2.haftaya da iddialı bir giriş yapıyoruz ; Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
Bu hafta portakallar ile geliyorsan havanı alırsınSenden de güzel bir puan bekleriz tabi
Calvin var diye tam puan vereceğimi sanma şarkıyı beğenirsem veririm zaten tam puan her zaman Neşet Baba ya gidiyor
İlerde Çiçekler Açsın'ı da kullanır. Az sömürülecek şarkısı yok Ferdi Baba'nın LM'de.Bir tam puan da benden. Hadi iyisin LM'ciler sayesinde bu haftayı atlattın
hahah aa bu arada bence yarışmaya fena başlamadın iyi sonuc denilebilirOne Last Time'ı bu hafta kullansam seni geçerim net. Calvin ile şarkısı var onu kullanırım belki bu hafta tam puan verirsin yine.
Kız anlamadın yine 2. olan 1. olunca bir önceki sezon kapatılır ama 1. olan 2. olursa 2.liği akıllarda kalmalı yani son performans önemli.
güzel güzel Taktik akıtın banaİlerde Çiçekler Açsın'ı da kullanır. Az sömürülecek şarkısı yok Ferdi Baba'nın LM'de.
Yok meyve mevsimini kapattik bu hafta slow bir sarkiyla gelmeyi düsünüyorumBu hafta portakallar ile geliyorsan havanı alırsın
İlerde Çiçekler Açsın'ı da kullanır. Az sömürülecek şarkısı yok Ferdi Baba'nın LM'de.
hahah aa bu arada bence yarışmaya fena başlamadın iyi sonuc denilebilir
ayrıca shakira çok iyi başladı @Harunnn60 final puanı alıyordu nerdeyse
Ulan nerden aklıma geldi yine daldım Youtube'a LM sahnelerine şarkılarına. Ben bi gidip ağlayıp geliyorum.Evet aralarda sürekli Ferdi tayfur şarkısı çalıyordu zaten dizide, o ekip arabeskçi ya Ama en çok akılda kalanlar Sevdalılar Beni Anlar ile Çiçekler Açsın. En iyi puanları bu iki şarkıyla alır
Ulan nerden aklıma geldi yine daldım Youtube'a LM sahnelerine şarkılarına. Ben bi gidip ağlayıp geliyorum.
Herkese yeni haftadan merhaba Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor
@dosimosi de tam verir bence
@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT
Daha demin ben de Yalan'ı dinledim ulan aynı duygular ya.Ben de daldım aralarına valla şu an Yalan'ı dinliyorum
O değil de ben ne yapsam la acaba. Hit şarkıları ileriye saklayayım ilk haftaları fazla tanınmayan şarkılarla atlatayım diye düşündüm elenmekten zor kurtuldum
Diğer şarkılar ortalama olursa 1 veririmHerkese yeni haftadan merhaba Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor
@dosimosi de tam verir bence
@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT
Tam puan -2 falan alırsın benden2.haftada yine kıpır kıpır bir şarkıyla karşınızdayız. Şarkımızın ismi "Dene".
Herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
2.haftada yine kıpır kıpır bir şarkıyla karşınızdayız. Şarkımızın ismi "Dene".
Herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT