MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

neyi belirlesin seçtiği grup berbat hangi şarkıyı seçse biliyorki değişen bişey olmayacak o yüzden şarkı seçerken en rahatı @MasacRE- olmalı bence :))
aa neyse ben kaçıyorum günler kısaldı mutfak mesaisi erken başlıyor artık babam akşama işten gelene kadar yemekler hazır edelim görüşürüz :F :F :F

peki hepsine 19 sadece birine 7 vermekte özgürüm değilmi :)

dünden beri kimse yeni şarkı paylaşmadımı acaba ?
bir vadikızı paylaşmış o da beni etiketlememiş tüm şarkılar bu kadarmıymış ?

ya başkanımmmm affetmedinizmi yaaa :F:F:F

aa neyse ben kaçıyorum günler kısaldı mutfak mesaisi erken başlıyor artık babam akşama işten gelene kadar yemekler hazır edelim görüşürüz :F :F :F

ne yemek yapacaksın kızzz :F:Fmenüde ne var

2. mesajın ile telafi ettin. İlerde telafi ederiz.:A
erken davranıp ateşe attın kendini durumu düzeltmen için daha çok ariana resmi gelmeli :)

ya başkanımmmm affetmedinizmi yaaa :F:F:F

ne yemek yapacaksın kızzz :F:Fmenüde ne var
deniz sekiyle aram yok biliyorsun üstüne üstelik birde etiketlememişsin yani durumun pek parlak değil ama yinede en azından 7 puan verebilirim şarkına :))

şarkının tek olumlu yanı aynur aydının olması şarkı pek bişeye benzemiyor malesef :))

baban kafanda oklava kırar umarım :))

erken davranıp ateşe attın kendini durumu düzeltmen için daha çok ariana resmi gelmeli :)

deniz sekiyle aram yok biliyorsun üstüne üstelik birde etiketlememişsin yani durumun pek parlak değil ama yinede en azından 7 puan verebilirim şarkına :))

şarkının tek olumlu yanı aynur aydının olması şarkı pek bişeye benzemiyor malesef :))

ama hatamı düzellttim etiket yaptım başkanım affedin işte 7 de iyi puandır ikinci haftada
gönlünü alırım inşallah:F:F:Fdeniz seki ile aranı yaparım ben merak etme:F:F

Müşteri her zaman haklıdır. Memnuniyet esaslı bir kurum olarak:A
images (6).jpg
images (7).jpg
images (8).jpg

öndeki kara camışlar niye belden aşağı bakıyor ne kadar terbiyesiz insanlar var dünyada:) ben olsam kızların sadece yüzüne zum yapardım :)

bu mesajımı
@Çiğdem- le @dosimosi duymalı ne kadar beyefendi biri olduğum bu mesajdan anlaşılıyor aslında :))

Sadece bakmıyor ağzı açık dili ile bir şeylerde yapıyor gibi.:A

öndeki kara camışlar niye belden aşağı bakıyor ne kadar terbiyesiz insanlar var dünyada:) ben olsam kızların sadece yüzüne zum yapardım :)

bu mesajımı
@Çiğdem- le @dosimosi duymalı ne kadar beyefendi biri olduğum bu mesajdan anlaşılıyor aslında :))

:F:F:Feminmisiniz başkanım gerçekten yüzünemi bakardınız inanalım mı:kiki::kiki:

ama hatamı düzellttim etiket yaptım başkanım affedin işte 7 de iyi puandır ikinci haftada
gönlünü alırım inşallah:F:F:Fdeniz seki ile aranı yaparım ben merak etme:F:F
kiz @Çiğdem- sınır getirdiye diye 7 verecek. en dusuk 7 verebilir cunku.
@destere yarismayacagim kesinlestigi icin artik sana iyi davranmayacam :A
eskiye dönseydin belki birseyler olurdu ama eskiye dönemem dedigin an bittin sen gözumde :A

İlk hafta Gökhan Tepe'nin ilk albümünden bir parçayı seçtim.Çöl Çiçeğim...Umarım beğenirsiniz:D
@destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT

İlk Hafta EDHO'nun sevilen müziği Ne Faydayla sizlerleyim umarım beğenirsiniz :) Ahmet Aslan Farkıyla

Son düzenleme:
İlk Hafta EDHO'nun sevilen müziği Ne Faydayla sizlerleyim umarım beğenirsiniz :)

tek muzikmi yoksa benmi denk gelmiyorum ileri geriye atladim söz denk gelmedi :)

ha en sonunda denk geldim. bol sans

tek muzikmi yoksa benmi denk gelmiyorum ileri geriye atladim söz denk gelmedi :)

ha en sonunda denk geldim. bol sans
Dizi müziği olduğu için sözler kısa ama 6dk lık boş şarkıya bedel :) 2.00 - 2.35 3.00 - 4.05 sözler var :)

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dizi müziği olduğu için sözler kısa ama 6dk lık boş şarkıya bedel :) 2.00 - 2.35 3.00 - 4.05 sözler var :)

ilk hafta icin riskli bir secim ama. keske ileriki haftalara saklasaydin. ha ama amacin @Çiğdem- i etkilemekse basarirsin. sevdigi dizi

ilk hafta icin riskli bir secim ama. keske ileriki haftalara saklasaydin. ha ama amacin @Çiğdem- i etkilemekse basarirsin. sevdigi dizi
İlk hafta için risklimi :)) riski kaldırdım ben bu şarkıyla fav. şarkılardan birisi Ahmet aslanın