MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

hahahah yanımda kapı gibi başkan var yalnız değilimde dedim ayoll sende hep kötü mesajları görüp iyi mesajları görmüyorSUN

Sokaktaki kız konusunda bilemiyorum şahsen ben seninle sokakta karşılaşmak istermiyim bilemedim şimdi hahaha

Ama ben bu yarışmacıya çok emek veriyorum hiç şansın yok elenirsem bir daha ekibim ile girmem konuna.

evet sokakta o iş olmuyor insan centilmenliğini bile gösteremiyor onun için bundan sonra kapalı alanlarda centilmenliğimi göstereceğim
)

ilk hafta elenmezsen gelecek haftalarda durumu toparlama şansın olur ama o şarkıyla ilk hafta gidicisin gibime geliyor

ilk haftada yüksek verebiliriz senin hatanı kıza yüklememek lazım
)

Sen nickiye patinaj atmak istemiyorsun sanırım.

evet sokakta o iş olmuyor insan centilmenliğini bile gösteremiyor onun için bundan sonra kapalı alanlarda centilmenliğimi göstereceğim
)
aaa bu arada sen naıl puanlama yapacağını bliyormusun öyle gökhan türkmene yüksek sadakata 1 vermek yok @Bully @MasacRE-

kötü puan verme sisteminden çıkıyorsun mesala ilk hafta 19 şarkıcımı var 19 7 arası falan verip 7 altında puan veremeyebilirsin istediğin puanları dağıt 1 vermek yok

ilk hafta elenmezsen gelecek haftalarda durumu toparlama şansın olur ama o şarkıyla ilk hafta gidicisin gibime geliyor

ilk haftada yüksek verebiliriz senin hatanı kıza yüklememek lazım
)

2. mesajın ile telafi ettin. İlerde telafi ederiz.

ne farkediyorki peki yani eskiden 20 jüriden 1 er puan alan 20 puanla eleniyordu şimdi 20 jüriden 7 puan alan 140 puanla elenmiş olacak rakam olarak elenenin puanı yükselecek ama elenmekten kurtulamayacak

ne farkediyorki peki yani eskiden 20 jüriden 1 er puan alan 20 puanla eleniyordu şimdi 20 jüriden 7 puan alan 140 puanla elenmiş olacak rakam olarak elenenin puanı yükselecek ama elenmekten kurtulamayacak
hahaha herkese değil juri başkanı olarak sadece sen benim gibi oylayacaksın diğerleri 1 19 arası normal sistemde başkan olarak sana bir ayrıcalık verelimde baskan olduğun belli olsun ayol

Sen nickiye patinaj atmak istemiyorsun sanırım.
jessie j, niki patinaj, ariana üçlüsünün söylediği şarkı harikaymış onu elenmeden kullan derim

hahaha herkese değil juri başkanı olarak sadece sen benim gibi oylayacaksın diğerleri 1 19 arası normal sistemde başkan olarak sana bir ayrıcalık verelimde baskan olduğun belli olsun ayol
madem öyle tavan puanı yükselt mesela 19 değil 59 olsun
)

jessie j, niki patinaj, ariana üçlüsünün söylediği şarkı harikaymış onu elenmeden kullan derim

)
hhahah oldu cnm baska ne emrin var

ben sana haftalık söyleyecem oylama şeklini öyle çok kötü puan vermek yok

hhahah oldu cnm baska ne emrin var

ben sana haftalık söyleyecem oylama şeklini öyle çok kötü puan vermek yok

peki hepsine 19 sadece birine 7 vermekte özgürüm değilmi

dünden beri kimse yeni şarkı paylaşmadımı acaba ?
bir vadikızı paylaşmış o da beni etiketlememiş tüm şarkılar bu kadarmıymış ?

hahaha nasıll istiyorsan öylee oyla cnm evet

tabi bu yetkini kötüye kullanmadan adaletli davranıcaksın

@Bully e her hafta 7 puan vereyim sevinsin
eskiden tarkozla yarışırken 1 puan veriyordum istemeyerek oysa şimdi içimden geldi bu sefer puanlarımı çatır çatır kafasına vuracağım türbüşonun
her hafta bende sağlam 7 puanı var
)

hahaha @MasacRE- ye söylede şarkısını belirlesin ayoll yarın 19:00 son süre ceza puanı yiyecek geçikirse

)

Onun dışında Side to side var onuda dinle.

Emre Kınayin temposunu seviyorum şarkı iyi.