MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Lafı dolandırmaya gerek yok :A tam puan Ferdi Babaya geliyor :A

bebeğim dediğim anda dissleyin beni :A uymadı ama neyse :A
ben lafi dolandirmayi severim. sag gösterip sol vururum daha taniyamadinmi beni :A
yuksek verecem dersem yuksek gelir. dusuk verecem dersem bilki yine yuksek gelir :A

Herkese yeni haftadan merhaba :Z Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor :A
@dosimosi de tam verir bence :F

@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT
ah ah canim sarkim bu hafta geliyor :A
Ferdi babayla yarisir evet. ben her hafta birine tam puan vermeye calisacagim. simdi ikiniz arasinda dusunmeliyim ama ilk 5imde olacagi kesin 😉

bu sarki hakkindaki dusuncelerimi biliyorsun.
bu hafta benim listemde tam pointlik degil. tek bunu diyebilirim :)
Tam puan vereceğin zamanlar da gelecektir elbet sıkıntı yok, ben sıramı beklerim. :A Geçen hafta ayarında iyi bir şeyler versen yeter. :A

desterenin profiline koyduğun şarkı çok güzeldi ama o klip baya karışıktı normal şekilde bir video olursa bence daha iyi olur şarkının nakaratı özellikle avril lavignenin bazı slow şarkılarını anımsattı bana çok hoş bir şarkıydı :F :F :F

Love the way you lie o. Rihanna'nın şarkısını çarpmış Ari.:F Cover o ama zaten kullanacağım.:D

iki zıt kutbu nasıl birleştirdin bravo yani :)
polat alemdar negatif cem karaca pozitif etki yaptı şarkı ise vasat :)

Ariana'nın bu haftaki şarkısını herkes merak ediyor biliyorum ama biraz sabır edelim arkadaş sonuçta büyük bir ses.:)

bu haftaki konu resimleri berbat @Çiğdem- :) rihannadan sonra bunları görmek olmadı attan inip kimse eşeğe binmek istemez :)

Geçtiğimiz hafta çok düşük puan vardı bu hafta klip onu dengelesin dedim :A
öyle kliple işi düzeltmeye kalkarsan bir yerden kazanıp diğer taraftan kaybedersin :)
geçen hafta 18 puan vermiştim :)

anlaşıldı ilk hafta bizi alıştırp ferdiye ikinci hafta sıvayacakmışsın demekki :) yalnız her haftanın değerlendirmesi farklıdır ilk haftaki güzel şarkı bu çöpü kurtarmaz benden söylemesi :)

@sokak sanati rihanna ve sıla 1.hafta konuk oldukları için almadım :F

çok iddialı bir şarkı ayy bu filmi çok severdim racabı şu videodan alırsak daha iyi ama bence görüntü avantaj oluyor hem @destere tam puan verir ayol kız var diye :F

şarkıyı sevmedim klipteki kız kurtarsaydı geçen hafta @eskici yi kurtarırdı :)

Son düzenleme:
bu haftaki konu resimleri berbat @Çiğdem- :) rihannadan sonra bunları görmek olmadı attan inip kimse eşeğe binmek istemez :)

öyle kliple işi düzeltmeye kalkarsan bir yerden kazanıp diğer taraftan kaybedersin :)
geçen hafta 18 puan vermiştim :)

anlaşıldı ilk hafta bizi alıştırp ferdiye ikinci hafta sıvayacakmışsın demekki :) yalnız her haftanın değerlendirmesi farklıdır ilk haftaki güzel şarkı bu çöpü kurtarmaz benden söylemesi :)

şarkıyı sevmedim klipteki kız kurtarsaydı geçen hafta @eskici yi kurtarırdı :)
Hiç öyle kız falan yok diye çöp deme :A bu da güzel bir şarkı :D

hahah aa bu arada bence yarışmaya fena başlamadın iyi sonuc denilebilir :F
ayrıca shakira çok iyi başladı @Harunnn60 final puanı alıyordu nerdeyse :F

bencede @sokak sanati dün elemede şanslıydı hatta ben sırf arianayı diğer haftalar dinleyelim diye hakettiğinden biraz yüksek vermiştim ama beklemediğimiz şekilde çok fazla puan aldı çizgi filmle :) demekki herkes benim gibi ariananın gelecek günlerine yatırım yaptı ikinci haftada btırırsa bir daha hakettiğinden gram fazla puan vermem torpil bir kere olur :)

Hiç öyle kız falan yok diye çöp deme :A bu da güzel bir şarkı :D
neyse yani baştan söyleyeyimde sonuçlar açıklanınca hüsrana uğrama :)

İşte ben de bilemedim ne yapayım, sen tecrübelisin yardım et bana :A Söylediğin üçlü ve Ben seni arayamam, Kafile, Belki üstümüzden bir kuş geçer en iddialı şarkılar gibi görünüyor. Sıra sıra bunları kullanırsam 7 hafta kalırım sonra yolcu olurum :A İleriye saklarsam da daha bunları kullanamadan yolcu da olabilirim ya da daha fazla da ilerleyebilirim :A

Eurovision şarkısı pek iyi değil gibi ya, finale bile kalamamıştık o şarkıyla :A

Sen final falan göreceğini mi sanıyorsun la Benim Albümüm'de kaçıncı oldun Ferdi Tayfur ile sen onu bi de bakayım bana :A
Elinde yeterince iddialı şarkı yoksa strateji yapmanın da bir anlamı yok aslında. :D En iyi şarkılarını kullanıp öyle elenmen daha mantıklı olabilir, o şarkıları kullanamayıp elenmen seni daha çok üzer. :D

Tabii yine de strateji yapmak istiyorum diyorsan senin kararın, belki senden zayıf gelenler olur kim bilir. :A

Herkese yeni haftadan merhaba :Z Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor :A

@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT

bu türküyü çok severim bayılırım hatta bu hafta tam puan kesin sana orhancım:D

anlastik ozaman :A

@vadikızı artik sana yok torpil. ilk haftadan gitmedin. bundan sonrasi önemli degil :A

:F:F:Fcanın sağolsun dosicim ne demek zaten pek fazla gidemem
bende gittiğim yere kadar artık:F

Tam puan vereceğin zamanlar da gelecektir elbet sıkıntı yok, ben sıramı beklerim. :A Geçen hafta ayarında iyi bir şeyler versen yeter. :A

sen hangi şarkı ile gelecen kaan:D

türkü harika orjinalinden dinlemek lazım ama :)
irem keşke türküye kendisinden bişeyler katmasaydıda güzel puanlar verseydik :) aradaki gereksiz uzatmalara gitmesi saçmalık orjinaline sadık kalsa yeterdi zaten sesi güzel kadının makamı niye değiştiriyorki :)
lanet olsun ireme diyorum başkada bişey demiyorum :)

bencede @sokak sanati dün elemede şanslıydı hatta ben sırf arianayı diğer haftalar dinleyelim diye hakettiğinden biraz yüksek vermiştim ama beklemediğimiz şekilde çok fazla puan aldı çizgi filmle :) demekki herkes benim gibi ariananın gelecek günlerine yatırım yaptı ikinci haftada btırırsa bir daha hakettiğinden gram fazla puan vermem torpil bir kere olur :)

neyse yani baştan söyleyeyimde sonuçlar açıklanınca hüsrana uğrama :)

Biraz daha idare edeceksin destere
Bu haftada ihtiyaç senin desteğe

bu türküyü çok severim bayılırım hatta bu hafta tam puan kesin sana orhancım:D

:F:F:Fcanın sağolsun dosicim ne demek zaten pek fazla gidemem
bende gittiğim yere kadar artık:F

sen hangi şarkı ile gelecen kaan:D
2.sayfada paylaştım abla, Dene ile geliyorum. :D

@MayısKralı şarkıma harika atmayı unutma. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler