başkanlık önsezilerim kuvvetlinerden bu kadar eminsin sne bee
başkanlık önsezilerim kuvvetlinerden bu kadar eminsin sne bee
başkanlık önsezilerim kuvvetli
hahahah ben bir çözüm sundum özelden gerisi onlara kalmış cnmben baktım meseleye biri zerrini kapacak öteki deniz sekiyi iki şarkıcıda ilk üç haftada veda eder nasıl olsa bırakalım alsınlar dilediklerini
Oh iyi senden de destek alacaz demek güzel Bir de şu sapık başkanı ikna etmek lazım kız yok diye beğenmiyormuş grubu
Onu çözeriz yaa onda bişey yok. Sanatın derinliklerine indik mi biz onunla anlaşırız her türlü.
hahahah ben bir çözüm sundum özelden gerisi onlara kalmış cnm
yokluğumda konuyu beklemişsin sabaha kadar nöbet tutmuşsun afferim
hahaha aa sabahtan beridir seni savunacam diye göbeğim çatladı bee karıştırmışsın ortalığı senin arkanı topluyorum sabahtan beridiryapabileceğim bişey yok seni destekleriz ama o şarkıcı diye çıkardığın kertenkeleleri desteklemem imkansız )
seçtiği grubu gördünmü ? şarkıcı dedikleride üçbeş oğlan kendi aralarında cilveleşiyor onların hangi derinliğine inebilirizki malzeme müsait değil )
senden aferim haricinde bişey kapamıyoruz ne yapsak boşuna şu izdivaç olayını ne zaman açsam kaçıyorsun anında böylede olmazki bizde insanız insan yaptığı iyiliklerin aferimle geçiştirilmesinden sıkılıyor bir süre sonra )
hahah ayy napayım çekilmeseydins ende kız kendin kaşındın çekilmesen mr atı kabul etmeyecektim yanı sana bir şeyim yok insan napıyorsa kendine kendisi yapıyor kanın kaşındı çıktın gittin yer doldu @vadikızı na deniz sekiyi oylama baslamadığı için veriyorum aslında ilk tercihlerimizi değiştirmesek ilk düşündüğümüz şeyleri hayat daha kolay olur@Çiğdem- bize sacma bi öneriyle geldi. ayol vadikizi zerrinle yarissaydi zaten o dedigin gibi olacakti. oylari bölme sacmaligi nedir
varya bomba aciklamalarim olacakti ama deniz sekiyke yarismasina musade ettigin icin susma hakkimi kullaniyorum. hadi yine iyisin. intikam duygularim kabarsaydi @destere yi elinden almaya kadar isi inada bindirirdimde seninkinede pek guven olmuyor. sarhosmu geliyor ne tam arayi iyi yapiyorum ertesi gune kadar girmiyor ayik olunca unutkanligi devreye giriyor yine satasmali geliyor
@Çiğdem- bize sacma bi öneriyle geldi. ayol vadikizi zerrinle yarissaydi zaten o dedigin gibi olacakti. oylari bölme sacmaligi nedir
varya bomba aciklamalarim olacakti ama deniz sekiyke yarismasina musade ettigin icin susma hakkimi kullaniyorum. hadi yine iyisin. intikam duygularim kabarsaydi @destere yi elinden almaya kadar isi inada bindirirdimde seninkinede pek guven olmuyor. sarhosmu geliyor ne tam arayi iyi yapiyorum ertesi gune kadar girmiyor ayik olunca unutkanligi devreye giriyor yine satasmali geliyor
biri kasindiysa o @vadikızıhahah ayy napayım çekilmeseydins ende kız kendin kaşındın çekilmesen mr atı kabul etmeyecektim yanı sana bir şeyim yok insan napıyorsa kendine kendisi yapıyor kanın kaşındı çıktın gittin yer doldu @vadikızı na deniz sekiyi oylama baslamadığı için veriyorum aslında ilk tercihlerimizi değiştirmesek ilk düşündüğümüz şeyleri hayat daha kolay olur
sen yarina bunlari unutursun zaten. yine kalbimin kötu oldugunu ve o bu aksam saydigin laflari dersin.beni dönüşümlü kullanabilirsiniz o konuda hiç itiraz etmem yani yeterki aranızda anlaşın siz )
hahah ayy napayım çekilmeseydins ende kız kendin kaşındın çekilmesen mr atı kabul etmeyecektim yanı sana bir şeyim yok insan napıyorsa kendine kendisi yapıyor kanın kaşındı çıktın gittin yer doldu @vadikızı na deniz sekiyi oylama baslamadığı için veriyorum aslında ilk tercihlerimizi değiştirmesek ilk düşündüğümüz şeyleri hayat daha kolay olur
