Cigdemde 4 hafta istemedigi icin Veto yedim iste.Az önce çekildim yazdın.
Kimi eledin şimdi sen ben 4 hafta istemem.
bir ara kulis odasina gelecem. ortaligi darmadagan etmem konusunda fikirlerime destegini pardon dusuncelerini paylas benle
Cigdemde 4 hafta istemedigi icin Veto yedim iste.Az önce çekildim yazdın.
Kimi eledin şimdi sen ben 4 hafta istemem.
pisman olan dur sen 😡 ilk dusmanin benim
Cigdemde 4 hafta istemedigi icin Veto yedim iste.
bir ara kulis odasina gelecem. ortaligi darmadagan etmem konusunda fikirlerime destegini pardon dusuncelerini paylas benle
ayyy vadikızını bitir ayoll aksiyonnn reyting getrir her zaman içerde gibi
ayyy vadikızını bitir ayoll aksiyonnn reyting getrir her zaman içerde gibi
anlasildi bizim terapi seyanslarimizi cogaltmamiz lazim 😡bana özelden cevap verecekmisin bak vermezsen silcem mesajımı çekilcem he
Paylaşımlar yaparız o konuda rahat ol. Ama @vadikızı gibide bir düşman kazanmak istemem.
en buyuk aksiyonu sana yasatabilirim bak. daha icimdeki öfkem sogumadiayyy vadikızını bitir ayoll aksiyonnn reyting getrir her zaman içerde gibi
en buyuk aksiyonu sana yasatabilirim bak. daha icimdeki öfkem sogumadi
derdim baskalariyla. @vadikizi önume cikan kucuk engellerden biri sadece. onu yok etmek ufak bi lafa bakar zatenPaylaşımlar yaparız o konuda rahat ol. Ama @vadikızı gibide bir düşman kazanmak istemem.
aksiyon yaşatacaksan bende desteklerim dosiiiiiii
HAHAHA ben yalnız değilim ayoll benim yanımda kapı gibi başkan varen buyuk aksiyonu sana yasatabilirim bak. daha icimdeki öfkem sogumadi
HAHAHA ben yalnız değilim ayoll benim yanımda kapı gibi başkan var
derdim baskalariyla. @vadikizi önume cikan kucuk engellerden biri sadece. onu yok etmek ufak bi lafa bakar zaten
baskaninin zayif noktasi cok. o is kolay cok guvenme benide fazla hirslandirmaHAHAHA ben yalnız değilim ayoll benim yanımda kapı gibi başkan var
vadikızı kadar kafana taş düşsün emi ayol düşman olacak ne yapıyorum umutt getirtme
beni yanına döverim seni hee
senin içinda faydalı birşey kız mesaj sayın artıyor 3 bin olmuşsun 10 binlere gidersin bu yarışma bitmeden bu forumda mesaj sayısı çok önemli birşey burada ne istiyorsan konuşabilirsin serbestbaskaninin zayif noktasi cok. o is kolay cok guvenme benide fazla hirslandirma
bak sayemde sayfan reyting aliyor. 2 gunde 100 msj yapacam belli.
sen beni kaybetmemekle ugras bence
derdim baskalariyla. @vadikizi önume cikan kucuk engellerden biri sadece. onu yok etmek ufak bi lafa bakar zaten
İyi bana düşük vermede sonra düşman oluruz.
ben öyle ufak seylerle kendimi avutmam 😉 gidesem kaybeden sen olursun ben degil. baskanida yanima aldimmi senin cökusunu izlerimsenin içinda faydalı birşey kız mesaj sayın artıyor 3 bin olmuşsun 10 binlere gidersin bu yarışma bitmeden bu forumda mesaj sayısı çok önemli birşey burada ne istiyorsan konuşabilirsin serbest
sana tercume ederim ben. @sokak sanati na iyi vertamam bakarız bir sevebilsem şu yabancı şarkıları yüksek veririm
yok arkadaş anlamıyoz yabancı şarkıdan ama ilk haftaki şarkın sempatik ve hoş
hemde ilk kez dinlememe rağmen kulağıma iyi geldi şarkı
tamam bakarız bir sevebilsem şu yabancı şarkıları yüksek veririm
yok arkadaş anlamıyoz yabancı şarkıdan ama ilk haftaki şarkın sempatik ve hoş
hemde ilk kez dinlememe rağmen kulağıma iyi geldi şarkı