gözum yukseklerde degil. suan aciklayamayacagim baya seyler var neyse. oluru varmi bu degisimin sen onu de ?deniz seki 4. turda elenir . zerrin özer yedinci turda elenir
@vadikızı dörduncuyu görse sevinsin yine. ben okadarda sans vermiyom
gözum yukseklerde degil. suan aciklayamayacagim baya seyler var neyse. oluru varmi bu degisimin sen onu de ?deniz seki 4. turda elenir . zerrin özer yedinci turda elenir
gözum yukseklerde degil. suan aciklayamayacagim baya seyler var neyse. oluru varmi bu degisimin sen onu de ?
olur niye olmasın ama başka alternatiflerde deneyebilirsin mesela nikki minajla yarışsan daha yüksek puan verirdim )gözum yukseklerde degil. suan aciklayamayacagim baya seyler var neyse. oluru varmi bu degisimin sen onu de ?
deniz sekiyi denemiştin olmamıştı zaten aynı şeyi millete tekrar nasıl yutturacaksınki o kadının üç dört ortalama şarkısı var gerisi kötükime şans vermiyorsun sen
olur niye olmasın ama başka alternatiflerde deneyebilirsin mesela nikki minajla yarışsan daha yüksek puan verirdim )
deniz sekiyi denemiştin olmamıştı zaten aynı şeyi millete tekrar nasıl yutturacaksınki o kadının üç dört ortalama şarkısı var gerisi kötü
zerrin özerin sesini çok severimde görüntü biraz bozuyor işi uyum yok görüntüyle ses arasında )e zerrin özeri nerdeyse kims benimsemedi doğu seviorum dedi sadece albümümde yarışırken iyi yarışmıştm onunla
zerrin özerin sesini çok severimde görüntü biraz bozuyor işi uyum yok görüntüyle ses arasında )
niye öyle yaratmış demedimki zaten bana hitap etmiyor sadece? belki bazıları balina etli kadınlara aşıktır ama bende ölçüler balığı aşınca gözüm yoruluyor )ne yapalım onuda öle yaratmış güzel rabbim töbe yarabbim
hahahah aa evet ben başkanımı yedirmem ayoll seni yemeye çalıştılar ama oklavamla savuşturdum sunucu başkanını korumalı değilmi ayoll@Çiğdem- i takdir ettim beni benden fazla savunmuş ama dedikleri doğru ben mesajı önce yazdığım halde @dosimosi bana iftira attı, benimde boşluğuma geldiği için yeterince karşı çıkmadım (çünkü o saatte forumda kız olarak sadece dosimosi vardı alternatifsiz kaldım fazla hakkımı savunamadım ) )
ayrıca @vadikızı şirret dosinin yancılığını yaparak gözümde değerini kaybetmiştir
banlayıp geri alacaktı banı ? yani pratik yapsın maksat @MEnes eli alışsın dedik )
ozaman klipsiz sarkilar paylasalimzerrin özerin sesini çok severimde görüntü biraz bozuyor işi uyum yok görüntüyle ses arasında )
niye öyle yaratmış demedimki zaten bana hitap etmiyor sadece? belki bazıları balina etli kadınlara aşıktır ama bende ölçüler balığı aşınca gözüm yoruluyor )
acil özele cevap sonra desterenle karsilikli cilvelesirsinizhahahah aa evet ben başkanımı yedirmem ayoll seni yemeye çalıştılar ama oklavamla savuşturdum sunucu başkanını korumalı değilmi ayoll
hahahah aa evet ben başkanımı yedirmem ayoll seni yemeye çalıştılar ama oklavamla savuşturdum sunucu başkanını korumalı değilmi ayoll
hahahah aa evet ben başkanımı yedirmem ayoll seni yemeye çalıştılar ama oklavamla savuşturdum sunucu başkanını korumalı değilmi ayoll
ben kabul ettim ya başkanın kabul ettiği şeyi sunucu kabul etmek zorunda öyle anlaşmıştık başta yani itraz edemez )acil özele cevap sonra desterenle karsilikli cilvelesirsiniz
@Çiğdem- sen yokkenki mesajlari birak okumayi. özeldekilere odaklan tek
çiğdem sadece benim özelime cevap verir sizin yazdıklarınızı açmaya bile tenezül etmez )acil özele cevap sonra desterenle karsilikli cilvelesirsiniz
evet simdiki yazisinda sunucu baskan deyince ampul yandi.teşekürler inşallah aynı yastıkta kırk yıl kokarız birlikte hogatha
ben kabul ettim ya başkanın kabul ettiği şeyi sunucu kabul etmek zorunda öyle anlaşmıştık başta yani itraz edemez )
allah seni ne yapmasınn sesemi bakarsın sen fiziğemi be
teşekürler inşallah aynı yastıkta kırk yıl kokarız birlikte hogatha
ben kabul ettim ya başkanın kabul ettiği şeyi sunucu kabul etmek zorunda öyle anlaşmıştık başta yani itraz edemez )
ahaaa geldiii nerdesin kızzz kayıp ilanı verdiyorduk az daha
aaa karışmış buralar ayoll sen ne iş yapıyorsun @destere yokluğumda niye ortalığı idare etmedinacil özele cevap sonra desterenle karsilikli cilvelesirsiniz
ben vetoyu yedim. yarin karistiracam ortaligiteşekürler inşallah aynı yastıkta kırk yıl kokarız birlikte hogatha
çiğdem sadece benim özelime cevap verir sizin yazdıklarınızı açmaya bile tenezül etmez )
ben baktım meseleye biri zerrini kapacak öteki deniz sekiyi iki şarkıcıda ilk üç haftada veda eder nasıl olsa bırakalım alsınlar dilediklerini