MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

@tolgab yeğenim seninle Rihanna döneminde çok ters gitmedik diye hatırlıyorum.:bhr: aRihanna'm ile ilgili ve Boys Like You şarkım ile ilgili düşüncelerin neler.:Z

@GunesinOglu oğlu sen zaten bizdensin. @Ahmad sende bu müzik şölenine katılacaksın Di mi. En sevdiğin isimle buradayım.:Z

Teşekkür ederim ablacım :F

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kısmetse Olurcu gardaşım sen nasıl buldun şarkımı.:Z

@MasacRE- şarkını merakla bekliyorum.:A

@tolgab yeğenim seninle Rihanna döneminde çok ters gitmedik diye hatırlıyorum.:bhr: aRihanna'm ile ilgili ve Boys Like You şarkım ile ilgili düşüncelerin neler.:Z

@GunesinOglu oğlu sen zaten bizdensin. @Ahmad sende bu müzik şölenine katılacaksın Di mi. En sevdiğin isimle buradayım.:Z

Kısmetse Olurcu gardaşım sen nasıl buldun şarkımı.:Z

@MasacRE- şarkını merakla bekliyorum.:A
Göremedim ki kaçıncı sayfada

Şarkılar
İlk ata için ortalama bir şarjı gibi duruyor @dreamy :) Ariana ve şarkısı il ilgili yorumun var mı.:A

Şimdi açılıyor odanın kapıları. Birazdan içeride olurum.:A
Şarkının müziği güzel geldi ilk dinleyişte .Ariana'nın dinlediğim 2 şarkısı vardı Side to side ile Into You:AInto You baya iyi:D

Şarkılar

Şarkının müziği güzel geldi ilk dinleyişte .Ariana'nın dinlediğim 2 şarkısı vardı Side to side ile Into You:AInto You baya iyi:D

Onlarda gelecek. Final hatalarına yakın kullanacağım.:Z Into you bir harika zaten. Side to Side nicki faktörü ile biraz daha fazla izlenecek olsada bencede Into you.:D Bang Bang Problem gibi efsanelerde yolda
:Z

bana ibrahim tatlisesi hatirlatti. ilkkez deniz sekiden dinliyorum. begendim yorumu. bana arabesk tadi veriyor budabpuanima yansir :)

Yok abla orda

bak bu mesajda görursun az yukari cik. vadikizinada cevap yazdim

@dosimosi 120
Sokak sanati 93 mesaj yazmış. İlk 2'de biz varız umarım bizi kaybetmezsin @Çiğdem- :A
@Çiğdem- kiymetimi bilse bana veto vermezdi. Bizim farkimiz bu zaten. emrenin konusunu dagittigimiz gibi buda dagilir gidersek.
icimdeki öfke kolay kolay dinmez. yavas ve emin adimlarla darbeleri bir bir indirecem :A herseyin yeri ve zamani var

@Çiğdem- kiymetimi bilse bana veto vermezdi. Bizim farkimiz bu zaten. emrenin konusunu dagittigimiz gibi buda dagilir gidersek.
icimdeki öfke kolay kolay dinmez. yavas ve emin adimlarla darbeleri bir bir indirecem :A herseyin yeri ve zamani var

İlk bahsettiğin olaydı ortağı tek başına yaptığını sanıp Durma.:A

Farketmedim.:A
Kim yeni düşmanın. Benim 3 yıldır burada o kadar düşmanın olmadı.:F
al gözlugu takta farket bir dahaki sefere :)

sen karsilikli menfaatlarin pesinde oldugun icin dusman cok edinmemis olabilirsin @sokak sanati . ben herseyi pat pat derim 😛 bide basarili guclu bayanlarin dusmani daha fazla olur :A bende yaklasik iki yildir burdayim. normal

@dosimosi 120
Sokak sanati 93 mesaj yazmış. İlk 2'de biz varız umarım bizi kaybetmezsin @Çiğdem- :A
hahah ayy benmi söyledim sana vadikızına zerrini vermek için yarışamdan çekil diye ne oldu vadikızıda zerrini bıraktı tekrar denize döndü senide ortada bıraktı zerrinide senin buradakı hedefin bence belli @dosimosi :A :A :A

@sokak sanati hemen elenmemen için çabalıcam tabikide :A :A :A