MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Sonuçları

İyi takip edememişsin ben de o grubun arasındayım beni kaçırmışsın
Senden de haftaya daha iyi puan alacağımı umuyorum istediğin tarzda daha meşhur bir Yüksek Sadakat şarkısıyla geleceğim

İlk şarkın iddialı güzeldi neden değiştirdinki ayoll @Bully bak bu şarkıyı değiştirdi

Aynen bana da ilk bu şarkıyı yollamıştı nakaratını çok beğenmiştim, ben ona 18 - 19 şarkı falan sundum ama Çöl Çiçeği'ni seçti, sağlık olsun diyelim artık @dreamy

Tutturdu nostalji kullanacam diye yapacak bir şey yok

@vadikızı nin ici giiyordr simdi giremedigi icin.
artik yatakta yorganin altindan bakar sonuclara 😛
kiz gel hadi gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . daha halay cekecez senle

@vadikızı nin ici giiyordr simdi giremedigi icin.
artik yatakta yorganin altindan bakar sonuclara 😛
kiz gel hadi gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . daha halay cekecez senle
ayy haftaya kötü sonuclar alırken gelir zırlar durur basımda bana oyun oynuyorsun diye ayoll

İyi takip edememişsin ben de o grubun arasındayım beni kaçırmışsın
Senden de haftaya daha iyi puan alacağımı umuyorum istediğin tarzda daha meşhur bir Yüksek Sadakat şarkısıyla geleceğim
Evet kaçırdım kaç vermiştin?
Dinlediğim tarzı anlamışsındır. o meşhur şarkıya iyi puanım var o zaman

aboooo okadar ciddi laflarmi etti bu
söyle bi sacini cekme zamani gelmis yine
Geçen hafta sana yazmıstı intihar edecem diye böyle şeyler yazıyordunya

benim derdim şu olur deniz seki elenmedi vadikızı olmadan ne olucak yarışma diye

Evet kaçırdım kaç vermiştin?
Dinlediğim tarzı anlamışsındır. o meşhur şarkıya iyi puanım var o zaman

14 verdim
Hit şarkıları biraz daha sonra kullanmayı düşünüyordum ama öne çektim şimdi çünkü 17. olmuşum bu hafta, o şarkıları kullanmadan elenmek istemiyorum

Geçen hafta sana yazmıstı intihar edecem diye böyle şeyler yazıyordunya

benim derdim şu olur deniz seki elenmedi vadikızı olmadan ne olucak yarışma diye
haha onun yerini ben alirim. sen hic merak etme. baskanini kovarsan ben burdayim. yarismaci kaybolursa ben burdayim

biraz emek göster yarismacin icin. yorumlara hic geri dönus yapmadin.
bol sans

endiselenmen icin artik hic bir gerekce kalmadi
hahahha ayy ben cani değilim tabikide ama yapımcı olarak profosyonel düşünmek zorundayım yarışmacım geberirse yerine başkasını alır devam ederiz

ayy haftaya kötü sonuclar alırken gelir zırlar durur basımda bana oyun oynuyorsun diye ayoll

zırlayan vadikızını zor görürsün sen 2.hafta gidersem yada 3.hafta nasip değilmiş
deyip geçeğim

hahah aa ozaman vadikızı intihar edebilir yerine sen geçersin ayoll

çok beklersin sen vadikızı intihar mintihar etmezz bana bak cadı susmazsan
saçını başını yolarım seni hee

biraz emek göster yarismacin icin. yorumlara hic geri dönus yapmadin.
bol sans

endiselenmen icin artik hic bir gerekce kalmadi
Sayın canım hanımefendi, güzel hanımefendi, yunanlıların arasında kalmış en güzel çiçek ben çalışıyorum sonuçların açıklandığı o saatte, meşguldüm yani. Sabahtan beri forumda yokum farkındaysanız. LÜTFEN biraz hoşgörü, hiç sevmediğim şeyler bunlar lütfen...

Eserimle gurur duyuyorum. Bak @Çiğdem- vadikiziyla yaptigim terapiler meyvesini vermis