MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

neyi belirlesin seçtiği grup berbat hangi şarkıyı seçse biliyorki değişen bişey olmayacak o yüzden şarkı seçerken en rahatı @MasacRE- olmalı bence
:)
)
aa neyse ben kaçıyorum günler kısaldı mutfak mesaisi erken başlıyor artık babam akşama işten gelene kadar yemekler hazır edelim görüşürüz

ya başkanımmmm affetmedinizmi yaaa

aa neyse ben kaçıyorum günler kısaldı mutfak mesaisi erken başlıyor artık babam akşama işten gelene kadar yemekler hazır edelim görüşürüz

ne yemek yapacaksın kızzz
menüde ne var

2. mesajın ile telafi ettin. İlerde telafi ederiz.
erken davranıp ateşe attın kendini durumu düzeltmen için daha çok ariana resmi gelmeli

ya başkanımmmm affetmedinizmi yaaa

ne yemek yapacaksın kızzz
menüde ne var
deniz sekiyle aram yok biliyorsun üstüne üstelik birde etiketlememişsin yani durumun pek parlak değil ama yinede en azından 7 puan verebilirim şarkına
)

şarkının tek olumlu yanı aynur aydının olması şarkı pek bişeye benzemiyor malesef
)

baban kafanda oklava kırar umarım
)

ama hatamı düzellttim etiket yaptım başkanım affedin işte 7 de iyi puandır ikinci haftada
gönlünü alırım inşallah
deniz seki ile aranı yaparım ben merak etme

Müşteri her zaman haklıdır. Memnuniyet esaslı bir kurum olarak

Sadece bakmıyor ağzı açık dili ile bir şeylerde yapıyor gibi.

eminmisiniz başkanım gerçekten yüzünemi bakardınız inanalım mı

ama hatamı düzellttim etiket yaptım başkanım affedin işte 7 de iyi puandır ikinci haftada
gönlünü alırım inşallah
deniz seki ile aranı yaparım ben merak etme
kiz @Çiğdem- sınır getirdiye diye 7 verecek. en dusuk 7 verebilir cunku.
@destere yarismayacagim kesinlestigi icin artik sana iyi davranmayacam

eskiye dönseydin belki birseyler olurdu ama eskiye dönemem dedigin an bittin sen gözumde

İlk hafta Gökhan Tepe'nin ilk albümünden bir parçayı seçtim.Çöl Çiçeğim...Umarım beğenirsiniz

@destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT

@sokak sanati musait bir zamaninizda kulis odasina bekleniyorsunuz
bazi seyleri masaya yatirma zamani gelmistir

İlk Hafta EDHO'nun sevilen müziği Ne Faydayla sizlerleyim umarım beğenirsiniz
Ahmet Aslan Farkıyla

Son düzenleme:
tek muzikmi yoksa benmi denk gelmiyorum ileri geriye atladim söz denk gelmedi

ha en sonunda denk geldim. bol sans

tek muzikmi yoksa benmi denk gelmiyorum ileri geriye atladim söz denk gelmedi

ha en sonunda denk geldim. bol sans
Dizi müziği olduğu için sözler kısa ama 6dk lık boş şarkıya bedel
2.00 - 2.35 3.00 - 4.05 sözler var

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dizi müziği olduğu için sözler kısa ama 6dk lık boş şarkıya bedel
2.00 - 2.35 3.00 - 4.05 sözler var

ilk hafta icin riskli bir secim ama. keske ileriki haftalara saklasaydin. ha ama amacin @Çiğdem- i etkilemekse basarirsin. sevdigi dizi

ilk hafta icin riskli bir secim ama. keske ileriki haftalara saklasaydin. ha ama amacin @Çiğdem- i etkilemekse basarirsin. sevdigi dizi
İlk hafta için risklimi
) riski kaldırdım ben bu şarkıyla fav. şarkılardan birisi Ahmet aslanın