MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

@dreamy pampa naptin sen oyları. Hiç konuşamadık.

@MasacRE- seninlede görüşemiyoruz umarım bizi ekmeye kalkmazsın.

Aslında senin coverı beğenmedim, Adele'inkinin yanında çok zayıf buldum ama bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftaya göre çok zayıftı bence o sayede senin puan da yükseldi

Aslında senin coverı beğenmedim, Adele'inkinin yanında çok zayıf buldum ama bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftaya göre çok zayıftı bence o sayede senin puan da yükseldi

Bu akşam göreceğiz bakalım gerçekten bu hafta herkes berbat gelmiş. bu hafta 15 alan geçen hafta 5 alan ile aynı kalitede.

Bu akşam göreceğiz bakalım gerçekten bu hafta herkes berbat gelmiş. bu hafta 15 alan geçen hafta 5 alan ile aynı kalitede.

Aynen öyle. Benim şarkı geçen haftakine göre daha çok biliniyor. Geçen hafta şarkılar da baya iyiydi, millet benimkini bilmiyor diye dayadılar 1 puanları elenmekten zor kurtuldum
Bu hafta yükselirim diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi ne olacağı

Ben geçen hafta daha çok sevmiştim bu şarkı daha kötü bence.

Ben geçen hafta daha çok sevmiştim bu şarkı daha kötü bence.

Ben de geçen haftaki şarkıyı daha çok seviyorum da forumdakilerin önceliği daha çok bildikleri şarkılar oluyor gibi. Bu şarkıya daha çok aşina olabilirler o yüzden dedim ama bilmiyorum ne olacak akşama göreceğiz artık

Elenmezsin bence elenecek isim belli.

Adamına göre muameleye giriyor benim ki.
Bende öyle düşünüyorum. Malesef @soo ve @Bully 'de elenmez.s.s

@soo 'ya laf yok o benim en büyük destekçim
Geçen hafta tam puan verdi, bu hafta da en yüksek verdikleri arasındaymışım

@Bully 'nin de şimdi elenmeyeceği belli zaten, biz ona uygun bir zamanda operasyon yaparız ekibi toplayıp merak etme sen

Nah
senin daha 4. haftan garanti değil hala bana saygısızlık yapıyorsun

Benim şampiyonluk hayallerim yok zaten gidebildiğim yere kadar gidip jürideki yerimi alırım ne olacak sanki

Beni karşına alırsan kaybeden sen olursun uyuyan yılanı uyandırma bence