MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

One Last Time'ı bu hafta kullansam seni geçerim net.:A Calvin ile şarkısı var onu kullanırım belki bu hafta tam puan verirsin yine.:A

Kız anlamadın yine 2. olan 1. olunca bir önceki sezon kapatılır ama 1. olan 2. olursa 2.liği akıllarda kalmalı yani son performans önemli.:A
hahah aa bu arada bence yarışmaya fena başlamadın iyi sonuc denilebilir :F
ayrıca shakira çok iyi başladı @Harunnn60 final puanı alıyordu nerdeyse :F

İlerde Çiçekler Açsın'ı da kullanır. Az sömürülecek şarkısı yok Ferdi Baba'nın LM'de. :A

Evet aralarda sürekli Ferdi tayfur şarkısı çalıyordu zaten dizide, o ekip arabeskçi ya :A Ama en çok akılda kalanlar Sevdalılar Beni Anlar ile Çiçekler Açsın. En iyi puanları bu iki şarkıyla alır :D

hahah aa bu arada bence yarışmaya fena başlamadın iyi sonuc denilebilir :F
ayrıca shakira çok iyi başladı @Harunnn60 final puanı alıyordu nerdeyse :F

Shakira dişli rakip zaten ben bu sefer Teen bir sanatçı ile 1. olmak istedim Queenler ile olduk 1. hep aynı olmasın biraz Teenler kazansın.:A Aslında Selena seçilmese onu sevsem daha iyi giderdim ama BA'mde alacağım o kızida. Son albümü efso.:D

Ben Rihanna ile ilk hafta 17. olmuştum bencede iyi başladık bu şarkı ile.:F

Evet aralarda sürekli Ferdi tayfur şarkısı çalıyordu zaten dizide, o ekip arabeskçi ya :A Ama en çok akılda kalanlar Sevdalılar Beni Anlar ile Çiçekler Açsın. En iyi puanları bu iki şarkıyla alır :D
Ulan nerden aklıma geldi yine daldım Youtube'a LM sahnelerine şarkılarına. :A Ben bi gidip ağlayıp geliyorum. :A

Herkese yeni haftadan merhaba :Z Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor :A
@dosimosi de tam verir bence :F

@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT

Ulan nerden aklıma geldi yine daldım Youtube'a LM sahnelerine şarkılarına. :A Ben bi gidip ağlayıp geliyorum. :A

Ben de daldım aralarına valla şu an Yalan'ı dinliyorum :A

O değil de ben ne yapsam la acaba. Hit şarkıları ileriye saklayayım ilk haftaları fazla tanınmayan şarkılarla atlatayım diye düşündüm elenmekten zor kurtuldum :A

Herkese yeni haftadan merhaba :Z Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor :A
@dosimosi de tam verir bence :F

@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT

Başarılar dilerim ortağım.:A

Ben de daldım aralarına valla şu an Yalan'ı dinliyorum :A

O değil de ben ne yapsam la acaba. Hit şarkıları ileriye saklayayım ilk haftaları fazla tanınmayan şarkılarla atlatayım diye düşündüm elenmekten zor kurtuldum :A
Daha demin ben de Yalan'ı dinledim ulan aynı duygular ya. :A

Yarışma tehlikeli başladı son sıralarda çok da idare edemeyebilirsin. :A Biraz düzgün strateji yapmak lazım. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan