MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Operasyon ben elendikten sonra olur zaten daha vakti var şimdilik uyumaya devam et sen zamanı gelince uyandırırız
Halbuki ben de önceki iyiliklerinden dolayı düşük oylamamıştım seni bu hafta, keşke birkaç puan düşüreydik.ss

Arkamdan bir şeyler döndüğünü hissedersem o zaman kulisin kralını ben yaparım, düşük şarkında anında şutlanırsın

Yok şu an bir iş çevirmiyorum, ancak elenirsem çeviririm zaten co admini karşıma almak istemem yarışırken
Ben de sana iyi puan verdim, puanını düşürmene gerek yok iyi yapmışsın yüksek vererek

Yok şu an bir iş çevirmiyorum, ancak elenirsem çeviririm zaten co admini karşıma almak istemem yarışırken
Ben de sana iyi puan verdim, puanını düşürmene gerek yok iyi yapmışsın yüksek vererek
Elenirsen niye çeviriyorsun arkadaşım ne yaptım ben sana

Saol ama ben sana yüksek vermedim ortalama civarı verdim
Yüksek vereceğim günleri de görürüz umarım

Elenirsen niye çeviriyorsun arkadaşım ne yaptım ben sana

Saol ama ben sana yüksek vermedim ortalama civarı verdim
Yüksek vereceğim günleri de görürüz umarım

Şu an yarışıyor olabilirim ama bir yanım @destere ve @MEnes yoldaşlarımla beraber
Ben zaten şampiyon olamayacağımın farkındayım ama şampiyon olacak kişiyi biz belirleriz bunu unutma

geçen sezon @Maskeli Fedai ile iddiaya girdik profil resmini Beren yapmıştı bu yılda iddiaya girmek isteyen var mı.

Son düzenleme: