MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Sonuçları

Bu arada bana yüksek oy düşük oy veren herkese tşk ederim sağolun
bakalım haftaya ne yapacam

yüksek sadakatın sevdiğim şarkıları var onlarla gelirsen yüksek veririm bu şarkıyı pek
bilmiyordum ben

aynen öyle gerçekten sesi çok güzel yaa
Desteklerinizle inşallah 4-5 hafta daha gideceğiz şarkı baksana abla bana boş zamanda aynı şarkıyı mı seçicez merak ediyorum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Desteklerinizle inşallah 4-5 hafta daha gideceğiz şarkı baksana abla bana boş zamanda aynı şarkıyı mı seçicez merak ediyorum

benmi bakayım senin sanatçınamı bakım 😉 olur bakayım cnm

Yüksek Sadakat'in daha güzel şarkıları var onları koyarsan iyi puan veririz

yüksek sadakatın sevdiğim şarkıları var onlarla gelirsen yüksek veririm bu şarkıyı pek
bilmiyordum ben

aynen öyle gerçekten sesi çok güzel yaa

Bende 1 verdim daha güzel şarkılar seçmelisin bence elenmemeli erken yüksek sadakat

Maşallah herkes aynı şeyi söylüyor da ne yapsaydım ilk haftadan Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer'i mi koysaydım

Ayrıca siz de aynı şeyi yapmışsınız. Cem Karaca'nın da Ahmet Aslan'ında çok daha iyi şarkıları var, bence siz de dikkatli olun gümbürtüye gitmeyin

Aynur Aydın ve Yüksek Sadakat daha iyi gidebilirdi bence şarkıları güzeldi yazık olmuş.

Ayrıca daha iyi bir puanlama bekliyordum. Neyse daha sıkı çalışacağım özellikle bu hafta baya zor geçebilir.
Bakacağız artık.Şu ilk 3 hafta geçse devamı gelecek zaten.

Atkadas hiç mi Mor ve Ötesinden Yaz Yaz Yaz dinlemediniz. Ajda çok nostaljik söylüyor yeni sürümler dahabjos ben bu kadar iyi gitmesini beklemiyordum. Tebrikler. @OzaN ve @soo siz zaten hakettiniz. Benimde ilk 2'imde olan isimlerdiniz sanırım. Şimdilik başarılar ileride çelme takarız sizede.

Ahmet Aslanın hangi şarkısını seviyorsun?

ben o şarkıyı demedim ki hem koy diyen olmadı ki bu karşıyı ben ilk kez duydum
o yüzden sevemedim şarkıyı

@dreamy geçmiş olsun sanada kardeş. Sanatçın zaten çok ileri gitmezdi bence. Çabana yazık olurdu. Hayirlisuolsun artık.

Ahmet Aslanın hangi şarkısını seviyorsun?

Pek dinlediğim bir sanatçı değil açıkçası. Geberiyorum, Zahit Bizi Tan Eyleme, Minnet Eylemem gibi meşhur şarkılarını biliyorum işte onlara iyi puan veririm mutlaka.

ben o şarkıyı demedim ki hem koy diyen olmadı ki bu karşıyı ben ilk kez duydum
o yüzden sevemedim şarkıyı

Ben de tam tersi senin şarkıyı çok duydum ama İbrahim Tatlıses'den duydum. Deniz Seki de rezil ettiği için düşük puanı bastım ama forum halkı sevmiş, hadi iyisin kurtardın bu hafta

Kastettiğim sendin zaten

biliyorum cunku oylamamdaki aciklamamda o konuya yer verdim yanliz senin sarkina gelince ben zaten dusuk verecegimin sinyalini vermistim cunku muzikten olusuyordu cogunlugu ve ben o diziyi izlemedigim icin ilkkez duydum. bundan sonraki oylamalarim tabiki artik o sekilde olmayacak ama samimi oldugum bazi arkadasla 1 yada 2 puan kiyak gecme durumum olabilir.

çok şükürr ilk hafta elenme zincirini kırdım haftaya ne yapacam bakalım

Sen de bana 1 verenlerdendin değil mi? Benim şarkının nesini beğenmedin ne güzel sözleri vardı, yorum da yazdım bol bol daha ne yapayım ben

Sen de bana 1 verenlerdendin değil mi? Benim şarkının nesini beğenmedin ne güzel sözleri vardı, yorum da yazdım bol bol daha ne yapayım ben
bana hitap etmedi malesef

yorum yaziyordun ama bana hic yazmadin dermisim 😛
simdi bu sözden sonrada herkes bana yazarmis

@MasacRE- bence ilk haftaya göre gayet ideal bir şarkıydı. Benim çok sevdiğim şarkılardan biridir. Bu yuzden en yüksek puanı bu şarkıya verdim, az bilinen bir şarkı olmasının azizliğine uğradı biraz. Neyse ki elenmedin