Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Bu arada sohbetimiz ne zamana dayanıyor diye bakındığımda aklıma geldi
Şunun mevzusu, fiyatı çok geçmişti profilde. Öyle bir başlangıç yapılmıştı :A

Hungry Health GIF by TRT

8 sayfalık konu 3k hit almış.

@Dosi farkı diyelim :A
Ben haftanın bir kaç günü yoktum, olsam tablo farklı olurmuş ama aktif olduğumda konuya her girdiğimde bir çok kişi konuya bakıyordu.
3k görünsede bu 2600’de olabilir veya 3 küsür ama yinede iyi tabi.
Bir kaç sene önce bir konum vardı o yanılmıyorsam 2 katını almıştı. Oluyor arada öyle :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben haftanın bir kaç günü yoktum, olsam tablo farklı olurmuş ama aktif olduğumda konuya her girdiğimde bir çok kişi konuya bakıyordu.
3k görünsede bu 2600’de olabilir veya 3 küsür ama yinede iyi tabi.
Bir kaç sene önce bir konum vardı o yanılmıyorsam 2 katını almıştı. Oluyor arada öyle :A
Aynen hafta içi tam aktif olsan tablo farklı olurdu :A

Ziyaretçilerin favori üyesi sensin belli ki :A
------

Bir haftadır konu yayında olsun artık o kadar da :A Di mi @Dosi 10. yıl şerefine :ok:
Benim yıl dönümü konum Ocak'ta açıldı ona rağmen 2k'da kaldı ama Dosi'nin 1 haftalık konusu daha az mesaj yazılmasına rağmen 3k oldu :A

Dosi farkı var bu yüzden :A 10.yıl şerefine elbet :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno and Dosi
Bir haftadır konu yayında olsun artık o kadar da :A Di mi @Dosi 10. yıl şerefine :ok:
24 saat olmadan 11 sayfalık olan konularımda olmuştu. Yani çok süreye bakmamak gerek.
Genelde konularım ilgi görüyor @Bully ona değinmiş :A
------

Aynen hafta içi tam aktif olsan tablo farklı olurdu :A

Ziyaretçilerin favori üyesi sensin belli ki :A
------

Benim yıl dönümü konum Ocak'ta açıldı ona rağmen 2k'da kaldı ama Dosi'nin 1 haftalık konusu daha az mesaj yazılmasına rağmen 3k oldu :A

Dosi farkı var bu yüzden :A 10.yıl şerefine elbet :A
Aman o konulara girmeyelim.
Yani sağolsunlar forumdada malum bulunduğum anketler ve değerlendirmelerde ilk sırada yer aldık.
Artık oralarda yer almayacağım için yeni isimlerin sırası.
Yılın favorisi sen oldun, bakalım en yüksek yönetici oyunu kim alacak zamanı gelince :Z

• Güldürdün
Reactions: Zeyno and Bully
24 saat olmadan 11 sayfalık olan konularımda olmuştu. Yani çok süreye bakmamak gerek.
Aynen, konularının ilgi gördüğü ve hit ve etkileşiminin yüksek olduğu ortada :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
------

Aman o konulara girmeyelim.
Yani sağolsunlar forumdada malum bulunduğum anketler ve değerlendirmelerde ilk sırada yer aldık.
Artık oralarda yer almayacağım için yeni isimlerin sırası.
Yılın favorisi sen oldun, bakalım en yüksek yönetici oyunu kim alacak zamanı gelince :Z
Valla her zaman ilk sıradasın, başarın ortada :A

Eşzamanlı olarak başarı yakaladık evet ikimiz de :A Bakalım yönetici oylarında senin bıraktığın yerden zirveyi kim alacak :A

• Güldürdün
Valla her zaman ilk sıradasın, başarın ortada :A

Eşzamanlı olarak başarı yakaladık evet ikimiz de :A Bakalım yönetici oylarında senin bıraktığın yerden zirveyi kim alacak :A
Bu ara bir çok yöneticimiz kayıplarda. Zamanı gelince umarım aktif okurlarda iyi bir oy oranı yakalarız.
Henüz tarihi netleştirmedim. Biraz zaman geçmeli.

• Güldürdün
Bu gidişle sen alacaksın gibi kızzzzz @Dosi yerinde gözü var bu arkadaşın demedi deme anacımmm :A
Canım o istese direk yönetimdeydi. Kendisi eski kırmızı admin. Çok ısrar edildi böyle takılmak istiyormuş. En azından emekliyken bile yöneticiymiş gibi bir sürü işlere el atıyor. O gelseydi belki ben admin olmazdım ama artık gelsede o olmaz :A @Bully geçti artık :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Zeyno
Bu ara bir çok yöneticimiz kayıplarda. Zamanı gelince umarım aktif okurlarda iyi bir oy oranı yakalarız.
Henüz tarihi netleştirmedim. Biraz zaman geçmeli.
Aynen birçok yönetici kayıplarda. İnşallah zamanı gelince aktif olurlar ve iyi bir oy oranı yakalanır.

Biraz zaman geçtikten sonra başlatırsın evet anketi :A Acelesi yok :A
------

Canım o istese direk yönetimdeydi. Kendisi eski kırmızı admin. Çok ısrar edildi böyle takılmak istiyormuş. En azından emekliyken bile yöneticiymiş gibi bir sürü işlere el atıyor. O gelseydi belki ben admin olmazdım ama artık gelsede o olmaz :A @Bully geçti artık :A
Senin admin olman için gelmedim dermişim :A

Benden geçti artık evet. Ben eski adminim, sen yeni adminsin. Yeni, eskiyi yener :A

• Güldürdün
Benim yöneticilikte de @Dosi nin yerinde de gözüm yok, böyle iyiyim :A Kafa rahat :A
Yolunu kendi kapatmış desene @Bully devir @Dosi devri diyorsun :J

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
  • Güldürdün