Acun bile o ses turkiyenin formatini her sene degistiriyor. finale 6 kisi ciksaydi orda 4 kisi elenseydi. neyse artik gecti.aslında kabul edebilirdin sendede çekememezlik var ama
yarışmacı fazla geldiyse önümüzdeki ilk yarışmada sondaki üç yarışmacıyı elerdik yarışmadan zaten bu elenenlerden biri @vadikızı biri @dosimosi biride @Bully olurdu hem dosiyi kırmamış olurduk hemde ilk hafta şutlamış olurduk keşke kabul etseydin öneriyi
aslında kabul edebilirdin sendede çekememezlik var ama
yarışmacı fazla geldiyse önümüzdeki ilk yarışmada sondaki üç yarışmacıyı elerdik yarışmadan zaten bu elenenlerden biri @vadikızı biri @dosimosi biride @Bully olurdu hem dosiyi kırmamış olurduk hemde ilk hafta şutlamış olurduk keşke kabul etseydin öneriyi
hhahah bazılarına sadece jurilik çok yakışıyor sizede baya yakıştı hem dert yok stres yok ikinizde ortalığı karıştıran vadikızına 1 puanları basın @vadikızı deniz sekiden vazgeçmese dosimosi zerrini ona verip çekilmicekti şu kıza düşük puanları basınbiri kasindiysa o @vadikızı
onunda burnunu surtecem beklesin bi hele. hersey onun yuzunden oldu. okadar ugrastim ben. bundan sonra tamam zerrin desede kabul etme. ozaman zerrin demem basarim biri ona yinede icimi dökecem zamanla ama hele bi ilk hafta gecsin
sen yarina bunlari unutursun zaten. yine kalbimin kötu oldugunu ve o bu aksam saydigin laflari dersin.
20 yarışmacıdan 18 i finale kalsa yinede senle vadikızı finale kalmayı başaramazdıki yani boşuna çabalıyorsunAcun bile o ses turkiyenin formatini her sene degistiriyor. finale 6 kisi ciksaydi orda 4 kisi elenseydi. neyse artik gecti.
ha evet cekemezlik var illaki
yok ya ilk hafta kiyamam ama ikinci hafta icin aynisini diyemem. ilk hafta elenmesin yazik. oyuzden vermistim sanatcimi. ilk hafta elenmeme zevkini tadsin sonra benden destek beklemesinhhahah bazılarına sadece jurilik çok yakışıyor sizede baya yakıştı hem dert yok stres yok ikinizde ortalığı karıştıran vadikızına 1 puanları basın @vadikızı deniz sekiden vazgeçmese dosimosi zerrini ona verip çekilmicekti şu kıza düşük puanları basın
hahah tühh sana beee ben seni savunayım sen hemen beni sat benim aptal kafam işte bundan sonra ona göre davranırım20 yarışmacıdan 18 i finale kalsa yinede senle vadikızı finale kalmayı başaramazdıki yani boşuna çabalıyorsun
ama dediğin doğru @Çiğdem- seni çekemiyor orası ayrı konu )
o benden yuz buluyor. bilmiyorki neden dolayi ona iyi davraniyordum.kiz yoksa sen oyuzdenmi beni kabul etmedinhahah tühh sana beee ben seni savunayım sen hemen beni sat benim aptal kafam işte bundan sonra ona göre davranırım
hahaha aa ne sandın juriliktende şutlarım yakındao benden yuz buluyor. bilmiyorki neden dolayi ona iyi davraniyordum.kiz yoksa sen oyuzdenmi beni kabul etmedin
simdiden sutla no problemhahaha aa ne sandın juriliktende şutlarım yakında
hahahah olmaz şaka tabikide @destere için seni şutlayacak değilim bir yamuğunu görürsem onu şutlarımsimdiden sutla no problem
artik bagisiklik sistemim guclendi senle @xemrexxx ve @sokak sanati ile takila takila
bu dediğini not ettim bir yere çok pis kin tutarım asla affetmem bilesin ) arkamdan konuştun neyseki daha önce yazdığın 40 bin olumlu mesaj varda bunu kaale almıyorum şimdilikhahahah olmaz şaka tabikide @destere için seni şutlayacak değilim bir yamuğunu görürsem onu şutlarım