Bu hafta benim şarkım 15+ bekliyorum senden.
Teşekkür ederim ablacım@Felon şarkını dinledim çok beğendim çok güzelmiş
Teşekkür ederim ablacım
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim ablacım
Abla laptop olmayınca göremiyorum tapatalk saolsun kaçıncı sayfadaydırica ederim sen benim şarkımı dinledinmi
Göremedim ki kaçıncı sayfada@tolgab yeğenim seninle Rihanna döneminde çok ters gitmedik diye hatırlıyorum.aRihanna'm ile ilgili ve Boys Like You şarkım ile ilgili düşüncelerin neler.
@GunesinOglu oğlu sen zaten bizdensin. @Ahmad sende bu müzik şölenine katılacaksın Di mi. En sevdiğin isimle buradayım.
Kısmetse Olurcu gardaşım sen nasıl buldun şarkımı.
@MasacRE- şarkını merakla bekliyorum.
Şarkının müziği güzel geldi ilk dinleyişte .Ariana'nın dinlediğim 2 şarkısı vardı Side to side ile Into Youİlk ata için ortalama bir şarjı gibi duruyor @dreamyAriana ve şarkısı il ilgili yorumun var mı.
Şimdi açılıyor odanın kapıları. Birazdan içeride olurum.
Abla laptop olmayınca göremiyorum tapatalk saolsun kaçıncı sayfadaydı
Göremedim ki kaçıncı sayfada
Şarkılar
Şarkının müziği güzel geldi ilk dinleyişte .Ariana'nın dinlediğim 2 şarkısı vardı Side to side ile Into YouInto You baya iyi
Yok abla ordadur bakayım söyleyeyim etiketlere bakamıyorsun demi sen
ablacım benim şarkım 30.sayfada
bana ibrahim tatlisesi hatirlatti. ilkkez deniz sekiden dinliyorum. begendim yorumu. bana arabesk tadi veriyor budabpuanima yansirŞarkıcımı değiştirdim arkadaşlar Deniz Seki ile Kop Gel Günahlarından ile
geliyorum umarım pişman olmam umarım dürüst adaletli oylar alırım herkese başarılar😉😉😉
@destere @Çiğdem- @MayısKralı @Bully @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar @FaJi @denizz19 @eskici @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @gözlemci @Billy Kane @cevaa @dosimosi @Tolstoyevski @Ahmad @Doğu @MEnes @Forumdash @S.G.A.T. @tolgab @cookies @Maskeli Fedai @Tzira @BesaleT @Aserat @emree-29 @Sherlock
bak bu mesajda görursun az yukari cik. vadikizinada cevap yazdimYok abla orda
@Çiğdem- kiymetimi bilse bana veto vermezdi. Bizim farkimiz bu zaten. emrenin konusunu dagittigimiz gibi buda dagilir gidersek.
@Çiğdem- kiymetimi bilse bana veto vermezdi. Bizim farkimiz bu zaten. emrenin konusunu dagittigimiz gibi buda dagilir gidersek.
icimdeki öfke kolay kolay dinmez. yavas ve emin adimlarla darbeleri bir bir indirecemherseyin yeri ve zamani var
biz dedim farkindaysanİlk bahsettiğin olaydı ortağı tek başına yaptığını sanıp Durma.
hani derlerya insan populer olunca cekemeyeni cok diye. git gide dusmanlarim cogaliyor. baskalariyla ugrasmaktan @Çiğdem- e sira gec gelecek
biz dedim farkindaysan
al gözlugu takta farket bir dahaki sefereFarketmedim.
Kim yeni düşmanın. Benim 3 yıldır burada o kadar düşmanın olmadı.
icimdeki öfke kolay kolay dinmez. yavas ve emin adimlarla darbeleri bir bir indirecemherseyin yeri ve zamani var
hahah ayy benmi söyledim sana vadikızına zerrini vermek için yarışamdan çekil diye ne oldu vadikızıda zerrini bıraktı tekrar denize döndü senide ortada bıraktı zerrinide senin buradakı hedefin bence belli @dosimosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?