MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

ben öyle ufak seylerle kendimi avutmam 😉 gidesem kaybeden sen olursun ben degil. baskanida yanima aldimmi senin cökusunu izlerim :F

sana tercume ederim ben. @sokak sanati na iyi ver
onu yanima cekmem gerekiyor

:F:F:Ftmm merak etme senn bugüne kadar beğendiğim şarkılara hep yüksek
verdim beğenirsem veririm oylarımı merak etmeyin

Süper her zaman bana iyi gelene iyi gelirim.:A

@destere sen şimdi ne düşünüyorsun.:A

Ekli dosyayı görüntüle 52613

:F:Ftmm bir iyilik büyüsü yapayımda sana hep böyle iyi ol sen :F:F

ben öyle ufak seylerle kendimi avutmam 😉 gidesem kaybeden sen olursun ben degil. baskanida yanima aldimmi senin cökusunu izlerim :F

sana tercume ederim ben. @sokak sanati na iyi ver
onu yanima cekmem gerekiyor

Beni çok abartmayın siz yine tabi ama kendi çapımda bir etkin var yani u kullanırım.:A

16 yas gösteriyor bu
bence @destere olgun ister :F

Kız 23 yaşında sadece minyon.:A İş görür yani bacakla falan.:F

Şarkıcımı değiştirdim arkadaşlar Deniz Seki ile Kop Gel Günahlarından ile
geliyorum umarım pişman olmam umarım dürüst adaletli oylar alırım herkese başarılar😉😉😉

@Çiğdem- @MayısKralı @Bully @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar @FaJi @denizz19 @eskici @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @gözlemci @Billy Kane @cevaa @dosimosi @Tolstoyevski @Ahmad @Doğu @MEnes @Forumdash @S.G.A.T. @tolgab @cookies @Maskeli Fedai @Tzira @BesaleT @Aserat @emree-29 @Sherlock

berbat bir şarkı puanım sıfır

zaten benide etiketlememiş? jüri başkanını dışlayanı bende dışlarım

yabancı şarıcıyla 2 kere final görmek şampiyonluk almak kolay değil sonucta :F

sen 1 defa elenmiştin sanırım sadece taylor ile çok olay çıkartmışmıydın elendiğinde :A

Evet o sarı çıyan ile elendim ama isteyerek yapmadığım için pek emek vermedim o yüzden elendim yoksa hep finale çıktım.:A
Yok olay çıkarmadım. bu sebeple.:D

hahahah eski osmanlıda kadınların eli öpülürya nezaketten dolayı o kültür çok hoşuma gidiyor keşke günümüzün erkeklerindede o kültür olsaydı :F :F :F
günümüz erkekleri daha kültürlü mesela ben tek bir yeri öpmekle yetinmiyoruz daha fazla centilmen olmak için elimizden geleni yapabiliriz yani osmanlı parlakları benim centilmenliğim yanında haltetmiş :))

günümüz erkekleri daha kültürlü mesela ben tek bir yeri öpmekle yetinmiyoruz daha fazla centilmen olmak için elimizden geleni yapabiliriz yani osmanlı parlakları benim centilmenliğim yanında haltetmiş :))
Evet o sarı çıyan ile elendim ama isteyerek yapmadığım için pek emek vermedim o yüzden elendim yoksa hep finale çıktım.:A
Yok olay çıkarmadım. bu sebeple.:D
hahahha aa tamam olay çıkartmadıysan güzel biraz içim rahatladı şimdi sokak sanati :A

@destere belli çok kültürlüsünüz şimdi nerede nazikce el öpmek ayı gibi sarılıp yanaktan lşappur şuppur öpüyorlar sanki çocukluk arkadaşıyız :F :F :F

bari 18 yas uzeri dedeydin. P.d...l misin sen ya aa cabuk degis yazini

normal koşullarda dediğin doğru 18-30 yaş arası olmalı ama yoklukta sınırları zorlamak lazım :))

mesela bir balık türü izlemiştim grupta erkek yoksa dişiler erkeğe dönüşüyordu grupta dişi yoksa erkek balıklar zamanla yumoşlaşıp dişiye dönüşüyordu :) yani yokluk kötü bişey :))

hahahha aa tamam olay çıkartmadıysan güzel biraz içim rahatladı şimdi sokak sanati :A

@destere belli çok kültürlüsünüz şimdi nerede nazikce el öpmek ayı gibi sarılıp yanaktan lşappur şuppur öpüyorlar sanki çocukluk arkadaşıyız :F :F :F
centilmen olmak için herşeyi yapıyoruz ama karşı cins artniyetli centilmenliği kötüye yoruyorlar kafalarının içi fesat :) bir kız arkadaşımla karşılaştım sokakta böyle uzun süredir görmemişim hasret gidereyim centilmenliğimi göstereyim beni osmanlı şeysi sansın dedim ama kız çığlık çığlığa kaçtı insanlar nezaketi yanlış anlıyor hernedense :))

@destere seni heyecanladiracak mesajlar yazmistim okumadinmi daha :A
azicik eski sayfalara dön
hep geleceğe bakarım geçmişe dönmek gibi huyum yoktur :)

hahahah bu başkana çokta güven olmaz doğru :A :A :A
sen kendi seçtiğin başkanı kötülersen elalem tabiki taşa tutar:) seçtiğin başkanın karizmasını çok rencide ediyorsun hep kötüleyerek :))

Son düzenleme:
normal koşullarda dediğin doğru 18-30 yaş arası olmalı ama yoklukta sınırları zorlamak lazım :))

mesela bir balık türü izlemiştim grupta erkek yoksa dişiler erkeğe dönüşüyordu grupta dişi yoksa erkek balıklar zamanla yumoşlaşıp dişiye dönüşüyordu :) yani yokluk kötü bişey :))

centilmen olmak için herşeyi yapıyoruz ama karşı cins artniyetli centilmenliği kötüye yoruyorlar kafalarının içi fesat :) bir kız arkadaşımla karşılaştım sokakta böyle uzun süredir görmemişim hasret gidereyim centilmenliğimi göstereyim beni osmanlı şeysi sansın dedim ama kız çığlık çığlığa kaçtı insanlar nezaketi yanlış anlıyor hernedense :))

hep geleceğe bakarım geçmişe dönmek gibi huyum yoktur :)

sen kendi seçtiğin başkanı kötülersen elalem tabiki taşa tutar:) seçtiğin başkanın karizmasını çok rencide ediyorsun hep kötüleyerek :))
iyi ozaman hakkini kaybettin dönme eskiye 😉