MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Okudum ve diyecek söz bulamıyorum. :A Ortalık çok karışır bu mesele deşilirse. :A @Çiğdem- daha yarışma başlamadan böyle bir isyanla karşılaşırsa işi zor. :A Bu yüzden bence biraz sakin kalmakta fayda var. :)
ben emrenin oyuncu yarismasinda haksizlik görup ayrildim simdi haril haril uye ariyor. suan en cok mesaj listesine girmisim ve o mesajlarin 80% bu konuda.

kız 1.haftaya sensiz başladıkya içiyormusun napıyorsun :A sen 1.hafta baslamadan çekildin 18 kişi basladık hemen konuyu açar açmaz mr at geldi senden boşalan koltuğu ona verdim eğer 1.haftaya 19 kişibaşlasaydık onuda kabul etmezdim sen kendin ettin kendin buldun neden çekiliyorsun derdin neydi ayoll :A :A :A
benim sebeplerim vardi. yine katilma istegim olmayacakti ama ortaligi karistirdilar. bende bi kere okadar emek verdim listeyi her biseyi hazir ettim vadikizimiza ve bosa gitmesin dedim. ustunede haksizlik yapiliyor diye uzatiyorum.

ben emrenin oyuncu yarismasinda haksizlik görup ayrildim simdi haril haril uye ariyor. suan en cok mesaj listesine girmisim ve o mesajlarin 80% bu konuda.

benim sebeplerim vardi. yine katilma istegim olmayacakti ama ortaligi karistirdilar. bende bi kere okadar emek verdim listeyi her biseyi hazir ettim vadikizimiza ve bosa gitmesin dedim. ustunede haksizlik yapiliyor diye uzatiyorum.
Yani cnm mr tıda aslında 1.haftaya bizimle baslamıs gibi oldu konu açılır açılmaz hemen eklendi hem sen olsaydın onuda kabul etmezdim çünkü 4 tane 2 eleme ağır kaçar hem yarın diyelim çarşamba günü oylama baslıcak şu aşamada yeni yarışmacı alıp 4 tane 2 eleme yapamam millet şarkı listelerini hazırlamaya basladı hazırlığını yaptı aa normalde deniz seki değişikliğinide kabul etmemem lazımdı ama onu kabul ettim sana jurilikte yakısıyor zaten diyelim azda yağcılık yapalım :A :A :A

Anladım yani ne diyim olabiliyor bazen böyle şeyler. Çok da önemsememek gerek yanlışı yapan taraf kendimiz olmadıktan sonra. Sonuçta buraya geliş amacımız eğlence. Mesela kendi açımdan bakınca her zaman olmasa bile genelde geyik yapmak daha çok keyif veriyor diğer durumlara göre. :)

Anladım yani ne diyim olabiliyor bazen böyle şeyler. Çok da önemsememek gerek yanlışı yapan taraf kendimiz olmadıktan sonra. Sonuçta buraya geliş amacımız eğlence. Mesela kendi açımdan bakınca her zaman olmasa bile genelde geyik yapmak daha çok keyif veriyor diğer durumlara göre. :)
yani yarın diyelim çarşamba oylama baslıcak millet hazırlandı listesini yapanlar var şimdi yeni yarışmacı ile 2 elemeyide 4 e çıakrtsam yarışmacılar tepki göstericek şuan yapabileceğim pek şey yok aslında @MasacRE- re kalabalık yapıyor şunu kovabiliriz belki :A

suan benim baskalarina dedigim konusmayi sen bana yapiyorSun :A
benim maksatim amacimda o zaten.

yani yarın diyelim çarşamba oylama baslıcak millet hazırlandı listesini yapanlar var şimdi yeni yarışmacı ile 2 elemeyide 4 e çıakrtsam yarışmacılar tepki göstericek şuan yapabileceğim pek şey yok aslında @MasacRE- re kalabalık yapıyor şunu kovabiliriz belki :A
Olmaaz o bizim biricik yoldaşımız. :A Ya elemeyi 4 yapıp baskıları bitireceksin ya da yapacak bir şey yok böyle kalacak. :A

Olmaaz o bizim biricik yoldaşımız. :A Ya elemeyi 4 yapıp baskıları bitireceksin ya da yapacak bir şey yok böyle kalacak. :A
Yarışmayı çok ciddiye alan piskopatlar var yarışmamızı basarlar @destere zaten kaçar gider tek kalırım vlla :F :F :F

@MasacRE- şutlamak güzel fikir aslında hahaha KURU KALABALIK YAPIYOR :A :A :A

tamam son olarak mr at katılıyor Neşet Ertaş ile ozaman 3 tane 2 eleme olmak zorunda
10.hafta 12. hafta ve 13.haftada 2 elemeler olucak konuyu görenlere hatırlatalım 2 elemeleri strateji yapılsın diye erken haftalara koymuyorum güçlü şarkıların kaldığı haftalarda daha adaletli olur :F @OzaN @Bully @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @MayısKralı
iste gör. mr at katiliyor diye eleme sitemindeki degisikligi yazmissin. hicte bile benle alakali bir durum degil. @MEnes

