MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

normal koşullarda dediğin doğru 18-30 yaş arası olmalı ama yoklukta sınırları zorlamak lazım :))

mesela bir balık türü izlemiştim grupta erkek yoksa dişiler erkeğe dönüşüyordu grupta dişi yoksa erkek balıklar zamanla yumoşlaşıp dişiye dönüşüyordu :) yani yokluk kötü bişey :))

centilmen olmak için herşeyi yapıyoruz ama karşı cins artniyetli centilmenliği kötüye yoruyorlar kafalarının içi fesat :) bir kız arkadaşımla karşılaştım sokakta böyle uzun süredir görmemişim hasret gidereyim centilmenliğimi göstereyim beni osmanlı şeysi sansın dedim ama kız çığlık çığlığa kaçtı insanlar nezaketi yanlış anlıyor hernedense :))

hep geleceğe bakarım geçmişe dönmek gibi huyum yoktur :)

sen kendi seçtiğin başkanı kötülersen elalem tabiki taşa tutar:) seçtiğin başkanın karizmasını çok rencide ediyorsun hep kötüleyerek :))
hahahah yanımda kapı gibi başkan var yalnız değilimde dedim ayoll sende hep kötü mesajları görüp iyi mesajları görmüyorSUN :A :A :A

Sokaktaki kız konusunda bilemiyorum şahsen ben seninle sokakta karşılaşmak istermiyim bilemedim şimdi hahaha :F :F :F

hahahha aa tamam olay çıkartmadıysan güzel biraz içim rahatladı şimdi sokak sanati :A

@destere belli çok kültürlüsünüz şimdi nerede nazikce el öpmek ayı gibi sarılıp yanaktan lşappur şuppur öpüyorlar sanki çocukluk arkadaşıyız :F :F :F

Ama ben bu yarışmacıya çok emek veriyorum hiç şansın yok elenirsem bir daha ekibim ile girmem konuna.:A

hahahah yanımda kapı gibi başkan var yalnız değilimde dedim ayoll sende hep kötü mesajları görüp iyi mesajları görmüyorSUN :A :A :A

Sokaktaki kız konusunda bilemiyorum şahsen ben seninle sokakta karşılaşmak istermiyim bilemedim şimdi hahaha :F :F :F
evet sokakta o iş olmuyor insan centilmenliğini bile gösteremiyor onun için bundan sonra kapalı alanlarda centilmenliğimi göstereceğim :))

evet sokakta o iş olmuyor insan centilmenliğini bile gösteremiyor onun için bundan sonra kapalı alanlarda centilmenliğimi göstereceğim :))
aaa bu arada sen naıl puanlama yapacağını bliyormusun öyle gökhan türkmene yüksek sadakata 1 vermek yok @Bully @MasacRE- :A :A :A

kötü puan verme sisteminden çıkıyorsun mesala ilk hafta 19 şarkıcımı var 19 7 arası falan verip 7 altında puan veremeyebilirsin istediğin puanları dağıt 1 vermek yok :A :A :A

aaa bu arada sen naıl puanlama yapacağını bliyormusun öyle gökhan türkmene yüksek sadakata 1 vermek yok @Bully @MasacRE- :A :A :A

kötü puan verme sisteminden çıkıyorsun mesala ilk hafta 19 şarkıcımı var 19 7 arası falan verip 7 altında puan veremeyebilirsin istediğin puanları dağıt 1 vermek yok :A :A :A
ne farkediyorki peki yani eskiden 20 jüriden 1 er puan alan 20 puanla eleniyordu şimdi 20 jüriden 7 puan alan 140 puanla elenmiş olacak rakam olarak elenenin puanı yükselecek ama elenmekten kurtulamayacak :)

ne farkediyorki peki yani eskiden 20 jüriden 1 er puan alan 20 puanla eleniyordu şimdi 20 jüriden 7 puan alan 140 puanla elenmiş olacak rakam olarak elenenin puanı yükselecek ama elenmekten kurtulamayacak :)
hahaha herkese değil juri başkanı olarak sadece sen benim gibi oylayacaksın diğerleri 1 19 arası normal sistemde başkan olarak sana bir ayrıcalık verelimde baskan olduğun belli olsun ayol :F :F :F

Sen nickiye patinaj atmak istemiyorsun sanırım.:):)
jessie j, niki patinaj, ariana üçlüsünün söylediği şarkı harikaymış onu elenmeden kullan derim :)

hahaha herkese değil juri başkanı olarak sadece sen benim gibi oylayacaksın diğerleri 1 19 arası normal sistemde başkan olarak sana bir ayrıcalık verelimde baskan olduğun belli olsun ayol :F :F :F
madem öyle tavan puanı yükselt mesela 19 değil 59 olsun :))

jessie j, niki patinaj, ariana üçlüsünün söylediği şarkı harikaymış onu elenmeden kullan derim :)

hhahah oldu cnm baska ne emrin var :F :F :F

ben sana haftalık söyleyecem oylama şeklini öyle çok kötü puan vermek yok :A

hhahah oldu cnm baska ne emrin var :F :F :F

ben sana haftalık söyleyecem oylama şeklini öyle çok kötü puan vermek yok :A

peki hepsine 19 sadece birine 7 vermekte özgürüm değilmi :)

dünden beri kimse yeni şarkı paylaşmadımı acaba ?
bir vadikızı paylaşmış o da beni etiketlememiş tüm şarkılar bu kadarmıymış ?

hahaha nasıll istiyorsan öylee oyla cnm evet :A :A :A

tabi bu yetkini kötüye kullanmadan adaletli davranıcaksın :A

@Bully e her hafta 7 puan vereyim sevinsin :) eskiden tarkozla yarışırken 1 puan veriyordum istemeyerek oysa şimdi içimden geldi bu sefer puanlarımı çatır çatır kafasına vuracağım türbüşonun :) her hafta bende sağlam 7 puanı var :))

@Bully e her hafta 7 puan vereyim sevinsin :) eskiden tarkozla yarışırken 1 puan veriyordum istemeyerek oysa şimdi içimden geldi bu sefer puanlarımı çatır çatır kafasına vuracağım türbüşonun :) her hafta bende sağlam 7 puanı var :))
hahaha @MasacRE- ye söylede şarkısını belirlesin ayoll yarın 19:00 son süre ceza puanı yiyecek geçikirse :F

Onun dışında Side to side var onuda dinle.:A

Emre Kınayin temposunu seviyorum şarkı iyi.:D