerjinin yüksek olmasında :A Enerjin bir süredir düşüktü, yeniden yükselmesine sevindim :A

Dışarısı soğuk muydu peki? :A

• Güldürdün
Hadi bakalım, hayırlara vesile olsun o adımın sonu :A

Güneşin etkisi illa ki olmuştur enerjinin yüksek olmasında :A Enerjin bir süredir düşüktü, yeniden yükselmesine sevindim :A

Dışarısı soğuk muydu peki? :A
Sağlam giyinmiştim. Öğleden önce gayet iyiydi ama sonra güneş saklandı orucunda etkisi ile iyi soğukluğu hissettim :A
Otobüse yetişmek için tam hız koştum şimdi dışardayım diğer otobüsü bekliyorum ve gayet iyi (koştuğum için :A )

• Güldürdün
Sağlam giyinmiştim. Öğleden önce gayet iyiydi ama sonra güneş saklandı orucunda etkisi ile iyi soğukluğu hissettim :A
Otobüse yetişmek için tam hız koştum şimdi dışardayım diğer otobüsü bekliyorum ve gayet iyi (koştuğum için :A )
Kaçmış pis güneş :A Orucun da etkisiyle soğukluğu hissetmen normal tabii :A

Ah senin şu otobüse yetişme çabaların :A Şu anda da koştuğun için soğuğu hissetmiyorsun :A

• Güldürdün