MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Diğer şarkılar ortalama olursa 1 veririm :D

Tam puan -2 falan alırsın benden :A
La diğer şarkıları görmeden niye -2 diye kısıtlıyon kendini :A Yoksa şarkısına bakmadan tam ve tam -1 vereceğin sanatçılar mı var bu hafta :A

Herkese yeni haftadan merhaba :Z Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor :A
@dosimosi de tam verir bence :F

@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT

Oh ne güzel be coverlerle götür işi bakalım, yok mu bu kadının kendi şarkısı kardeşim onları kullansana :A

Dinle o zaman YouTube'dan zaten benimde içime sinmedi pek belki kullanırım.:D
desterenin profiline koyduğun şarkı çok güzeldi ama o klip baya karışıktı normal şekilde bir video olursa bence daha iyi olur şarkının nakaratı özellikle avril lavignenin bazı slow şarkılarını anımsattı bana çok hoş bir şarkıydı :F :F :F

Var tabi. @DarkLeqenD LM'cilerin desteklerini almaya devam etmek istiyorsa ne yapması gerektiğini biliyordur herhalde :A @eskici
Ee sen güzel şarkılara ne zaman geçiyon. :A Aşk Durdukça, Haydi Gel İçelim ve Fener'e iyi puanlar vermek isterim. :A

Bir de Eurovision şarkısı vardı, onu kullanacak mısın :D

Ee sen güzel şarkılara ne zaman geçiyon. :A Aşk Durdukça, Haydi Gel İçelim ve Fener'e iyi puanlar vermek isterim. :A

Bir de Eurovision şarkısı vardı, onu kullanacak mısın :D

İşte ben de bilemedim ne yapayım, sen tecrübelisin yardım et bana :A Söylediğin üçlü ve Ben seni arayamam, Kafile, Belki üstümüzden bir kuş geçer en iddialı şarkılar gibi görünüyor. Sıra sıra bunları kullanırsam 7 hafta kalırım sonra yolcu olurum :A İleriye saklarsam da daha bunları kullanamadan yolcu da olabilirim ya da daha fazla da ilerleyebilirim :A

Eurovision şarkısı pek iyi değil gibi ya, finale bile kalamamıştık o şarkıyla :A

Lan sen 3. haftayı görebilecek misin onu düşün sonra beni tehdit et :A

Sen final falan göreceğini mi sanıyorsun la Benim Albümüm'de kaçıncı oldun Ferdi Tayfur ile sen onu bi de bakayım bana :A

İşte ben de bilemedim ne yapayım, sen tecrübelisin yardım et bana :A Söylediğin üçlü ve Ben seni arayamam, Kafile, Belki üstümüzden bir kuş geçer en iddialı şarkılar gibi görünüyor. Sıra sıra bunları kullanırsam 7 hafta kalırım sonra yolcu olurum :A İleriye saklarsam da daha bunları kullanamadan yolcu da olabilirim ya da daha fazla da ilerleyebilirim :A

Eurovision şarkısı pek iyi değil gibi ya, finale bile kalamamıştık o şarkıyla :A

Sen final falan göreceğini mi sanıyorsun la Benim Albümüm'de kaçıncı oldun Ferdi Tayfur ile sen onu bi de bakayım bana :A
BA da seçtiğim albümde 3 tane güzel şarkı vardı ben napayım :A ama şimdi minimum 15 tane ''best in the turkey'' diyebileceğim şarkı var :A BABAYA BİHORSE EDİN ; ELİNİ ÖPÜN!

muthis! herzamanki gibi ust siralarda olacak. tam pointlik durum bile olabilir :A
diger sarkilarida dinlemek gerekir.
suan dinliyorumda megerse tam olarak bildigim bir sarkiymis.

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan