Desteklerinizle inşallah 4-5 hafta daha gideceğiz şarkı baksana abla bana boş zamanda aynı şarkıyı mı seçicez merak ediyorumyüksek sadakatın sevdiğim şarkıları var onlarla gelirsen yüksek veririm bu şarkıyı pek
bilmiyordum ben
aynen öyle gerçekten sesi çok güzel yaa
Desteklerinizle inşallah 4-5 hafta daha gideceğiz şarkı baksana abla bana boş zamanda aynı şarkıyı mı seçicez merak ediyorum
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüksek Sadakat'in daha güzel şarkıları var onları koyarsan iyi puan veririz
yüksek sadakatın sevdiğim şarkıları var onlarla gelirsen yüksek veririm bu şarkıyı pek
bilmiyordum ben
aynen öyle gerçekten sesi çok güzel yaa
Bende 1 verdim daha güzel şarkılar seçmelisin bence elenmemeli erken yüksek sadakat
Ahmet Aslanın hangi şarkısını seviyorsun?Maşallah herkes aynı şeyi söylüyor da ne yapsaydım ilk haftadan Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer'i mi koysaydım
Ayrıca siz de aynı şeyi yapmışsınız. Cem Karaca'nın da Ahmet Aslan'ında çok daha iyi şarkıları var, bence siz de dikkatli olun gümbürtüye gitmeyin
Maşallah herkes aynı şeyi söylüyor da ne yapsaydım ilk haftadan Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer'i mi koysaydım
Ayrıca siz de aynı şeyi yapmışsınız. Cem Karaca'nın da Ahmet Aslan'ında çok daha iyi şarkıları var, bence siz de dikkatli olun gümbürtüye gitmeyin
Benim listem hazır abla senin fikrini merak ettim sadece hangisiyle çıksam etkili olurbenmi bakayım senin sanatçınamı bakım 😉 olur bakayım cnm
cunku yazdiginda tasin kafama isabet ettiKendini dahil etmene sevindim
Kastettiğim sendin zatencunku yazdiginda tasin kafama isabet etti
ee iste böyle cezalanmis oldun.Bu ayrıntıyı söyleyince koydu cidden yaa.
Beni haftaya eleyeceksin dimi pis@dreamy geçmiş olsun sanada kardeş. Sanatçın zaten çok ileri gitmezdi bence. Çabana yazık olurdu. Hayirlisuolsun artık.
Ahmet Aslanın hangi şarkısını seviyorsun?
ben o şarkıyı demedim ki hem koy diyen olmadı ki bu karşıyı ben ilk kez duydum
o yüzden sevemedim şarkıyı
biliyorum cunku oylamamdaki aciklamamda o konuya yer verdim yanliz senin sarkina gelince ben zaten dusuk verecegimin sinyalini vermistim cunku muzikten olusuyordu cogunlugu ve ben o diziyi izlemedigim icin ilkkez duydum. bundan sonraki oylamalarim tabiki artik o sekilde olmayacak ama samimi oldugum bazi arkadasla 1 yada 2 puan kiyak gecme durumum olabilir.Kastettiğim sendin zaten
Pek dinlediğim bir sanatçı değil açıkçası. Geberiyorum, Zahit Bizi Tan Eyleme, Minnet Eylemem gibi meşhur şarkılarını biliyorum işte onlara iyi puan veririm mutlaka.
Ben de tam tersi senin şarkıyı çok duydum ama İbrahim Tatlıses'den duydum. Deniz Seki de rezil ettiği için düşük puanı bastım ama forum halkı sevmiş, hadi iyisin kurtardın bu hafta
biliyorum cunku oylamamdaki aciklamamda o konuya yer verdim yanliz senin sarkina gelince ben zaten dusuk verecegimin sinyalini vermistim cunku muzikten olusuyordu cogunlugu ve ben o diziyi izlemedigim icin ilkkez duydum. bundan sonraki oylamalarim tabiki artik o sekilde olmayacak ama samimi oldugum bazi arkadasla 1 yada 2 puan kiyak gecme durumum olabilir.
bana hitap etmedi malesefSen de bana 1 verenlerdendin değil mi? Benim şarkının nesini beğenmedin ne güzel sözleri vardı, yorum da yazdım bol bol daha ne yapayım ben
Komploya gittim ben, şarkım ve o şarkı kötü değillerO şarkıyla sonum Biri Kaybediyor'un sonu gibi olur.
+'sı derken? Hamlemin daha beterini mi vereyim@Forumdash defolu derken bu ne cüret.s.s Seni kınıyorum haftaya bu hakaretin +'sını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?