MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

türkü harika orjinalinden dinlemek lazım ama :)
irem keşke türküye kendisinden bişeyler katmasaydıda güzel puanlar verseydik :) aradaki gereksiz uzatmalara gitmesi saçmalık orjinaline sadık kalsa yeterdi zaten sesi güzel kadının makamı niye değiştiriyorki :)
lanet olsun ireme diyorum başkada bişey demiyorum :)

Orjinalide çok güze Neşet ertaş çok güzel seslendiiriyor bu türküyü kimsenin onun gibi
söyleyemez İremde değiştirmeden söyleyemezdi zaten:D

Mobilim şu an oralara dönemicem hiç. :A Yarın Gir Kanıma nın kibi çıkıyor kullanmalı mıyım onu yoksa bu iyi mi. :D

benim yorumu gördünmü senn sana tam puan verecem dedim :D

Orjinalide çok güze Neşet ertaş çok güzel seslendiiriyor bu türküyü kimsenin onun gibi
söyleyemez İremde değiştirmeden söyleyemezdi zaten:D

benim yorumu gördünmü senn sana tam puan verecem dedim :D

neşet ertaştanda d,nledik ama bu şarkıyı seldadan dinlemeyi seviyorum onun üstüne irem gitmiyor :)

yeni şarkılar yayınlanmaya başladıkça tekrar sıvamaya başlarız :) sanırım daha 4 şarkı açıklanmış onları şaptık.. yeterli bu kadar :) diğer konulara bir geçeyim ben en iyisi :)

klipsiz yayınla şunu yaw :) şu klipte vatandaşı görmesem şarkı eminim yüksek puan alacaktır :) klip batırıyor işi :)
Tatilde klibi aradan çıkarmış vücut da açmış @Çiğdem- inceler artık. :A Ama nakarattaki sözleri Çiğdem'e ithaf edebilirsin. :A

Dene yine alev alsın dudağım öperken
Seni seni seni seni

Dene mutlu görelim uzaktan bakınca
Bizi bizi bizi bizi

Neyse ben derbiyi izlemeye gidiyorum gece laf yetiştiririm sana. :A

BA da seçtiğim albümde 3 tane güzel şarkı vardı ben napayım :A ama şimdi minimum 15 tane ''best in the turkey'' diyebileceğim şarkı var :A BABAYA BİHORSE EDİN ; ELİNİ ÖPÜN!

Seni Berbat Espri Team'de yardımcım olarak atamıyorum evladım bildiğin tüm kurumu üstüne yapıyorum. :))

Bu haftaki şarkımız hem 90ların hem de Candan Erçetin'in en unutulmaz slowlarından: "Onlar Yanlış Biliyor"

Şahsen Candan Erçetin'in en sevdiğim şarkılarındandır ve son aylarda çok fazla dinliyorum. Umarım sizler de seviyorsunuzdur. :)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT

Bu haftaki şarkımız hem 90ların hem de Candan Erçetin'in en unutulmaz slowlarından: "Onlar Yanlış Biliyor"

Şahsen Candan Erçetin'in en sevdiğim şarkılarındandır ve son aylarda çok fazla dinliyorum. Umarım sizler de seviyorsunuzdur. :)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT

adminimmmm bu şarkıyı çok severimmm yüksek olacak puanımm:Z

Hangi Aşk Adil Ki listende var mı :D

@OzaN adminim Candan erçetin süper bir seçim oldu sezon garanti ediyorum valla benden hiç düşük almayacaksınız:D