MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Peki sayın dosi daha dikkatli okurum.

Evet biz hep fırıldak davrandık. Çıkar ilişkileri çok sert tartışmalardan uzak tutuyor insanı.

Finale kadar yolu var bu desteğin.

su olayi hatirlattikca öfkem cogaliyor ve sana ve vadikizina olan kizginligim artiyor. sucu olmaya mr ata bile

ben oy verirken yarismacilarin cabasinida göze alacam.
buraya sarki paylasiyorlar yorumlara karsilik vermiyorlar. @sokak sanati iyi yada kötu baya ugrasiyor. sirf bu caba bile benden arti puan gitirir. yarismayi ciddiye almayip yarismak icin yarisanlara dusuk puan verecem

Örnek jüri.
Her geçen gün sevgim artıyor ablacım sana. @vadikızı baktı abla nasıl olunur gör.

Örnek jüri.
Her geçen gün sevgim artıyor ablacım sana. @vadikızı baktı abla nasıl olunur gör.
hahah aa evet umut çok çabalar yabancı şarkıcıyla şampiyon olmasında bununda katkısı vardı çocuk kendisini parçaladı resmen

Taylor gibide olabilir belki bilemem

Taylor'in en iyi şarkılarını ile hafta kullandım o yüzden emek vermediğimi oradan bile anlarsın ki son 8'e kaldım onunla. Ayrıca o yamuk ağız kendini Rihanna kraliçeme rakip görüyordu sinir olmuştum.

Taylor'in en iyi şarkılarını ile hafta kullandım o yüzden emek vermediğimi oradan bile anlarsın ki son 8'e kaldım onunla. Ayrıca o yamuk ağız kendini Rihanna kraliçeme rakip görüyordu sinir olmuştum.
hahahah aa hatırlamıyorum o sezonuda seni sinir etmek için diyorum işte

aa bu arada rihannanın düşmanıysa enden seçtinki ayoll

hahahah aa hatırlamıyorum o sezonuda seni sinir etmek için diyorum işte

aa bu arada rihannanın düşmanıysa enden seçtinki ayoll

Sonradan düşman oldu. Katy ile düşman oluncanım kankasi Rihanna Katy'nin otomatik olarak Rih'de düşman oldu.

hahah ayy ozaman sen onu sezip oyüzden tayloru şampiyon yapmaya uğraşmamışsın içine doğmuş resmen ayoll

Küçük düşürdüm onu yarışma sayesinde.

Ruhu dinlendiren güzel bir şarkı gibi duruyor.
Ariana'yı sevdiğin için daha bir güzel dinledim şarkıyı.

Küçük düşürdüm onu yarışma sayesinde.

Ruhu dinlendiren güzel bir şarkı gibi duruyor.
Ariana'yı sevdiğin için daha bir güzel dinledim şarkıyı.

Ariana'yı seviyorum demedim, sen bunu seversen ben de severim dedim
Madem sevdin o zaman biz de Ariana'yı severiz. Puanlara da yansısın bu arada sevgiler

@Çiğdem- Senin güldürdün de ilk ve son şarkın olacak güldürdünü mü yoksa
Eğer öyleyse çok beklersin ilk haftadan elenmeye niyetim yok

hhahah aa bilemem artık neden güldüğümü
ama o iplerle sallanıcaksınız gibi geliyor bana nedense şarkının ismi mesaj olabilir

Güzel bir anlaşma olacak. Zaten @Bully bilir geleneksel her oylamadan sonra uzun yorum yaparım oradan anlarsın nasıl puan aldığını.

Örnek jüri.

ben kötümüyüm bee bak beni sinirlendirme vereceğim oyuda vermem he

kendimi affettirmek için ne yapmam lazımm dosicimm

Yok abla orda

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yokmu dur bir daha bakayım ordaydı ablam

hhahah aa bilemem artık neden güldüğümü
ama o iplerle sallanıcaksınız gibi geliyor bana nedense şarkının ismi mesaj olabilir

Bak bu dediğine @vadikızı da gülmüş ama asıl kendisi o iplerde sallanıcak haberi yok
Ben dedim ona Deniz Seki ile gelme diye ama beni dinlemedi yapacak bir şey yok