biraz ünlensin 3.haftaya onu kullanırsın@Çiğdem- ama benim şarkıyı hemen alma yarın yeni klip çıkıyor konuya bakıcam yorumlara göre onuda kullanabilirim.
biraz ünlensin 3.haftaya onu kullanırsın@Çiğdem- ama benim şarkıyı hemen alma yarın yeni klip çıkıyor konuya bakıcam yorumlara göre onuda kullanabilirim.
La diğer şarkıları görmeden niye -2 diye kısıtlıyon kendini Yoksa şarkısına bakmadan tam ve tam -1 vereceğin sanatçılar mı var bu haftaDiğer şarkılar ortalama olursa 1 veririm
Tam puan -2 falan alırsın benden
Herkese yeni haftadan merhaba Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor
@dosimosi de tam verir bence
@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT
Ne anladıysan o uğraşamam senle.Dene derken şunun gibi mi 'Hele bir bana düşük vermeyi dene görüşürüz' İyi oldu bence.
Evet Neşet baba forever tam pointLa diğer şarkıları görmeden niye -2 diye kısıtlıyon kendini Yoksa şarkısına bakmadan tam ve tam -1 vereceğin sanatçılar mı var bu hafta
O zaman tam -1'i bekliyorum geçen haftaki gibi. Senin şarkın da güzel gibi yine.Evet Neşet baba forever tam point
La diğer şarkıları görmeden niye -2 diye kısıtlıyon kendini Yoksa şarkısına bakmadan tam ve tam -1 vereceğin sanatçılar mı var bu hafta
Daha çok beklersin canım gibisi fazla olmuşO zaman tam -1'i bekliyorum geçen haftaki gibi. Senin şarkın da güzel gibi yine.
Tecrübesiz herif sen kimsin de beni tehdit ediyorsunVar tabi. @DarkLeqenD LM'cilerin desteklerini almaya devam etmek istiyorsa ne yapması gerektiğini biliyordur herhalde @eskici
Daha çok beklersin canım gibisi fazla olmuş
Tecrübesiz herif sen kimsin de beni tehdit ediyorsun
Aynen öyle biz ona hic düsünmeden tam puani veriyoruz o da karsiligi göstersin biraz bizeVar tabi. @DarkLeqenD LM'cilerin desteklerini almaya devam etmek istiyorsa ne yapması gerektiğini biliyordur herhalde @eskici
LM nin 40 yıllık hatrı var tam puanı bana vereceksin işte laga luga yapmaBen en iyisi puanlarımı bi gözden geçireyim o zaman
desterenin profiline koyduğun şarkı çok güzeldi ama o klip baya karışıktı normal şekilde bir video olursa bence daha iyi olur şarkının nakaratı özellikle avril lavignenin bazı slow şarkılarını anımsattı bana çok hoş bir şarkıydıDinle o zaman YouTube'dan zaten benimde içime sinmedi pek belki kullanırım.
LM nin 40 yıllık hatrı var tam puanı bana vereceksin işte laga luga yapma
Ee sen güzel şarkılara ne zaman geçiyon. Aşk Durdukça, Haydi Gel İçelim ve Fener'e iyi puanlar vermek isterim.Var tabi. @DarkLeqenD LM'cilerin desteklerini almaya devam etmek istiyorsa ne yapması gerektiğini biliyordur herhalde @eskici
Lan sen 3. haftayı görebilecek misin onu düşün sonra beni tehdit etE hadi bu hafta tam puan verdim. Sonra ne olacak la geleceği düşün biraz benle iyi geçin
Ee sen güzel şarkılara ne zaman geçiyon. Aşk Durdukça, Haydi Gel İçelim ve Fener'e iyi puanlar vermek isterim.
Bir de Eurovision şarkısı vardı, onu kullanacak mısın
Lan sen 3. haftayı görebilecek misin onu düşün sonra beni tehdit et
BA da seçtiğim albümde 3 tane güzel şarkı vardı ben napayım ama şimdi minimum 15 tane ''best in the turkey'' diyebileceğim şarkı var BABAYA BİHORSE EDİN ; ELİNİ ÖPÜN!İşte ben de bilemedim ne yapayım, sen tecrübelisin yardım et bana Söylediğin üçlü ve Ben seni arayamam, Kafile, Belki üstümüzden bir kuş geçer en iddialı şarkılar gibi görünüyor. Sıra sıra bunları kullanırsam 7 hafta kalırım sonra yolcu olurum İleriye saklarsam da daha bunları kullanamadan yolcu da olabilirim ya da daha fazla da ilerleyebilirim
Eurovision şarkısı pek iyi değil gibi ya, finale bile kalamamıştık o şarkıyla
Sen final falan göreceğini mi sanıyorsun la Benim Albümüm'de kaçıncı oldun Ferdi Tayfur ile sen onu bi de bakayım bana
muthis! herzamanki gibi ust siralarda olacak. tam pointlik durum bile olabilir2.haftaya da iddialı bir giriş yapıyoruz ; Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
BA da seçtiğim albümde 3 tane güzel şarkı vardı ben napayım ama şimdi minimum 15 tane ''best in the turkey'' diyebileceğim şarkı var BABAYA BİHORSE EDİN ; ELİNİ ÖPÜN!
Lafı dolandırmaya gerek yok tam puan Ferdi Babaya geliyormuthis! herzamanki gibi ust siralarda olacak. tam pointlik durum bile olabilir
diger sarkilarida dinlemek gerekir.
suan dinliyorumda megerse tam olarak bildigim bir sarkiymis.
bebeğim dediğim anda dissleyin beni uymadı ama neyse@eskici @MayısKralı gerekeni yapın