İlk kez konuştuğumuz için benim fikirlerim hakkında fikrin yoktur zaten. :A Ben de ilk kez bu hafta dikkat ettim zaten mesajlarına ve bakış açına. En sonunda bi konuşalım dedim artık. :A
konusalim demedin yanliz. @destere ye yazdin hakkimda ve ben baslattim. sen cekindin nedense :A

iste gör. mr at katiliyor diye eleme sitemindeki degisikligi yazmissin. hicte bile benle alakali bir durum degil. @MEnes
ayy tamamda cnm zaten sen çekilmeseydin 3 tane 2 eleme olucaktı sen çekilince 2 tane diye 1.haftayı baslattım mr at katılınca tekrar 3 elemeye çıktık @MEnes oda aramızda şey gibi oldu biz iki davacının arasında sürüklenen kişi gibi oldu dosimosiye söyle mneses çiğdeme söyle menes :F :F :F

konusalim demedin yanliz. @destere ye yazdin hakkimda ve ben baslattim. sen cekindin nedense :A
Çekingen değilimdir de başlangıç öyle olmuş olabilir tabi. :A Sonuçta bir şekilde başlamış oldu yani, önemli olan da o. :A

ayy tamamda cnm zaten sen çekilmeseydin 3 tane 2 eleme olucaktı sen çekilince 2 tane diye 1.haftayı baslattım mr at katılınca tekrar 3 elemeye çıktık @MEnes oda aramızda şey gibi oldu biz iki davacının arasında sürüklenen kişi gibi oldu dosimosiye söyle mneses çiğdeme söyle menes :F :F :F
neyse konuya noktami koyuyorum. anlayan anlayacagini anladi. arada itiraflarda vardi zaten. senin sebeplerini biliyorum. yarismalarinda juri olarak kalacam hep (tabiki simdilik) ama yarismaci olarak dusunmuyorum artik
hevesimi herseferinde birisi kursagimda birakti

Abooo gecenin bi vakti ikinizin arasında kalırsam vay ki ne vay bana. :A :A Ama bence madem bu kadar istekli 4 tane 2 eleme yapılabilir. İnsanları kıracağımıza kazanalım derim. :A

neyse konuya noktami koyuyorum. anlayan anlayacagini anladi. arada itiraflarda vardi zaten. senin sebeplerini biliyorum. yarismalarinda juri olarak kalacam hep (tabiki simdilik) ama yarismaci olarak dusunmuyorum artik
hevesimi herseferinde birisi kursagimda birakti
Abooo gecenin bi vakti ikinizin arasında kalırsam vay ki ne vay bana. :A :A Ama bence madem bu kadar istekli 4 tane 2 eleme yapılabilir. İnsanları kıracağımıza kazanalım derim. :A
şuan benim tekd erdim 4 tane 2 eleme oolmasın diye vllaha baska bir düşüncem yok keşke çekilmeseydin :(

ayy bu arada senin bu saatte burada ne işin varki @MEnes @destere bile kaçıp gitmiş ikimiz bir olup seni dövebiliriz :A :A :A

şuan benim tekd erdim 4 tane 2 eleme oolmasın diye vllaha baska bir düşüncem yok keşke çekilmeseydin :(

ayy bu arada senin bu saatte burada ne işin varki @MEnes @destere bile kaçıp gitmiş ikimiz bir olup seni dövebiliriz :A :A :A
Yok yok o canilik yoktur sizde sanmam. :A Benim gibi kibar bir beyefendiye kıymak gibi bir düşünce geçirmezsiniz aklınızdan. :A Ayrıca @destere nin bu satışını unutmam. :A Ben sabah 7 de kalkacağım yine de burdayım o bıraktı gitti bizi burda. :A

Yok yok o canilik yoktur sizde sanmam. :A Benim gibi kibar bir beyefendiye kıymak gibi bir düşünce geçirmezsiniz aklınızdan. :A Ayrıca @destere nin bu satışını unutmam. :A Ben sabah 7 de kalkacağım yine de burdayım o bıraktı gitti bizi burda. :A
hahaha @destere ye güvenmeyin hiçbir zaman böyle satar seni işte :A :A :A

aa neyse bende yatıyorum normalde bu saate kalmam napacaksak sonra bakacaz artık iyi geceler :F

hahaha @destere ye güvenmeyin hiçbir zaman böyle satar seni işte :A :A :A

aa neyse bende yatıyorum normalde bu saate kalmam napacaksak sonra bakacaz artık iyi geceler :F
dolorese dalmışım gece gece ama çokda güzel bölümlerdi tiz vakitte izleyin derim :)

Aleyna'nın 15 şarkısı bile yok bence de çekil @Mr.At :A Bayanlara öncelik tanı centilmen biri olarak yoksa ya @dosimosi ya da @vadikızı yarışamayacak. Sen çekil.:A
Arkadasimiz Neset Ertasla yarisacak. Normalde benden hep yuksek alabilecek bir sanatcida, bu olaydan sonra ne olur bilemem :A
bence yarismamam sana yarar oyuzden desme :A