bu lafı yaptın ya artık benden ümidi kes ?Senden yana yüzüm gülmemişti (Sezen Aksu) bu sefer iyi puanlar alcam gibi.
olmaz sıtrayla klipleri açıyorum sıra bozulursa kafam karışıyorbanane öncelik istiyorumm ben
bu lafı yaptın ya artık benden ümidi kes ?Senden yana yüzüm gülmemişti (Sezen Aksu) bu sefer iyi puanlar alcam gibi.
olmaz sıtrayla klipleri açıyorum sıra bozulursa kafam karışıyorbanane öncelik istiyorumm ben
Öyle gözüküyor. Bir şekilde sabredip erkenden göndermeye bakacağız artık.açılışı güzel bir şarkıyla yaptık bakalım devamında ne mücevherler var@Bully nin yumoş türbüşonu en sona çıkarsa mutlu olacağım ama arada rastlarsak kazayla açıp dinlemek gibi bir şansızlığa kurban gideceğim
daha @mrt-06 le açılışı yaptık tek tek gidiyorum sana sıra gelene kadar uyursun üstünde pireler zıplaşır) artık yarına yorumumu okursun malesef)
türbüşonun şarkıyı dinlemeden dinlermiş gibi yapalımÖyle gözüküyor. Bir şekilde sabredip erkenden göndermeye bakacağız artık.
bu lafı yaptın ya artık benden ümidi kes ?sezen aksuya en yüksek oy verenlerden biriydim şimdi tam tersini söyleyip beni sibelden buz gibi soğuttun ya helal olsun)
olmaz sıtrayla klipleri açıyorum sıra bozulursa kafam karışıyor
Olabilitesi var aslında. Hiç yoktan bi 10 saniye dinler geçeriz en azından dinlememiş de olmayız, ayıp olmasın hakkaniyetli olsun diye.türbüşonun şarkıyı dinlemeden dinlermiş gibi yapalımdinlemek eziyet şimdi gece gece moralimizi niye bozalım
https://fav10.net/forum/threads/İrem-derici-neredesin-sen.212071/
Bu konuda yorumlarınız belli kaçış yok vallahiYüksek bekliyorum hepinizden@Çiğdem- @OzaN @yatutarsa @Ahmad @Forumdash
Pardon ben Perran annemle karıştırdım. Biraz uykusuzum da kafam gitti. .ss Soğuma soğuma gerekirse fön makinesi getiririm.bu lafı yaptın ya artık benden ümidi kes ?sezen aksuya en yüksek oy verenlerden biriydim şimdi tam tersini söyleyip beni sibelden buz gibi soğuttun ya helal olsun)
olmaz sıtrayla klipleri açıyorum sıra bozulursa kafam karışıyor
tekrarliyalim.icki semem iceni hic sevmem 😉Güzel şarkı
Sinirlenme beViski + su + ayran üçlüsünü karıştırıp içelimbence müthiş bir teklif
iş işten geçtikten sonra yapılan sıva çatlağı düzeltmezPardon ben Perran annemle karıştırdım. Biraz uykusuzum da kafam gitti. .ss Soğuma soğuma gerekirse fön makinesi getiririm.
ben simdi cay keyfi yapacam. bizde daha saat 11. sen 1 saate kadar dinlersin Zerrini. Bakalim sarkiyi armagan edecegin kisiler varmiaçılışı güzel bir şarkıyla yaptık bakalım devamında ne mücevherler var@Bully nin yumoş türbüşonu en sona çıkarsa mutlu olacağım ama arada rastlarsak kazayla açıp dinlemek gibi bir şansızlığa kurban gideceğim
daha @mrt-06 le açılışı yaptık tek tek gidiyorum sana sıra gelene kadar uyursun üstünde pireler zıplaşır) artık yarına yorumumu okursun malesef)
tekrarliyalim.icki semem iceni hic sevmem 😉
Offf sen de ne katısın dediğim dedik. .ss @Çiğdem- işin zor kız sen evde söz geçiremezsin bence ayrılın.iş işten geçtikten sonra yapılan sıva çatlağı düzeltmezhiç boşuna kendini yorma buz gibi soğudum dibel teyzeden
disi hayalet sevdiginide duydumben içkiyide severim içmeyenide severim yeterki dişi olsun)
neyse şarkıları dinlemeye devam ediyim
ben simdi cay keyfi yapacam. bizde daha saat 11. sen 1 saate kadar dinlersin Zerrini. Bakalim sarkiyi armagan edecegin kisiler varmi
damlarim sonra buraya
severimdisi hayalet sevdiginide duydum
Kolay gelsin
la tosbağa hiç yaşı 50 nin altında şarkıcı bulamayacakmısın hep fosillerden gidiyorsunilk hafta şarkım : Yaz Yaz Yaz @Çiğdem- @denizz19 @destere @dosimosi @cookies @vadikızı @Forumdash @Felon @MayısKralı @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @eskici @Tolstoyevski @gizem ak @umuttanyel @emree-29 @MEnes @Aserat @ozgur2113 @Felon @batuhankaralar @berkann @cevaa @dreamy @Tzira @gözlemci @turkuazz @tolgab
asıl iş fosillerdearmağan edeceğim kişiler narin insanlar geniş hediyeleri kabul etmiyorlarzerrini parçalarına ayırıp öyle hediye edebiliriz anca
severimmesela casper yumurta gibi hayaletti ama dişi değil bana uymaz
la tosbağa hiç yaşı 50 nin altında şarkıcı bulamayacakmısın hep fosillerden gidiyorsun)
nilüfere daldım gittim çok uzaklarda diyor ya... fosil seçeceksen öyle bir şarkısının olması şartasıl iş fosillerde
la o değil de profil resmimi gören @Çiğdem- e inme inmiş diyolla kıskançlıktan artık hayır gelmez ondan sananilüfere daldım gittim çok uzaklarda diyor ya... fosil seçeceksen öyle bir şarkısının olması şart)
la o değil de profil resmimi gören @Çiğdem- e inme inmiş diyolla kıskançlıktan artık hayır gelmez ondan sana
cok iddiali bir sarki
yok la profil resmini diyorum tarkan çikinellanın liseli yıllardaki hayaliymiş her gece güreş tutarmış oğlanla sapık rüyalarında başka neler neler yaparmış hogatha günahı boynuna kendisi öyle demiştikapak resmini diyorsun sanırım beşibiryerdeler den bahsediyorsunson sezonu kaçırdım ya hannoşumu özledim daha sıra gelecek onlara bakalım ne zaman
şarkı iddialıda zamanlama yanlış
emmoğlu sanırım karşıda gitar çalan kelaynakYarışmaya efsane bir giriş yapıyoruz.Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT @Çiğdem-
demekki hogatha lisedeyken tarkozu fazla kurcalamış o yüzden yomoşa dönmüş oğlanyok la profil resmini diyorum tarkan çikinellanın liseli yıllardaki hayaliymiş her gece güreş tutarmış oğlanla sapık rüyalarında başka neler neler yaparmış hogatha günahı boynuna kendisi öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?