az önce gördüm cnm şarkıyı dinlemedim sanırım bir dinliyim söylerim sana yüksekmi olur
düşükmü olur diye
türkü harika orjinalinden dinlemek lazım ama
irem keşke türküye kendisinden bişeyler katmasaydıda güzel puanlar verseydik aradaki gereksiz uzatmalara gitmesi saçmalık orjinaline sadık kalsa yeterdi zaten sesi güzel kadının makamı niye değiştiriyorki
lanet olsun ireme diyorum başkada bişey demiyorum
Mobilim şu an oralara dönemicem hiç. Yarın Gir Kanıma nın kibi çıkıyor kullanmalı mıyım onu yoksa bu iyi mi.
klipsiz yayınla şunu yaw şu klipte vatandaşı görmesem şarkı eminim yüksek puan alacaktır klip batırıyor işi2.haftada yine kıpır kıpır bir şarkıyla karşınızdayız. Şarkımızın ismi "Dene".
Herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
nah alırsın desteği
yiyeceksin kösteği
Aceleci olma işine şeytan karışır
Elbet Ariana ile ilerde yakınlık oluşur
umut ariana şarkısı bir şarkı olacak hareketlimi slowmu
Sana ne lazım abla biz %75 hareketli şarkılar ile geleceğiz.
güzel şarkı lazım oyumu haketmesi lazımm
Orjinalide çok güze Neşet ertaş çok güzel seslendiiriyor bu türküyü kimsenin onun gibi
söyleyemez İremde değiştirmeden söyleyemezdi zaten
benim yorumu gördünmü senn sana tam puan verecem dedim
O iş bende o zaman sen sadece bekle.
neşet ertaştanda d,nledik ama bu şarkıyı seldadan dinlemeyi seviyorum onun üstüne irem gitmiyor
İkisi de aynı ayarda bence, ama Gir Kanıma ilerleyen haftalarda değerlenebilir de bilemedim.Mobilim şu an oralara dönemicem hiç. Yarın Gir Kanıma nın kibi çıkıyor kullanmalı mıyım onu yoksa bu iyi mi.
Tatilde klibi aradan çıkarmış vücut da açmış @Çiğdem- inceler artık. Ama nakarattaki sözleri Çiğdem'e ithaf edebilirsin.klipsiz yayınla şunu yaw şu klipte vatandaşı görmesem şarkı eminim yüksek puan alacaktır klip batırıyor işi
BA da seçtiğim albümde 3 tane güzel şarkı vardı ben napayım ama şimdi minimum 15 tane ''best in the turkey'' diyebileceğim şarkı var BABAYA BİHORSE EDİN ; ELİNİ ÖPÜN!
Bu haftaki şarkımız hem 90ların hem de Candan Erçetin'in en unutulmaz slowlarından: "Onlar Yanlış Biliyor"
Şahsen Candan Erçetin'in en sevdiğim şarkılarındandır ve son aylarda çok fazla dinliyorum. Umarım sizler de seviyorsunuzdur.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
Bu haftaki şarkımız hem 90ların hem de Candan Erçetin'in en unutulmaz slowlarından: "Onlar Yanlış Biliyor"
Şahsen Candan Erçetin'in en sevdiğim şarkılarındandır ve son aylarda çok fazla dinliyorum. Umarım sizler de seviyorsunuzdur.