MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Bak bu dediğine @vadikızı da gülmüş ama asıl kendisi o iplerde sallanıcak haberi yok :A Ben dedim ona Deniz Seki ile gelme diye ama beni dinlemedi yapacak bir şey yok :A

bir tek sen ve destere dedi onun dışında kötü yorum almadım bakalım ne yapacağım
şimdiden vereceğin oylar için canın sağolsun diyorum :D

Bak bu dediğine @vadikızı da gülmüş ama asıl kendisi o iplerde sallanıcak haberi yok :A Ben dedim ona Deniz Seki ile gelme diye ama beni dinlemedi yapacak bir şey yok :A
tabi zerrin sezen aksu ajda pekkan kategorisinde olan bir şarkıcı çokta hit şarkıları var ama denizde idare eder ilk hafta seni eleyecek en azından @vadikızı :A :A :A

Bakma sen @Çiğdem-'in gülmelere sevgili yoldaşım biz seni yarı yolda komayız. :A Şarkı da güzel ilk haftadan elenmezsin meraklanma. :A

benide dinlemedi. onun yUzunden yarismada saf disi kaldim :T:
Senin bu dertli halini gördükçe insanın üzülesi geliyor. Ama intikam planlarını okudukça da kaosun geleceğini bekleyerek sevinç geliyor. :A Karmaşık duygular saçıyorsun etrafa. :)

ben 3 arkadasa kirginim. birine kirgin birine öfkeli digerinede kizginim.
ucude benden yuksek puan alacak bu hafta o baska :A
adaletli oldugum burdan belli olsun ama bazilarinada ekstra kiyak gecebilirim 😛

Bakma sen @Çiğdem-'in gülmelere sevgili yoldaşım biz seni yarı yolda komayız. :A Şarkı da güzel ilk haftadan elenmezsin meraklanma. :A

Senin bu dertli halini gördükçe insanın üzülesi geliyor. Ama intikam planlarını okudukça da kaosun geleceğini bekleyerek sevinç geliyor. :A Karmaşık duygular saçıyorsun etrafa. :)
insanlara iyi davranip hic ummadiklari zaman tokati yapistiracamki felegini sasirsinlar. alistira alistira degil ani davranacaksin 😉

insanlara iyi davranip hic ummadiklari zaman tokati yapistiracamki felegini sasirsinlar. alistira alistira degil ani davranacaksin 😉
Çok acımasızca bir düşünce hoşuma gitti. :A Ha bu kadar acımasız olmak doğru mu bilmiyorum ama yanlış yapana çok kızgınsan eğer ki öyle gözüküyor o zaman haklı olabilirsin. :)

hahah ayy hadi @Harunnn60 bak @destere shakirayı görmek için sabırsızlanıyor paylaş şarkınıda baksın çocuk ben sonra baktı diye onun kafasında oklava kırarım oda ayrı tabi
:A :A :A

burdaki mesaji anladinmi @vadikızı ? :A